Şimdi Ara

IKEA Uppleva HDTV, Avrupa'da gelecek ay satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • IKEA Uppleva HDTV, Avrupa'da gelecek ay satışa çıkıyor






    Yaşam alanlarına yönelik ürün ve aksesuarlarla uluslararası popülerliğe sahip İsveçli IKEA firması, bu kez kendi HD TV modeli ile akıllı TV segmentinde iddialı olma kararı aldı.




    Firmanın televizyonlara yönelik aparat serisi Uppleva adını alan modelin, 24-46 inçlik versiyonlara sahip olacağını ve 960$ başlangıç fiyat etiketiyle satılacağını GigaOm sitesi kaynaklara dayanarak haber veriyor. Modelin resmi tanıtım videosu da yayınlandı.




    Uppleva LED TV, Full HD çözünürlük, 400Hz tepki süresi, gömülü bir Blu-ray oynatıcı, 2.1 kanal ses sistemi, iPod/Mp3 çalar girişi, FM radyo, kablosuz subwoofer özellikleri sunuyor. IKEA'nın bu modelinde farklılık oluşturan ise ilk kez mobilyası ve ses sistemi ile birlikte hepsi-bir-arada konseptinde sunuluyor olması.




    TV sehpasında Blu-ray oynatıcının yanında kullanılabilir alanlar da bulunuyor. Kablolama ise arka kısımda görünmeyecek şekilde ayarlanmış. Bu sayede kablodan arınmış bir televizyon görüntüsü ortaya çıkıyor. İçeriğe göre renk değiştiren kenar ışıklandırması ve standart tüm bağlantı arabirimleri mevcut. Modelde 15'e yakın uygulama tüketiciyi bekliyor olacak. Modelin üreticisi Çinli TLC firması.




    WiFi Ready özelliği nedeniyle internet bağlantısı ise ek bir aparat ile sağlanıyor. Alt sehpa da farklı versiyonlarda seçilebiliyor.




    Uppleva ilk etapta Fransa, Almanya, İtalya, Polonya ve İsveç ülkelerinde gelecek ay satışa sunulacak. Yıl sonuna doğru diğer Avrupa ülkelerine, 2013 yılında ise ABD'ye doğru yola çıkacak. Fiyatlandırma ile ilgili gelişmeler IKEA'nın resmi sitesinden duyurulacak.

     














  • IKEA gerçekten iyi düşünmüş bu TV işini. Çok fonksiyonel bir alete benziyor. Özellikleri de gayet iyi. Bu kadar özelliği içinde barındıran bir TV piyasada en az 4000-5000 TL arasında fiyatlanır. Bakalım ne yapacaklar fiyatını?
  • Çok saçma beee. Yani kablosuz falan hoş tabi ama, HDMI portları yana koymuşlar. Onlar da boş duracak değil. Yana HDMI a ne taksan zart diye yandan fırlamış gibi görünecek. E mutlaka bir HDMI Receiver, PS3 gibi bir cihaz bağlayacaksın. En azından o portları arkaya koyup portların altına da o arkadaki kabloların saklandığı yere giden kanallar falan yapsalardı ki insanlar kablo taktığı zaman aynı yerden geçirirlerdi. Yani her şeyi güzel olmuş, HDMI ve USB lerin yerlerinde hayal kırıklığı olmuş. Haa ama oradan arkaya giden bir çözüm ürettilerse onu bilemem...
  • tek kelimeyle süper olmuş
  • muhtemelen bu konsepte uygun olarak dolabın alt taraflarına hdmi girişini uzatma ile aktarmışlardır adamların en büyük amacı kabloları gizlemek ek aygıtları düşünmüşlerdir :D merak etmeyin :D
  • kendimiz birleştirmiyoruz değil mi :D
  • Bunu üreten firma TLC imiş tanıdık gelmedi ama.
  • smarttv için alt yapı lazım uygulama destegi lazım şuan için en iyi alt yapı ve uygulama destegi samsung ve lgde.Sony bile uygulama sayısında çok geri.Kaldı ki görüntü kalitesi 400mhz lerden bahsediyorki 800hzleri görmeye başladıgımız bu dönemlerde daha yüksek bir hz düşünülebilirdi.
    Ek olarak HDMI çıkışları yana koymuş yine kablo sıkıntısı yaşanacagını düşünüyorum.
    Gömülü blue-ray demiş okuduğumda panelin içi koyduklarını sandım megerse harici olarakmış... Bunu zaten gidip alabiliriz.
    Kablosuz subwoofer iyi düşünülmiş ancak onuda yine kaliteli harici ses sistemiyle alabiliriz.
    Bu ürün teknoloji ile arası olmayanların hepsi biryerde modelini bulabilecegi bir sistem olmuş.
    Satış teknigi açısından süper bir fikir.Ürün özellikleri açısından pek iyi diyemem.
  • Duvara 75 lik su borusu göm Tv yi de uzerine monte et bak bakalım etrafta kablo gorunuyrmu gorun muyormu. Fiyat makul olursa oturma vaya yatak odası için yinede güzel bir çözüm ama
  • Harika
  • televizyon yanındaki hdmı portları çok aşırı saçma heleki kabloları gizlemek isteyenlerin alacağı bir ürün için onun haricinde bu zamanda samsung televizyon alanında bukadar gelişmişken tutacağını sanmıyorum
  • her eve lazım =)
  • Yani her şeyi güzel olmuş, HDMI ve USB lerin yerlerinde hayal kırıklığı olmuş .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.