arkadaşlar bu kvk nın ingilizce sözlüğünü telefona nasıl kuruyoruz? zip dosyasının içerisinde birden çok dosya var hangisini nereye atıcaz bilen var mı?
slm bana yardımcı olacak olan varmı Pocket Divx Player and Converter bu programı burda gördüm ama indiremiyorum bana tam linkini verebilirmisiniz saolun msn adresimi veriyorum yardımcı olursanız sevinirim spywolf_177@hotmail.com
Arkadaşlar hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Benim sorunum biraz acemice gelebilir ama taktım kafayı işte. 6630 da 512 lik kart var Quick office yükleyemiyorum.Orj. gelen telefondan office üzerinde düzenleme yapmıyor.Düzenleme yapılabileni varmış bulamadım.Bir iki denedim sertifika sorunu çıktı.Bi el atın şuna ya. Nasılyükleyebilirim ve hangi link lütfen. Teşekkürler hepinize kolay gelsin
Arkadaşlar ben de aynı sorundan müzdaripim. 6630 için olan word excel falan sadece görüntüleme yapıyor, edit yapılamıyor. Bu benim için önemli. Edit yapılabilen programı buldum ama onu da 6630 açmıyor sanırım sadece symbian 7.0 için. Bana acil 6630 da çalışan edit yapılabilen quick office lazım....
quote:
Orjinalden alıntı: ufuktan
Arkadaşlar hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Benim sorunum biraz acemice gelebilir ama taktım kafayı işte. 6630 da 512 lik kart var Quick office yükleyemiyorum.Orj. gelen telefondan office üzerinde düzenleme yapmıyor.Düzenleme yapılabileni varmış bulamadım.Bir iki denedim sertifika sorunu çıktı.Bi el atın şuna ya. Nasılyükleyebilirim ve hangi link lütfen. Teşekkürler hepinize kolay gelsin
Arkadaşlar paylaşım güzel gidiyor, benimle de bir bilgi paylaşırmısınız. Çok sıkıntılıyım. 6630 için olan word excel sadece görüntüleme yapıyor, edit yapılamıyor, değişiklik yapılamıyor dosyanın içinde. Bu benim için önemli. Edit yapılabilen programı buldum ama onu da 6630 açmıyor sanırım o sadece symbian 7.0 için. Bana acil 6630 da çalışan edit yapılabilen, dosya üzerinde değişiklik yapılıp kaydedilebilen quick office lazım....
quote:
Orjinalden alıntı: WISHNE
arkadaşlar paylaşımlar çok güzel gidiyor. arada ufak tefek bişeyler vardı ben temizledim.
Arkadaşlar paylaşım güzel gidiyor, benimle de bir bilgi paylaşırmısınız. Çok sıkıntılıyım. 6630 için olan word excel sadece görüntüleme yapıyor, edit yapılamıyor, değişiklik yapılamıyor dosyanın içinde. Bu benim için önemli. Edit yapılabilen programı buldum ama onu da 6630 açmıyor sanırım o sadece symbian 7.0 için. Bana acil 6630 da çalışan edit yapılabilen, dosya üzerinde değişiklik yapılıp kaydedilebilen quick office lazım....
quote:
arkadaşlar paylaşımlar çok güzel gidiyor. arada ufak tefek bişeyler vardı ben temizledim.
iyi forumlar.
O dediğin programı koyarsan sevinirim kardesım bende arıyorum bana uyar 7,0. Şimdiden teşekkurler
Selam arkadaşlar ben yeni N70 aldım ve aranıza yeni katıldım bilgisayarım olmadığı için zaman internet kafelerden ancak bağlanabiliyorum. Kısaca symbian acemisiyim.Bana cepten program oyun melodi tema vs... nasıl bağlanıp yükleyeceğimi (sanırım opera ile) kısaca anlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu *** ne demek oraya ne yazmak gerektiği konusundada yardımcı olursanız çok sevirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
eski kullanmaya çalıştıgım 4.15 sürümünde program kendi kendini kapatıyordu ama bu versionda sorun yok:) n70 için mumsms v4.16.Smslerinizi saklayabileceginiz bir program...Program symbian 8.1 ler için yazılmıs... Yeni sürümüdür...
mp3 veya ogg dinlerken arama geldiği zaman ses kesiliyor,fakat konuşma bitince tekrar kaldığı yerden devam etmiyormu!!! biraz araştırdım ve n70 de çalışabilen oggplayer'ın son versionunu buldum arkadaşlar.
Nokia 6600/7610/6620/6260/6670/3230/N70/N90 ÇALIŞIR...
