Şimdi Ara

noTraffic 5.0 inç TMS RDS GPS Navigasyon Sistemi varmı kullanan, bilen? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
41.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncellemeyi yaptım. Güncel haritada da saçmalıklar devam ediyor, TMC çalışmıyor. Kesinlikle Piranha Yes traffic!!! Uzak durunuz, almayınız. Onca para verdikten sonra gidip Next alacağım, yazıktır.
  • Tüm güncellemelerden sonra TBS'nin halâ çalışmaması ilginç. PIRANHA'nın teknik destek bölümüne çektiğiniz sıkıntıları yazdınız mı? Destek için mutlaka bir e-posta veya mesaj sistemleri vardır hocam.

    Biz çalıştığım kuruma NEXT 555 aldık. Daha paketten çıkartıp takar takmaz sorunsuz olarak çalıştı. TBS sistemi trafik olaylarını bildirmeye başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulaş-ım


    Tüm güncellemelerden sonra TBS'nin halâ çalışmaması ilginç. PIRANHA'nın teknik destek bölümüne çektiğiniz sıkıntıları yazdınız mı? Destek için mutlaka bir e-posta veya mesaj sistemleri vardır hocam.

    Biz çalıştığım kuruma NEXT 555 aldık. Daha paketten çıkartıp takar takmaz sorunsuz olarak çalıştı. TBS sistemi trafik olaylarını bildirmeye başladı.

    Bir ayı aşkın süredir teknik destekle görüşüyorum. Maalesef yetkili arkadaşların iyi niyetli çabalarına karşın sorunlar devam ediyor.
  • evveeet ben de mtv ile satılan no traffic cihazını aldım. ürünü kısaca tanıtayım.
    (bana göre, siz kendinize göre yorumlayın.)
    açılışı ve uyduyu bulması 15-20 saniye kadar sürüyor. bazen daha hızlı bazen daha yavaş. ama çok uzun olmuyor.
    telefonunuzu bluetoothla tanıtıyorsunuz ve cihaz hoparlöründen konuşuyorsunuz. transmitter olmadığı için araç ses sistemine ses verilemiyor. ama cihazın hoparlöründende gayet anlaşılır bir ses geliyor daha doğrusu bana yetiyor. telefonun rehberini tanıtıyorsunuz ve bu kayıtlarına alınıp size cihaz üzerinden de rehberden aramayı sağlıyor. ayrıca son arananlar ve cevapsızlar gibi özlliklerde var. bunun yanında mikrofonu kapatıp ortam sesinin karşıya gitmesini isteğe bağlı engelleyebiliyorsunuz. karşıdakine sesinizin gitmesini istersenin tuşa tekrar basmanız yeterli. eksi tarafı navigasyonda iken gelen aramayı alamıyorsunuz. (yada ben bulamadım.) çekiş mesafesi olarak telefonla eşleştirilmiş cihaz arasında görüşme yaparken bozulmadan görüşme için yaklaşık 6-7 metrelik bir mesafe uzaklaşabiliyorsunuz. görüşme gayet iyi. birkaç tane telefonun rehberini ayrı ayrı hafızasına alıyor ama biri ile eşleştirebilirsiniz ikinci telefonu eşleştirmeniz için birincisini aktiflikten düşürmeniz gerekiyor.

    ekranı gündüz kullanırken zemin ışığını tam açarsanız güneşte görünürlük çok bozulmuyor. arka ışığı düşürürseniz ekranı görmeniz zorlaşıyor.

    haritası konusunda çok şikayetciyim ki bunu formdan da bildirdim. İNFOTECH'in haritasını asla ve asla önermem(şöyle antalyanın merkez ilçesi kepezde yaşıyorum. menderes mahallesindeyim. kaç yıllık gidiş geliş şeklinde rahat kullanılan sıcak asfatlık bir sürü yol malesef yok. araçla giderken rota dışına çıktığınızda yeni güzergahta seyretmenizi algılaması bazen 2-5 saniye sürebiliyor. sonra sizin değiştirdiğiniz rotayı hesaplayıp buluyor. genel itibarı ile cihazın yeniden rota hesaplaması bana göre iyi. yani cihaz ile olan iletişiminizde cihazın zaman zaman ne gibi tepkiler vereceğini tecrübe ettikçe ustalaşılacağını düşünüyorum. cihaz güzel ama harita benim gözlemlerime göre berbat. asla önermem sırf bu durumdan dolayı ürünü iade etmek istiyorum. iade edince de sizinle paylaşırım. ayrıca infotech'e güncelleme öncesinde de durumu paylaşmama rağmen ne bir geri dönüş gördüm ne de güncellemede bir iyileşme....

