Şimdi Ara

ÖZGÜRGENÇ: Yeni Aylık Cepnet Paketleri içinde Hediye 2 Bin Dakika Talebi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Özgür Genç tarifesinde olanlara Cepnet paketi aldıklarında bildiğiniz gibi 1 ay boyunca kullanabilecekleri şebeke içi 2 bin dakika hediye ediliyordu. Bu 2 bin dakika hediyesinin yeni aylık cepnet paketi alan özgür gençlilerede verilmesini talep ediyorum adillik açısından. Eğer benim gibi düşünen varsa aşağıda hazırlamış olduğum şikayet metnini Vodafone'a e-mail yoluyla iletelim, dileyen müşteri hizmetlerini sesli olarakta arayabilir tabiki.

E-mail için;https://yardim.vodafone.com.tr/system/selfservice.controller?CMD=ESCALATION_REQUEST&EXPANDED_TOPIC_TREE_NODES=&MAKE=&MODEL=&COUNTRY=tr&LANGUAGE=tr&CONFIGURATION=1085&PARTITION_ID=1&USERTYPE=1

Şikayet formundan Konu olarak; tarifeleri seçiyoruz. Konu detayı; Faturasız tarifeler.

İSTEK/ŞİKAYET METNİ:

"Bilindiği üzre özgür genç tarifesinde 500 MB yada 1GB internet paketlerine 1 ay boyunca akşam 9'dan sabah 9'a 2 bin dakika şebeke içi hediye ediliyor. Bu hediye 2 bin dakikanın Yeni aylık cepnet paketleri içinde verilmesini talep ediyorum. Çünkü önceki aylık cepnet kullananlar özgür genç tarifesinde olduklarından dolayı bu hediyeden yararlanabiliyorlardı. yeni aylık cepnet paketleri içinde özgür genç tarifesinde olanlara şebeke içi 2 bin dakikanın hediye verilmesi müşteriye gösterilen adil'lik açısından olumlu bir gelişme olur. Çünkü benim gibi bir çok özgür genç tarifesinde olan kullanıcılar için Aylık cepnet ve hediye edilen 2 bin dakika harika bir kombinasyon oluşturmuştu. Sonuçta öğrenciyim ve internet-konuşma derken fazla bir bütçe ayıramıyorum ayrı ayrı. Bu konuda bir düzenleme yapılmasını talep ediyorum. Benim gibi bir çok özgür gençli bu durumdan şikayetçidir. Vodafone Forum'dada bu konudaki müşteri şikayetleri görülmektedir. Düzenleme yapacağınıza inanıyor, iyi çalışmalar diliyorum."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivenrec -- 18 Mayıs 2012; 21:28:13 >

• Yolladım bakalım hocam. Zaten bu olay baştan sakat. 8 lira veren adama 2000 dakika hediye var, 20 lira veren adama hiçbir şey yok. Öyle şey olur mu ?
  • yolladım duzeltılır ınsallah.
  • inşallah işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Liberté

Yolladım bakalım hocam. Zaten bu olay baştan sakat. 8 lira veren adama 2000 dakika hediye var, 20 lira veren adama hiçbir şey yok. Öyle şey olur mu ?

O kalktı zaten,8 tl lik cepnetle alakalı bir hediye yok. Son hali şu şekilde:

*12.000'lik Her Yöne Maksi SMS paketine üye olmak için 12000 ya da ONIKIBIN yazıp 7999'a gönder, hafta sonları Vodafone'lularla 2.000 dakika bedava konuş,

*Hız sınırı olmayan indirimli 500MB veya indirimli 1GB internet paketine abone olmak için ABONE GENC500MB veya ABONE GENC1GB yazıp 3636'ya gönder, her akşam 9'dan sabah 9'a Vodafone'lularla 2.000 dakika bedava konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Yolladım bakalım hocam. Zaten bu olay baştan sakat. 8 lira veren adama 2000 dakika hediye var, 20 lira veren adama hiçbir şey yok. Öyle şey olur mu ?

