Şimdi Ara

Modern Warfare 3'ün Yeni İçeriğine Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Modern Warfare 3'ün Xbox 360 sürümünde Elite-Premium kullanıcısıysanız, "Content Collection 2 DLC" güncellemesiyle 4 yeni haritaya kavuşmaya hazır olun.

İçerikte 4 yeni haritanın yanısıra yeni multiplayer modu olan "Face Off" da bulunacak. 1 vs 1, 2 vs 2 gibi yakın çatışmalara odaklanan bu modda "Kimin daha iyi olduğu" daha net ortaya çıkacak. Paketteki haritalar özellikle bu moda göre dizayn edilirken, bu haritalar Spec Ops modunda da kullanılabilecek.

Face Off haritalarının ikisi Aground ve Erosion'ın herkese bedava olacağı belirtilirken Content Collection 2 ile tüm içerikler 22 Mayıs'ta Elite olmayan kullanıcılar için 1200 MS puanından satışa çıkacak.

• Aynı haber için neden 2 ayrı haber yapılıyor ki? Video ve haber metni tek konuda birleştirilemiyor mu?

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-Modern_Warfare_3__Face_off_Launch_Trailer-4063.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • @bocekgrafik

Merhaba, takdir edersin ki herkes İngilizce bilmiyor, ayrıca videolarda bahsi geçen içerik ile ilgili tüm detaylar da net bir biçimde verilmiyor. Bu tarz bilgileri kısa bir karakter limiti olan video açıklamasına yazmak yerine haberini yaparak takipçilerimizle paylaşmayı tercih ediyoruz.

Teşekkürler, Levent

Orijinalden alıntı: hardrhymer34

Abi yuh ya. Hem Black Ops 2'yi duyurarak yeni CoD geliyor de hem de MW3'e paket yap. Yüzsüzlüğün bu kadarı.

cod'a çok laf atan gördüm de bu kadar saçmalayanı görmemiştim...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.