    ayrıca dibimde deepo alışveriş merkezi var. ama bizim cihaz bulamıyor bereket yolu biliyorum. bildiğim kısa yoldan gidiyorum bana sürekli u dönüşü yap sole dön! diyor

    pirhananın şunu söyleme hakkı yok ''kardeşim harita bizim işimiz değil gidin harita firmasına!'' iyi bir firma ürünü çıkartırken saha denemesi yapar sonra derki evet bu cihaz şu şu koşullarda şu illerde çalışıyor. ama malesef bu konuda pirhana çuvalladı. zannedersem (ki bu benim zannım) rakip firmaların benzer atakları yapacaklarını fark ettiler önce davranıp göç yolda düzelir mantığı ile ürünü çıkardılar. sonra da iş olmadı iş sıkıntıııııııı...

    flim ve ya ses dosyasını henüz denemedim. sd kartımı bulunca ilk deneyeceğim şey de o..

    ekran kalitesine gelince 200 liralık cihazdan 3000 tl lik sony ekran kalitesi beklemezseniz ve görme bozukluğunuz da yoksa gayet güzel (tabi ki bence)
    şarz gidişine gelince 2-2,5 saat civarı gidiyor. kullanım sıklığı ve yoğunluğuna göre bu süre değişebiliyor.

    şarz gidişine gelince 2-2,5 saat civarı gidiyor. kullanım sıklığı ve yoğunluğuna göre bu süre değişebiliyor.


    gelelim bir başka noktaya trafik verilerine antalyada yım ki bu türkiyede sayılan şanslı 5 ilden biri:) ama malesef yeni güncellemeye rağmen hala trafic verisi alamıyorum.

    yönlendirme sesinde TTC diye geçen sokak adını söyleyen (zeynep ) tuhaf laflar ediyor. sola diğeceğine solee dön! diyor. buna benim 5 yaşında ki oğlan bile gülüyor. beni sormayın:)))

    genel itibarı ile piranha ile yaptığım görüşmelerde ki piranhanın kendi destek hattını aradığımda en erken bağlandığımda 6 dakika hatta bekledim en fazla da 14 dakika bekledim. en son hiç hoşuma gitmeyen bir olay yaşadım iade için aradığımda bir bayan çıktı ve bana sizi ilgili bölüme aktarıyorum dedi. aktardı beni bant karşıladı '' iade için lütfen ürünü aldığınız yerle bağlantı kurun'' dedi ve bant bitti. yani ben aramışım piranhayı ve ürünü de siteden almışım mtv kapsamında ve bana söylenen laf bu ve bant kaydı. yorumsuz aktardım herkes yorumlasın.

    bu arda buradan yardımcı olmaya çalışan rıdvan beye teşekkür edirim. ilgili birisi ama malesef piranha da aynı güzelliği göremiyorum.

    kısacası ürün güzel harita kötü. yazılımda da güzelleştirmeler yapılabilir. kısaca :)) anlattım vesselam....




  • İADE EDEN VAR MI BABAM BU CİHAZI ESAS GÜZELLİK ORADA BIRAKIN GERİSİNİ İADE EDİPTE YOLUNU PAYLAŞAN KARDEŞİME KOOOCCAAMAN Bİ TEŞEKKÜRÜM BEKLİYOR. ŞU ANA KADAR YAW BU CİHAZI ALDIM DA MEMNUNUM DİYEN YOOOOK... VAAH PİRANHA VAAAAH! YAKTIN BENİ YIKTIN KENDİNİİİ....
  • eveet

    cıhazın trafik konusunda yaptıgı kocaman bır sıfır.artık pranhayı aramıyorum satın aldığım yerde iade almıyor yapacagım tek sey bir güzel reklamını yapmak sayfasında yorum yazan varmı bilmiyorum ama ben bulamadım varsa pm atabilirmi
  • 3 dakika once gelen cevabı aynen yazıyorum. ( yorumsuz )


    Değerli Müşterimiz;




    Cihazınızda herhangi bir teknik problem bulunmamaktadır. Size daha iyi hizmet verebilmek için Radyo D üzerinden yayınlanan trafik datalarının güncellemesi yapıldığından dolayı Trafik yoğunluğunu görememektesiniz. Güncelleme tamamlandığında Trafik yoğunluğunu görebileceksiniz.




