Şimdi Ara

Uzay Oyunu Arıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 2 gundur uzay oyunu arıyordum ve aklıma donanım haber forum da konu acmak geldı , Uzaya cıkacaz sonra uzay merkezıne kenetlencez ıstersek uzayda gezebilcez ve ara sıra uzay tasları falan uzerımıze gelcek lazer topu falan olack (lazer topu mecbur değil) boyle bır oyun bılıyorsanız lutfen yardım edın

ACILLL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07Talha -- 18 Mayıs 2012; 2:44:05 >

• bide freelancer gıbı bır oyun olmasın zaman 2000 - 2013 arası olsun
  • Ogame oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

Ogame oyna

Ogame cok gelismıs ( 2090 - 2100 ) yılı oyunları daha cok uzay gemısı suna benzesın :

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07Talha -- 18 Mayıs 2012; 2:29:33 >

• Suyundan da koyalım mı biraz? :) Gösterdiğin resimler uzay mekiği resimleri. Uzay mekiğine lazer topu koymak en fantastik oyun programcısının bile aklına gelmedi henüz seni tebrik ediyorum.

Sana tavsiye edebileceğim tek oyun "Sins of a solar empire" olabilir. Uzay simulasyonu pek yok da 3D uzay strateji oyunu diyebileceğim bu var. Biraz kazıktır yalnız demedi deme. Herkes oynayamaz..
  • saol ınterneten Space shuttle mission dıye bır oyun var ama uzay gemısını kulanamıyom ıntternetten bır vıdeo bulmusdum ama bırden ınternet gıttı bır daha bulamadım vıdeoda nasıl uzay gemısını kulanacağım yazıyodu . eğer buna benzer bır vıdeo veya bır yazı bulursan lutfen haber ver ben aramaya basladım
  • Lazeri Saymassak Aradığın Tarzda bir simulasyon var. adı Kerbal Space Program oyun daha beta aşamasında ama oldukça iyi oyunun en güzel tarafı Kendi uzay gemini kendin yapman uzay geminin Yakıt deposunu ittiricilerini dengeleyicileri yakıt bitince kullanılmayan depoyu attırıcı gibi birçok şeyi tek tek takarak yapabiliyosun. Eğer dengesiz roket yaparsan çakılırsında kendi yaptıgın roketini senin kontrolünde ister uzaya ister aya yolla. istersen dünyanın yörüngesine oturt serbest. oyun şuan ücretsiz burdan indirebilirsin : http://kerbalspaceprogram.com/

buda videosu:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • basit oyunlarla uğraşma. direk Star Wars oyna
  • KubulayE kerbal space program da uzay mekiği yok benım ıstedığım uzay mekığı olması lazer topu veya uzay tasları onemlı değıl en onemlısı uzay istasyonuna kenetlenme ve uzay mekiği.
    Kobrakai Star wars yılı ılerde (3580 ) bana daha cok normal 2000 - 2013 model bır uzay mekiği arıyom
    Ama yınede Teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07Talha -- 19 Mayıs 2012; 13:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07Talha

saol ınterneten Space shuttle mission dıye bır oyun var ama uzay gemısını kulanamıyom ıntternetten bır vıdeo bulmusdum ama bırden ınternet gıttı bır daha bulamadım vıdeoda nasıl uzay gemısını kulanacağım yazıyodu . eğer buna benzer bır vıdeo veya bır yazı bulursan lutfen haber ver ben aramaya basladım

Space shuttle mission da tuşları bilen varmı
  • Space shuttle missionda allta mesaj geliyor.Orada yazanları uygulayınca mekik çalışıyor.
  • tank ları nasıl atacaz ıkısi düşüyor ama turuncu olan dusmuyr alta gelen mesajı da yazmıyor
  • Swarm diye bir oyun var. Söylediğin tarzda değil. Arcade ve shooter dediğimiz tarzda ama eski ve güzel bir oyundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Space shuttle missiona yeni uzay gemisi ekleyebilirmiyiz ? bide lpg tanklarını nasıl atcaz ?
  • flash online oyun darkorbit
  •  Uzay Oyunu Arıyorum...

5. element
  • Notch bir oyun çıkartcakı ama
  • Abi planetside oyna derim ama biraz tuzlu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Space shuttle missiona yeni uzay gemisi ekleyebilirmiyiz ? bide lpg tanklarını nasıl atcaz ?

Arkakadaslar ben space shuttle mission hakkında bilgi istiyorum veya sizin bildiğiniz bir uzay mekiği oyunu ben 5.element gibi uzay savaş oyunu iztemiyorum
    space shuttle mission da lpg tanklarını atma , kapakları açma ve uyduyu bırakma , bide uluslararası uzay merkezine kenetlenme nasıl olur bir video , resim , site veya kendi bildiğinizden şeyleri de yazabilirsiniz farketmez
    Lütfen yardım edin

• quote:

quote:

Space shuttle missiona yeni uzay gemisi ekleyebilirmiyiz ? bide lpg tanklarını nasıl atcaz ?

Arkakadaslar ben space shuttle mission hakkında bilgi istiyorum veya sizin bildiğiniz bir uzay mekiği oyunu ben 5.element gibi uzay savaş oyunu iztemiyorum
    space shuttle mission da lpg tanklarını atma , kapakları açma ve uyduyu bırakma , bide uluslararası uzay merkezine kenetlenme nasıl olur bir video , resim , site veya kendi bildiğinizden şeyleri de yazabilirsiniz farketmez
    Lütfen yardım edin

arkadaslar tankları atabiliyorum ama manevra yapamıyorum altaki mesajda hiçbirsey yazmıyor yardım edin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.