O kalktı zaten,8 tl lik cepnetle alakalı bir hediye yok. Son hali şu şekilde:

*12.000'lik Her Yöne Maksi SMS paketine üye olmak için 12000 ya da ONIKIBIN yazıp 7999'a gönder, hafta sonları Vodafone'lularla 2.000 dakika bedava konuş,

*Hız sınırı olmayan indirimli 500MB veya indirimli 1GB internet paketine abone olmak için ABONE GENC500MB veya ABONE GENC1GB yazıp 3636'ya gönder, her akşam 9'dan sabah 9'a Vodafone'lularla 2.000 dakika bedava konuş.

yeni mi değişti acaba? bende haalen 2000 dk tanımlı. değişiklik yeni ise bundan sonra 2000 dk.yı alamayacağız demek ki

• Hayır ya değişmedi eski cepnet abonesi olanlar o hediye 2 bin dakikayı almaya devam ediyor, bilip bilmeden konuşmayalım lütfen.

Vodafone Özgür Genç sayfası:http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/ozgur-genc-tarifesi.php?default_id=ozgur-genc

ve ilgili kısım hala duruyor "Şayet halihazırda aylık Cepnet paketi abonesiysen, paketin yinelendiği ve iptal edilmediği sürece her akşam 9'dan sabah 9'a avantajından yararlanmaya devam edersin, tarifende hiçbir değişiklik olmadan."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlığı düzelt sanki hediye dk verilmeye başlanmış gibi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: asabi

başlığı düzelt sanki hediye dk verilmeye başlanmış gibi olmuş

düzelttim
  • Efsane cepnet geri döndü diyor Voda ama tümüyle aynısını uygulamıyor. Yeni kullanıcılara da uygulaması lazım eski özellikleri. Ben eski cepnetteyim ama yeni kullanıcılara ayrım yapmaması gerekir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolluyorum şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Yolluyorum şimdi.

Destek icin tesekkurler
  • eskı cepnetlıyım ve 2000 dakıkam tanımlı daha bugun yenılendı. bu hediyeden yenı cepnetcılerde mutlaka faydalanmalı maıl atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktgknk

eskı cepnetlıyım ve 2000 dakıkam tanımlı daha bugun yenılendı. bu hediyeden yenı cepnetcılerde mutlaka faydalanmalı maıl atıyorum

tesekkurler hocam
  • Cepnet paketini kullananların büyük bölümü interneti bilgisayara bağlayıp kullanıyor. Durum böyleyken adil kullanım kotası 100 mb ya da 500 mb olsa farketmez 1-2 günde bitiyor. Yoksa telefondan internete giren biri için 250 mb bile rahat yeter bir ay boyunca. Adil kullanım kotası dışında aynı olan bir paketi farklı fiyata satmak bence saçmalıktır Tamam fiyat farkını da geçtik ucuz olan pakette bedava konuşma hakkı varken 14 tl lik pakette konuşma yok. Vodafone iki paketi birleştirip, ikisine aynı hakları vererek ortak bir fiyat belirtebilirdi zaten olması gereken de budur. iki paketin de aynı özelliklere sahip olması gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 19 Mayıs 2012; 4:53:28 >
  • Arkadaşlar mail atmaya devam edelim.
  • bu is cepaile revizyonuna benzerse baya bi beklersiniz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atmaya devam arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Mail atmaya devam arkadaşlar

Ne işse önceden 1-2 saate "Mailiniz işleme alınmıştır, en kısa sürede size dönüş yapılacaktır" gibi bir mail gelirdi, bu sefer ne gelen var ne giden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdevrim

Mail atmaya devam arkadaşlar

Ne işse önceden 1-2 saate "Mailiniz işleme alınmıştır, en kısa sürede size dönüş yapılacaktır" gibi bir mail gelirdi, bu sefer ne gelen var ne giden.

Bana cevap geldi biraz daha maille bastırırsak olur gibime geliyor bu iş.

İletmiş olduğunuz talebinize istinaden, öncelikle abonelerimizin talep ve sorunlarını karşılayabilmek, en kısa sürede çözüme ulaştırabilmek ve siz değerli abonelerimizin memnuniyetini kazanmak için; Vodafone olarak yeni servisler, yeni düzenlemeler ile sürekli gelişmekte ve hizmet kalitemizi arttırmakta ve siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz.

Sürekli gelişen GSM teknolojisinde, Vodafone olarak yeni servisler ve yeni abonelik uygulamalarımız ile, siz değerli abonelerimiz için en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak öneri ilgili birimlere aktarılmış olduğu bilgisini de paylaşmak isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.