    Saygılarımızla
  • eger bu sorunu hallederse kullanılabilir bir ürün olur ve verdiğimiz para boşa gitmez
  • yazısmalardan birinin daha kopyası ( yorumsuz )





    From: [musteri.hizmetleri1@piranha.com.tr]
    Sent: Tuesday, September 25, 2012 5:02 PM
    To:
    Subject: Piranha Destek Merkezi

    Değerli Müşterimiz

    Çağrı Merkezimize 0212 599 00 88 den ulaşabilirsiniz.

    Cihazınızda herhangi bir teknik problem bulunmamaktadır. Size daha iyi hizmet verebilmek için Radyo D üzerinden yayınlanan trafik datalarının güncellemesi yapıldığından dolayı Trafik yoğunluğunu görememektesiniz. Güncelleme tamamlandığında Trafik yoğunluğunu görebileceksiniz.
    Saygılarımızla


    cevaben .



    Sn ilgili …

    Vermiş olduğunuz telefon numarasının kayıtları incelerseniz
    Defalarca aradığımı ve sacma sapan bahaneler soylendıgını dınleye bılırsınız benı bulmaya calısmanıza gerek yok,
    İlk 10 tanesini dinleyin zaten anlarsınız verdıgınız numara cagrı merkezı degilmiş bi kere onuda sıze ben belirteyim teknik servismiş. Eger çagrı merkezı numarası ise oraya oturttugunuz kişinin iyi eğitimli olmasını sağlamalısınız kactane hangi üniversiteyi bitirdiği değil orada nasıl cevap verdiği önemli. Oyuzden cevaben bu numaradan ulasa bılırsınız demeniz bana bir sey ifade etmiyor. ( TK etmemektedir )

    Radyo d uzerındeki trafik kanallarının güncellemesi icin hiçbir yerde herhangi bir duyurunuz yok,( TK bulunmamaktadır ) ve bu sizin bu cihazı apar topar alel acele yeterince test ve saha denemesi yapmadan satışa cıkarmanız dan kaynaklanıyor bu guncellemeyı beklemek zorun da değilim çünkü lanse edilen, trafik özelliğinin çalıştığıdır.
    Ben ürünü alırken üzerindeki açıklama ve sitenizdeki tanıtıma göre aldım ve aldığım anda çalışması gerekir (TK çalışması gerekmektedir ) eğer çalışmıyorsa (TK çalışmamaktaysa )trafik bilgisi olan bir cihaz değil demektir .ben trafik bilgisi verebilen bir cihaz aldım sanıyordum ama maalesef denemesini yapıyormuşum ve heryerde yazmaya devam edicem cihazı iade alın yada almayın. Kimseyi kandırmaya hakkınız yok. Madem teknik bir problem bulunmamaktadır madem daha iyi hizmet verebilmek için datalarının güncellemesini yapıldığından dolayı trafik yoğunluğunu görememekmekteyim güncellemeyi tamamlayıp gerekli test ve saha denemelerini yapabildikten sonra satışa sunulsaydı


    Henüz haritanın eksiklerini yazmaya başlamadım.

    Saygılarımızla

    TK = Türkçenin katledilmesi ( bu! memekte, mamakta, ile kurulan cümlelerin ne mantıkla kullanıldığını geri zekam yüzünden anlayamıyorum nekadar çirkin sırıtıyor tüm konuşma metni için de kullanmayı denedim beceremedim )




  • yazısmalardan birinin daha kopyası ( yorumsuz )





    From: [musteri.hizmetleri1@piranha.com.tr]
    Sent: Tuesday, September 25, 2012 5:02 PM
    To:
    Subject: Piranha Destek Merkezi

    Değerli Müşterimiz

    Çağrı Merkezimize 0212 599 00 88 den ulaşabilirsiniz.

    Cihazınızda herhangi bir teknik problem bulunmamaktadır. Size daha iyi hizmet verebilmek için Radyo D üzerinden yayınlanan trafik datalarının güncellemesi yapıldığından dolayı Trafik yoğunluğunu görememektesiniz. Güncelleme tamamlandığında Trafik yoğunluğunu görebileceksiniz.
    Saygılarımızla


    cevaben .



