Şimdi Ara

RP Alım problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
330
Cevap
3
Favori
7.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 kere sorunsuz rp aldıgım cep-t para kartıyla bugun nedense rp alamıyorum,kaydettigim bilgilerle hemde...
    aynı sorunu yaşayan varmı? supporta ticket attım bekliyorum,belki fazla paranoyak davranıyorum ama bilmiyorum...

edit: gene bu hatayı vermeye başladı

RP Alım problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 17 Mayıs 2012; 19:07:52 >

• 50liralık bişey alcaksan en az 55 yükle tam 50 yükleme belki ondandır küsürat fark ediyor
  • 10 Euro'luk rp alcam (1779 RP) kartta 31 TL var,euro 3 lira falan olduda benimmi haberim yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 16 Mayıs 2012; 15:57:49 >
  • Aynı sorun şu an bendede var ve kafayı yemek üzereyim. Ticket attım bakalım nolacak ?
  • Aynen ölecem sinirdin kafamı yiycem delirdim aynı sorun bendede var para kesinlikle var i,çinde ne yapmam lazım
  • genel bi sorun oldugunu anladım,yani %99.9 genel biraz bekleyelim,mesela ben hepinizden önce ticket attım herhalde,cevap muhtemelen en önce bana gelir,ona göre bilgi veririm bu konuda

tl;dr
    sorun store'dan %99.9
  • ACİL ACİL ACİİİİİL UPUPUPUPUPUP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakin ol para kartında duruyor en kötü gider çekersin,şu an beklemekten başka çare yok eğer ticket attıysan
  • kartta sorun varsa bu tür hata verir. Benim arkadaşımda da aynı hata vardı kart değişti sorun düzeldi. Store a laf atmayın bence bende sorun yok
  • ben her zaman oldugu gibi çekecektim arkadasda aynı şekilde bence kesin strore de hata var boş konuşmayın
  • 7 kere aldım sonra kartmı bozuldu yani?

şu an youve encountered a problem hatası veriyor o yazdıgım yerine,gayet store problemi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

ben her zaman oldugu gibi çekecektim arkadasda aynı şekilde bence kesin strore de hata var boş konuşmayın

boş mu konuştum? Yardım eden de suç bende hata yok store a boş yere laf atma benim arkadaşım da 2 kere rp alabildi başka alamadı kartı değiştirdi sorun çözüldü dene diye söyledim denemezsen de denemezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşın kartı cep-t paramıydı

hem ayrıca niye böyle bi sorun bugun ve 3ümüzde? ve benim aldıgım error'de değişti ilginç bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reqvhio -- 16 Mayıs 2012; 16:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

ben her zaman oldugu gibi çekecektim arkadasda aynı şekilde bence kesin strore de hata var boş konuşmayın

boş mu konuştum? Yardım eden de suç bende hata yok store a boş yere laf atma benim arkadaşım da 2 kere rp alabildi başka alamadı kartı değiştirdi sorun çözüldü dene diye söyledim denemezsen de denemezsin

Bende şimdiye dek 3 kere rp alımı yaptım. Hatta 5 gün önce yaptım en son hata çıkmamıştı. Ancak şimdi hata veriyor. O gün bende hata yokken başkalarında vardı.. Umarım storedandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

quote:

Bende şimdiye dek 3 kere rp alımı yaptım. Hatta 5 gün önce yaptım en son hata çıkmamıştı. Ancak şimdi hata veriyor. O gün bende hata yokken başkalarında vardı.. Umarım storedandır.

inşallah storedandır yoksa bu kadar kişi boş yere uğraşmış olacak oldu ki hala sorun varsa bence kartı değiştirin
    geçmiş olsun

• Paracardım var. 17 yaşındayım, kredi kartı alamam yani. 1 kişi üzerine 3 tane paracard çıkarılabiliyor. Acaba bu kartımı iptal ettirip bi kart daha açtırsam, bu kartımdaki bakiyeyi yeni kartıma aktarabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serjical

Paracardım var. 17 yaşındayım, kredi kartı alamam yani. 1 kişi üzerine 3 tane paracard çıkarılabiliyor. Acaba bu kartımı iptal ettirip bi kart daha açtırsam, bu kartımdaki bakiyeyi yeni kartıma aktarabilirmiyim.

Parayı çekip yeni karta koyacaksın.Vermezler parasını öyle.
  • şimdide bu hatayı alıyorum,(bkz ilk mesaj) forumları araştırdım bi çok kişi bu hatayı alıyormuş ancak adam gibi bi çözüm bulamadım,ve hayır adamlar paypal,kredi kartı her yolla denemişler yani genel olarak,sonra almışlarmı bilmiyorum

peki sizde durum nedir? şu an rp alabilen varmı?
  • Hala alamıyorum.
  • aynı sorunu bende yaşadım hatanın sebebi ise çok rp alman 5 gün bekle düzeliyor ama 2 kere rp alınca yine aynı hatayı alırsın
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.