Şimdi Ara

FIFA 13'ün PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Son oyunlarında PC'lere de ayrı bir özen göstermeye başlayan EA Sports ekibi, yeni FIFA oyunu adına PC sistem gereksinimlerini yayınladı. 

Bu senenin sonbahar aylarına gözünü kırpan FIFA 13'ün yayınlanan sistem gereksinimlerine baktığımızda, pek de PC'leri zorlayacak özellikler istenmediğine tanıklık ediyoruz. Bugün yapılan resmi duyuruda verilen özelliklerin çıkışa göre farklılık gösterebileceğini hatırlatarak, önerilen sistem gereksinimlerini sizlere sunuyoruz;

İşlemci: Çift çekirdekli 2.4 GHz veya daha üstü
    RAM: 2 GB veya daha üstü
    Ekran Kartı: 256 MB DirectX 9 destekli ekran kartı (ATI Radeon HD 2900 / Nvidia GeForce 8800 GT veya daha üstü)

• Bir çok pc 1080p'de full ayarlarda oynatacaktır futbol ve yarış oyunları nedense az sistem istiyorlar.
  • Bir futbol oyunun bile rami en az 2 gb istemesi düşündürücü. 2 yıl sonra benim sistem hurdaya çıkar heralde
  • HoLLyqan bu önerilen sistem gereksinimleri minimum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLLyqan

Bir futbol oyunun bile rami en az 2 gb istemesi düşündürücü. 2 yıl sonra benim sistem hurdaya çıkar heralde

Zaten bu önerilen sistem gereksimi mininmum sistem gereksimi değilki.
  • frostbite 2yle mi yapıldı hayırdır 2 gb ram ne futbol oyununda ya?
  • Oyun'a bakınca grafikler çok iyi oyuncu yüzlerinide iyi tasarlamışlar ama P.E.S'deki gibi olmamış en azından benim düşüncem böyle ama bazı oyuncular tıpa tıp aynı özellikle Messi saçları ve yüz dokuları nerdeyse aynı.Böyle bir oyunun böyle bir sistem gereksinimini görünce şok oldum böyle güzel bir oyuna böyle güzel bir sistem gereksinimi oyunu böyle tasarladıkları için E.A Games ekibine teşekkürler
  • Aslında bu oyunda frostbite 2'yi kullansalar muhteşem olur fifa 12'de forsbite 1.5 vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 15 Mayıs 2012; 23:08:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

Aslında bu oyunda frosbite 2'yi kullansalar muhteşem olur fifa 12'de forsbite 1.5 vardı.

oldu olacak simse de kullansınlar :S
    motorun bokunu cıkarmamak dilegiyle...
  • Orta seviye PC lerimizde FIFA 13 ü rahat oynayabilmek güzel bir duygu olsa gerek... :)
  • crysis 3 de böyle olsa :)
  • FIFA is coming :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa454

quote:

Aslında bu oyunda frosbite 2'yi kullansalar muhteşem olur fifa 12'de forsbite 1.5 vardı.

oldu olacak simse de kullansınlar :S
    motorun bokunu cıkarmamak dilegiyle...

Frostbite 2 ea'nın yaptığı motor olduğuna göre ve bu oyunuda ea yaptığına göre kullanmasında bir sakınca yok öyle değilmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 15 Mayıs 2012; 23:07:48 >
  • Beklediğimden daha düşük özellikler istiyor tabii bu özelliklerden kat ve kat daha iyi olması lazım ki oyun sorunsuz şekilde oynanabilsin.
  • Sistem gereksinimlerinde hala direct x 9 var.Şaka gibi.Nerde dx 11 nimetleri nerde tess.Pes daha iyisini yapana kadar en iyisi fifa ne yazık ki.Şu messi denilen sirk ucubesini de her oyuna kapak yapar oldular gerci zaten kapak ta neyse :)
  • Asıl ucube ronaldo her dergi kapağına cıkıp hava atmayı biliyor.
  • quote:

ah motorun adını da bi doğru yazabilseymişsin :D
  • Fifa serisi 'dan sonra Laptop düşmanı :) Isınma çok oluyor özellikle işlemci sıkıntısı olanlarda.. Ama yine çok ahım şahım bir sistem istemiyor..
  • quote:

Aslında bu oyunda frostbite 2'yi kullansalar muhteşem olur fifa 12'de forsbite 1.5 vardı.

ne frostbite 1.5'u kardeşim fifa 12 de impact engine kullanıldı.Bad Company 2 ile karıştırdın heralde nasıl karıştırmaysa artık .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wantedemre -- 16 Mayıs 2012; 0:05:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantedemre

quote:

Aslında bu oyunda frostbite 2'yi kullansalar muhteşem olur fifa 12'de forsbite 1.5 vardı.

ne frostbite 1.5'u kardeşim fifa 12 de impact engine kullanıldı.Bad Company 2 ile karıştırdın heralde nasıl karıştırmaysa artık .d

impact engine fizik motoru diye biliyorum bir yerde okumuştum frostbite 1.5 var diye fifa'da.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.