Şimdi Ara

Lg 60pz570 3d plazma sorunum var arıza nedir arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar film izlerken cihaz kendiliğinden stand by konumuna geçti. Açmak istediğimde tık diye ses gelip stand by ışığı sönüp açılır gibi oluyor ama görüntü gelmeden 3-4 sn içinde tekrar stand by konumuna geçiyor. Priz değiştirdim. Baya bi fişten çekip bekledim ama gene aynı. Belkin akım korumalı priz ile kullanıyorum. Alalı 3ay bile olmadı tv yi. Arıza büyükmüdür acaba yarın servis çağıracam. Malum tv büyük götür getir olsun istemiyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler..



  • Yardım edecek yokmu arkadaşlar..
  • Servisle gorustum. Arizayi bulmuslar. Elektrik fisinin girdigi yerde voltajdan ariza olmus ve parca siparisi vermisler lg merkeze. Normalde bu garanti kapsamina girmezmis ama musteri memnuniyetinden garantiden yapiliyormus.. Bir daha olmamasi icin 220 voltaj sabitleyici transformator almam gerekli imis. Nedir bu nereden kaca bulurum yardimci olurmusunuz arkadaslar. Bu adamlar gene olursa garantiden olmaz gibi bisey demesinler sonra..
  • bendede 50 pz 570 vardı bir yıl sonra tv de tam ortada yukardan aşagıya bir cizgi oluştu. on dakika sonra kayboluyordu dikkat etmezsen farkına varılmıyordu. servis goturdu değişim cıktıda kurtulduk .
    yeni urun gelmedi daha aynı urun mu gelir bilmiyorum. servislere alttan alma . alttan alırsam suc senin olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakirkolsuz

    bendede 50 pz 570 vardı bir yıl sonra tv de tam ortada yukardan aşagıya bir cizgi oluştu. on dakika sonra kayboluyordu dikkat etmezsen farkına varılmıyordu. servis goturdu değişim cıktıda kurtulduk .
    yeni urun gelmedi daha aynı urun mu gelir bilmiyorum. servislere alttan alma . alttan alırsam suc senin olur.

    İnsallah bir daha sikinti olmaz. Ya online ups yada voltaj regulatoru alacagim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.