Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III'ün 2GB bellekli versiyonu hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S III'ün 2GB bellekli versiyonu hazırlanıyor


     

    Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S III'ü farklı ülkelere farklı konfigürasyon seçenekleriyle sunmaya hazırlanıyor. Global versiyonu dört çekirdekli Exynos 4 Quad işlemcisi ve 1GB RAM ile gelecek olan Galaxy S III'ün, Amerika'ya özel versiyonu 4G LTE gereksiniminden ötürü Qualcomm'un çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisiyle sunulacak. Buraya kadar ki gelişmeler zaten sektörün bildiği detaylardı ancak gelen son bilgilere göre Japonya'nın önde gelen GSM operatörü NTT DoCoMo, Galaxy S III'ün 2GB RAM'li versiyonunu kullanıcılarla buluşturmayı planlıyor.

     

    Samsung Galaxy S III lansmanıyla eş zamanlı olarak şirketin en büyük rakiplerinden LG, 2GB RAM'li yeni bir Optimus telefonun duyurusunu yapmıştı. Görünüşe bakılırsa 2GB kulübüne katılacak ikinci isim Samsung olacak. Japonya pazarı için hazırlanan SC-06D kodlu Galaxy S III konfigürasyonu yüksek bellek kapasitesi ve dört çekirdekli işlemcisi ile en yüksek performanslı akıllı telefon olmaya aday görünüyor. 32GB yerleşik depolama kapasitesi ile sunulacak olan bu özel konfigürasyonunun performans anlamında 1GB RAM'li konfigürasyonlu modellere göre ne kadar hızlı olacağını kestirmek şimdilik zor olsa da Android işletim sisteminin bellek odaklı bir yapıya sahip olduğunu düşünürsek eğer iki kat bellek kapasitesinin kaydadeğer oranda fark yaratacağını söyleyebiliriz.

     







  • Hahah , Türkiye ye hangisi gelicek acaba , bu ne yaa hergün başka bir s3 çıkıyo.
  • Çok saçma neden hepsi 2gb değilki.
  • Kim ne derse desin iphone...
  • adamına göre muamele japonlar hızlı adamlar ya
  • türkiyeye 2g ve 512 mb ram li versiyonu gelcek .d
  • işlemci Exynos 4 Quad değil. Snapdragon S4. Şuanda qualcomm dışında 4G LTE desteği yok sanırım. Bu yüzden işlemci farklı.

    http://www.pclabs.com.tr/2012/05/17/samsung-galaxy-s-iiiun-japonya-versiyonu-2gb-ram-ile-donatilmis/
  • Tuşsuz kasalı versiyonu çıksın daha hora geçer
  • sadece japonyaya özel kalır büyük ihtimalle
  • Bu ne kardesim karar veremiyoruz yarin gider cin icin mali t604 gpu lu model cikarirsa sasirmam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Kim ne derse desin iphone...

    Yeter artık troll müsünüz nesiniz her başlıkta. DH yönetimi artık el at şuna da şu saçma uygulamayı kaldırın Allah aşkına. Böyle anaokulu çocukları geliyor her başlığın içine ediyor


    Bu arada Japonya ya gidecek olan var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamilim90

    türkiyeye 2g ve 512 mb ram li versiyonu gelcek .d

    128 mb gelmesinde
  • telefon piyasasının içine ettiler..eski modeller kimin ihtiycını karşılamıyor ki adamlar talep üzerine bunları çıkarma cesareti buluyolar..
    apple a kızardım 2000 lira telefon olur mu diye de asıl kazık atanların bunlar olduğunu anlıyorum artık..aynı özellikler fahiş fiyat..

    aynı şu şekilde olmuş telefon piyasası.
    mesela online bir oyun oynarsınız f2p veya p2p..p2p oynarsanız başlangıcta para vermek zorunda kalırsınız ama oyun oynadığınız süre boyunca f2p ye göre daha az para harcadığınızı görürsünüz..aldığınız hizmet, zevk de cabası.
    şimdi adam 3gs alıyor 5.0.1 güncel ios sürümünü kullanabiliyor..samsung galaxy s çıkarıyor ıcs almıyor alsa bile pil performansından başka bi halt yok..htc onex çıkardı hala donma var..kimse bi cihaz çıkarıp yazılım üzerine gitmiyor..cebizmizdeki paramıza göz dikmişler.
  • Ya bakın bende androidciyim bende samsungcuyum fakat böyle çeşit çeşit telefon çıkarttıkları zaman sinirlerim bozuluyor bırakın çeşit çeşit telefonu aynı modeli bile 3-4 çeşit versiyonda çıkarıyorlar. Bizim istediğimiz tek tip telefon, ben burada s3 ü kullanıyorsam dünyanın diğer ucundaki adamında aynı s3 ü kullandığından emin olmam lazım. Benle aynı parayı verip (genelde daha ucuza alıyorlar) yok 4g imiş yok 2gb ram imiş yok, vs. özellikli telefonlar kullanmasından nefret ediyorum. Androidli telefon üreten firmalar böyle yaptıkları sürece kendileri kaybeder. Ben hala android den yanayım ama bu fikrim yavaş yavaş değişiyor. Firmaların bu kadar çok model çıkarmaları hatta aynı modelin içinde çeşitli modeller çıkarmaları güncellemelerin de yeterince ve uzun ömürlü olmasını zorlaştırıyor.

    Niye şimdi samsung s3 ü çeşit çeşit konfigürasyonlar da çıkarıyorlar. İnsanlar birbirlerinde aynı s3 olduğundan emin olmak istiyor.

    Çok büyük hata yapıyorlar çok




  • arkadaşalar 2gblı modelde Samsung'un 4 çekirdekli 'Exynos 4 Quad' yongaseti yerine Snapdragon S4 kullanıyor.Yani işlemciler farklı.2gb olsa da işlemciden ötürü yine Exynos serisi alınır.Çünkü daha iyi.
  • Şu misafir üyeler kadar gıcığı yok
  • Exynos işlemcili modellerdede 2 Gb ram kullanılmalıymış bu şekilde milletin kafası karışıyor.
  • ellere varda bize yokmu Pöff
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meego

    arkadaşalar 2gblı modelde Samsungun 4 çekirdekli Exynos 4 Quad yongaseti yerine Snapdragon S4 kullanıyor.Yani işlemciler farklı.2gb olsa da işlemciden ötürü yine Exynos serisi alınır.Çünkü daha iyi.
    S4 ü 4g destekli ülkelerde kullanıyor mecburen. Global versiyonu Exynos olucak..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 17 Mayıs 2012; 12:38:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdem3113

    Çok saçma neden hepsi 2gb değilki.
    Lg nin yüzünden:d Galaxy s3 tanıtımından bir gün sonra 2gb bellekli bir telefon tanıttı:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.