    Sn ilgili …

    Vermiş olduğunuz telefon numarasının kayıtları incelerseniz
    Defalarca aradığımı ve sacma sapan bahaneler soylendıgını dınleye bılırsınız benı bulmaya calısmanıza gerek yok,
    İlk 10 tanesini dinleyin zaten anlarsınız verdıgınız numara cagrı merkezı degilmiş bi kere onuda sıze ben belirteyim teknik servismiş. Eger çagrı merkezı numarası ise oraya oturttugunuz kişinin iyi eğitimli olmasını sağlamalısınız kactane hangi üniversiteyi bitirdiği değil orada nasıl cevap verdiği önemli. Oyuzden cevaben bu numaradan ulasa bılırsınız demeniz bana bir sey ifade etmiyor. ( TK etmemektedir )

    Radyo d uzerındeki trafik kanallarının güncellemesi icin hiçbir yerde herhangi bir duyurunuz yok,( TK bulunmamaktadır ) ve bu sizin bu cihazı apar topar alel acele yeterince test ve saha denemesi yapmadan satışa cıkarmanız dan kaynaklanıyor bu guncellemeyı beklemek zorun da değilim çünkü lanse edilen, trafik özelliğinin çalıştığıdır.
    Ben ürünü alırken üzerindeki açıklama ve sitenizdeki tanıtıma göre aldım ve aldığım anda çalışması gerekir (TK çalışması gerekmektedir ) eğer çalışmıyorsa (TK çalışmamaktaysa )trafik bilgisi olan bir cihaz değil demektir .ben trafik bilgisi verebilen bir cihaz aldım sanıyordum ama maalesef denemesini yapıyormuşum ve heryerde yazmaya devam edicem cihazı iade alın yada almayın. Kimseyi kandırmaya hakkınız yok. Madem teknik bir problem bulunmamaktadır madem daha iyi hizmet verebilmek için datalarının güncellemesini yapıldığından dolayı trafik yoğunluğunu görememekmekteyim güncellemeyi tamamlayıp gerekli test ve saha denemelerini yapabildikten sonra satışa sunulsaydı


    Henüz haritanın eksiklerini yazmaya başlamadım.

    Saygılarımızla

    TK = Türkçenin katledilmesi ( bu! memekte, mamakta, ile kurulan cümlelerin ne mantıkla kullanıldığını geri zekam yüzünden anlayamıyorum nekadar çirkin sırıtıyor tüm konuşma metni için de kullanmayı denedim beceremedim )




  • tbr ederim sezgin seni, ısrarla ve inatla elinden geleni yapıyorsun. Bende senin gibiyim taktımmı takarım. Ortada sana karşı yapılmış bir haksızlık var.
  • Selamlar..

    Aşağıda nedenlerini sayacaklarım yüzünden kesinlikle bu ürünü almayın. İlgili firmanın teknik yardım konusunda yaşattığı problemler nedeniyle de bu firmadan uzak durun.

    Daha önce ilgili firmanın Quattro serisi ürürününü kullandığım ve bir problem yaşamadığım için bu ürünü almakta her hangi bir sakınca görmedim. Yıllar önce kullandığım üründe Kayseri de ki annemlerin evini rahatlıkla bulurken ve haritada gösterirken bu üründe ki harita da bulamadık. En son Antalya - Tokat yolculuğumuz da harita bizi beş altı kere tarlaların içine sokmaya çalıştı.. Gözle baktığınızda herhangi bir yol emaresi olmamasına rağmen harita da güzelce yol geçiyor. Daha sonra farkettik ki (en son tarlaya saptırdığı yerde yol olmamasına rağmen üst geçit yapıp bırakmışlar) henüz yapılmamış projelendirilmiş yolları da eklemişler. Navigasyona güvenip allah a emanet yolumuza devam ettik varacağımız yere 50km kala yine bir yola soktu. Fakat yolda ne asfalt vardı ne de stabilize idi bildiğimiz köy yolu değilde, tarlalara giden traktör yolları vardır aynen öyle bir yol... Arabanın arkasında 2 yaşındaki kızımın ağlaması nedeniyle gecenin köründe mecburen bu yola girdik. Yarım saat yol almadıkki geri dönmek zorunda kaldık çünkü yol bitmişti.. Bu sinirle navigasyonu camdan dışarı atmak için hamle yapmıştım ki hanım elimden zor aldı.

    İnternette bulduğunuz POI leri eklemek için en az üç kere farklı yazılımlarla format değiştirmeniz gerekiyor.

    Hız kamerası ekleme veya çıkarma için bir bölüm bulunmuyor. Hız kameraları haritanın içine gömülü.. Ancak harita güncellendiğinde hız kameraları da güncelleniyor. Eğer ürünün mantığını çözemediyseniz hız kameralarınıda göremiyorsunuz. Ayarlardan açmak için bir kaç ayar yapmanız gerekiyor. Doğru düzgün bir kullanım klavuzu olmadığı için de deneme yanılma yöntemiyle yapmanız gerekiyor.

    Güncellemeden önce en azından yayın alırken, sonrasından kesinlikle bağlanmadı. TMC bölümü bir işe yaramadığı gibi navigasyon içine farklı yazılımlar eklediğinizde TMC aygıtı yok diye uyarı alıyorsunuz.

