Şimdi Ara

Bedava Shop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Nikon D3100 almak istiyorum ve burada fiyatı çok uygun geldi bana. Daha önceden bir sey alan oldu mu? Guvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

Arkadaşlar ben Nikon D3100 almak istiyorum ve burada fiyatı çok uygun geldi bana. Daha önceden bir sey alan oldu mu? Guvenilir mi?

takip....

bende çok merak ediyorum fiyatları gerçekten uygun
  • fiyati yazar misiniz site bakim asamasinda yaziyor, gitti gidiyorda ayni isimli bir kullanici var onlar olabilirler. eger onlarsa profilleri guvenilir olduklarinin kanitidir zaten.
  • bende burayı arastırmıştım canon 600D alacaktım ve hatta adreslerini alıp pendikden sirkeciye ofislerine gittim ilk telefonda konustugumuzda ilk sordugumda garantili demişlerdi ve oyuzden almak için gittim sonra oturup konustuk bana duru ithalat garantisinde dedi bende nasıl yani dedim canoneuroasia degilmi dedim yok bizim garantimiz bu bakanlıkdan onaylı dedi ve baya konustuk beni ikna etti garanti olayına ve ürünü alacam sonra ürünün kutusunu actık kurulumunu yaptı resim filan cektim o sırada canon yazısında komple bir catlak hatta yarık vardı bunu gördüm adamda sasırdı ve yeni ürün vereyim dedi ama istedigim yoktu elinde ve almadan cıktım sonra birkac magazaya gittim duru garantisini sordum spot dediler hepsi, canoneuroasia garantisi satan magazaya gittim ve olayı anlattım bana direk spot üründür kendi garantilerini veriyorlar dedi hatta bakanlık sitesinde o satıcıların bakanlık onaylarınıda gösterdi hafıza kartı cıkıyor sattıkları 1800 tl lik makine yerine garanti olarak sitede ürünkodu yada fatura kodunu giğrince, bunu bilin arkadaslar garanti var ama spotcuların garantisi resmen ,benım sansıma ürün hasarlıydı ve almadım ordan baska yerden aldım

• Başka bilgilendirecek var mı?
  • az önce sitelerini inceledimde fiyatları gayet uygun sözümü hemen geri alıyorum hem spot ürün hemde resmi garantili ürünlerden daha pahalı veriyolar bulaşılmaz
  • katılıyorum.fiyatlar uygunu geçtim piyasanın üstünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ruh hastasinin yorumu yeter artar patlatir yirtar bile
  • Teşekkürler arkadaşlar almaya karar vermiştim ama simdi vaz geçtim hayyam pasajına giderim artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

bende burayı arastırmıştım canon 600D alacaktım ve hatta adreslerini alıp pendikden sirkeciye ofislerine gittim ilk telefonda konustugumuzda ilk sordugumda garantili demişlerdi ve oyuzden almak için gittim sonra oturup konustuk bana duru ithalat garantisinde dedi bende nasıl yani dedim canoneuroasia degilmi dedim yok bizim garantimiz bu bakanlıkdan onaylı dedi ve baya konustuk beni ikna etti garanti olayına ve ürünü alacam sonra ürünün kutusunu actık kurulumunu yaptı resim filan cektim o sırada canon yazısında komple bir catlak hatta yarık vardı bunu gördüm adamda sasırdı ve yeni ürün vereyim dedi ama istedigim yoktu elinde ve almadan cıktım sonra birkac magazaya gittim duru garantisini sordum spot dediler hepsi, canoneuroasia garantisi satan magazaya gittim ve olayı anlattım bana direk spot üründür kendi garantilerini veriyorlar dedi hatta bakanlık sitesinde o satıcıların bakanlık onaylarınıda gösterdi hafıza kartı cıkıyor sattıkları 1800 tl lik makine yerine garanti olarak sitede ürünkodu yada fatura kodunu giğrince, bunu bilin arkadaslar garanti var ama spotcuların garantisi resmen ,benım sansıma ürün hasarlıydı ve almadım ordan baska yerden aldım
    yuh. adamlara bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.