Nokia NGage QD, Siemens SX-1 ÇALIŞMAZ
Ogg player'a altarnatif. ALON MP3.Player.v1.19 SyMPDA. ogg player gibi mp3 veya ogg dinlerken arama gelip bittiğinde parça kaldığı yerden devam edebiliyor.
quote:
iyi forumlar.
O dediğin programı koyarsan sevinirim kardesım bende arıyorum bana uyar 7,0. Şimdiden teşekkurler
arkadaşlar n 70 de çalisan arayanı engelleme programı varmı bende daha önce n 90 vardı onda black baller çalısıyodu simdi n 70 var ama onda çalısmadı neden acaba,,,,,
Selam arkadaşlar ben yeni N70 aldım ve aranıza yeni katıldım bilgisayarım olmadığı için zaman internet kafelerden ancak bağlanabiliyorum. Kısaca symbian acemisiyim.Bana cepten program oyun melodi tema vs... nasıl bağlanıp yükleyeceğimi (sanırım opera ile) kısaca anlatırsanız çok sevinirim. Ayrıca bu *** ne demek oraya ne yazmak gerektiği konusundada yardımcı olursanız çok sevirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
*** lar rapidshare , program oyun tema vs yüklemek için card reader veya bluetooth veya data kablosu olması gerekir.Data kablosu elinde varsa makinaya pc suiti kur ve telefonu bilgisayara bağlayarak dilediğini yap.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallville -- 24 Mart 2006; 2:26:39 >
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
FUJIFILM FINEPIX S5700 / LOWEPRO EDiT 160 / 46 to 52 mm CONVENTER / 46 mm SKYLiGHT 1A FiLTRE / 52 mm POLARISE FiLTRE / 52 mm UV FiLTRE / CLOSE-UP LENS / 52 mm PARASOLEY / FUJIFILM 2GB SECURE DIGITAL CARD / GP 2700 X 4 / GP 2100 X 4
“Kimin için öldüysen, ödülünü ondan bekle…” Seyyid Kutub İş Bankası,Hindli Müslümanlar'ın Türk Kurtuluş Savaşı'nı desteklemek maksadıyla gönderdiği 250.000 TL'lik yardım parasıyla kurulmuştur.Deniz feneri o kadar uzakta değil...
Bluetooth la 3230 un direk hafıza kartına dosya atmak istiyorum ama böyle bi özellik yokmuş telefonda. Bunun için bi program var mış. Adını bilen var mı acaba veya link verebilecek olan.
arkadaşlar FExplorer'la kesip galeriye yapıştırdığım herhangi bir dosyayı galeride bulamıyorum ama FExplorer'den baktığımda orda gözüküyor.neden olabilir bu?????
hangi dosya türünü galeride görmeye çalışıyorsunuz?
@umut_chan zip dosyasının içeriğini her hangi bir programla masaüstüne çıkar, sonra jar dosyasını telefona atıp yüklemeyi yap.(eğer klasör şeklinde meta ini vb. dosyaları varsa uğraşma yüklenmez..)
sağolun başka bir makinadan indirdiğimde zipten çıkardım jar uzantılı dosyalar yerine başka dosyaalar vardı pc suite yüklü olmadığından olabilir herhalde
arkadaşlar FExplorer'la kesip galeriye yapıştırdığım herhangi bir dosyayı galeride bulamıyorum ama FExplorer'den baktığımda orda gözüküyor.neden olabilir bu?????
hangi dosya türünü galeride görmeye çalışıyorsunuz?
@umut_chan zip dosyasının içeriğini her hangi bir programla masaüstüne çıkar, sonra jar dosyasını telefona atıp yüklemeyi yap.(eğer klasör şeklinde meta ini vb. dosyaları varsa uğraşma yüklenmez..)
.avi formatında dosya yolladım onu galeriye kaydedemiyordum bende FExplorer'la yapayım dedim ve dediğim gibi oldu.öyle işte
arkadaşlar n 70 de çalisan arayanı engelleme programı varmı bende daha önce n 90 vardı onda black baller çalısıyodu simdi n 70 var ama onda çalısmadı neden acaba,,,,,
gir imageshack.us 'a orda göz at'a tıkla resmi seç , resize image kutucuğu dolu olsun küçük resim için sanırım 150x112 seçeceksin ve host it'e tıkla ondan sonra biraz bekle en altta çıkan direkt link'te çıkan linki kopyala [image]link[/image] bu şekilde yaz resmin çıkar
gir imageshack.us 'a orda göz at'a tıkla resmi seç , resize image kutucuğu dolu olsun küçük resim için sanırım 150x112 seçeceksin ve host it'e tıkla ondan sonra biraz bekle en altta çıkan direkt link'te çıkan linki kopyala [image]link[/image] bu şekilde yaz resmin çıkar
[/quoteteşekkürler cellat206