    (Cihaz kullanımında ilgili tüm ayarları yapılmıştır.)




  • 1 senedir alacak oluyorum.Sonunda dün 199 TL ye kampanya dahilinde aldım.Sabah ayarladım harita başarılı sayılır.Kutu içerisinde 30 gün harita güncellemeye gerek yok uyarısı vardı.Ancak evi yazarak zor buldum.Cadde sokak yazarak haritayı yakınlaştırarak ancak bulabildim.TMC e yaşadığım ilde gerek yok.Diğer özelliklerine bakacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

    1 senedir alacak oluyorum.Sonunda dün 199 TL ye kampanya dahilinde aldım.Sabah ayarladım harita başarılı sayılır.Kutu içerisinde 30 gün harita güncellemeye gerek yok uyarısı vardı.Ancak evi yazarak zor buldum.Cadde sokak yazarak haritayı yakınlaştırarak ancak bulabildim.TMC e yaşadığım ilde gerek yok.Diğer özelliklerine bakacağım.

    Hayırlı olsun cihazınız.
    Güncellemelerinizi kontrol edin; varsa hemen yapın
  • Firmalara bazen sahada çalışacak test elemanı gerekiyor. Ama bunun da bir bedeli olmalı ve en başında kullanıcıya söylenmeli. Yada sistem sağlıklı çalışmadan satışa çıkmamalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    quote:

    Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH

    1 senedir alacak oluyorum.Sonunda dün 199 TL ye kampanya dahilinde aldım.Sabah ayarladım harita başarılı sayılır.Kutu içerisinde 30 gün harita güncellemeye gerek yok uyarısı vardı.Ancak evi yazarak zor buldum.Cadde sokak yazarak haritayı yakınlaştırarak ancak bulabildim.TMC e yaşadığım ilde gerek yok.Diğer özelliklerine bakacağım.

    Hayırlı olsun cihazınız.
    Güncellemelerinizi kontrol edin; varsa hemen yapın

    Teşekkür ederim.Güncellemeyi yaptım.Aldıktan sonra bagaja kaldırdım kısa mesafelerde tak-çıkar hep iz oluyor.İlk kullandığımda zeliha mıydı hatırlamıyorum şimdi sağa sola dön gibi saçma yönlendirmeler yapıyordu arada sesini kısmak lazım galiba




  • merhaba arkadaşlar.


    PİRANHA MI ? !!! REZALET TEK KELİME İLE REZALET .

    bir kaç aydır notraffic kullanıcısıyım .yada daha doğru deyişle kullanmaya çalışıyorum.

    satın almış olduğum piranha no traffic x type cihazım için söyleyeceğim tek şey REZALET bir cihaz.

    kullanmaya çalışıyorum diyorum çünkü kullanılamıyor. istanbul dışında zaten hiçbir yeri neredeyse bilmiyor 5 yıl önce değişmiş yolları bile bilmiyor güncellememi :) ( piranha yetkilisi okursa diye yazıyorum :) )

    herhafta yapıyorum . düşünen arkadaşlara tavsiye etmiyorum paralarını piranhaya verceklerine gidip allah rızası için sadaka isteyen lere dağıtsınlar daha iyi hiç olmazsa ozaman 1 e 9 alırlar. BENİM TAVSİYEM BU
  • birtanede pirana yetkilisi bu arkadaşların sıkıntılarını paylaşmazmıdır nedir? benbile 10 defadır alacak oldum emin olamadım su 2sayfa yorumu okudum cihazdan sogudum bedava verseler yine almam ozaman... iş cihazı cinden getirip burda satmak değil cihazın arkasında hatalarına karşı durabilmektir... cihazı iade edemediklerini söyleyen arkadaşları eğer kullanamıyorsanız bu ürün ayıplıdır en yakın hakem heyetlerine başvurup iade talebinizi isteyiniz. yazık günahtır 250-300 tl para veriliyor bu cihazlara...
  • 17 Ocak 2013 perşembe günü tüm A101 marketlerde PİRANHA NO TRAFFIC X TYPE 5.0 cihaz KDV dahhil 149 TL ye satılacak alayım mı tavsiye eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srabonn

    17 Ocak 2013 perşembe günü tüm A101 marketlerde PİRANHA NO TRAFFIC X TYPE 5.0 cihaz KDV dahhil 149 TL ye satılacak alayım mı tavsiye eder misiniz?

    Siz sizden önce yazılmış mesajları okumazmısınız ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.