Şimdi Ara

PHILIPS 42PFL4307K/12(hd uydu alıcılı+fpr3d) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.834
Cevap
23
Favori
240.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Traider

    quote:

    Orijinalden alıntı: higungor

    Arkadaşlar panel inetnete ethernet ile bağlı laptop ile görüntü aktarımı yapabilirmiyim?
    Müşteri hizmetlerii yardımcı olamadı yardım lütfen.
    twonky media server programı indirdim ama lisans key istiyor servis bilmiyor

    Bende de ilk seferde media serveri kurunca aynı key istedi kapattım.
    Geçen gün Wifi ile bağlanabildim tv.ye Wınn kullandığım için bi türlü smart TV sini deneyememiştim. Ama geçen gün Connectify programı ile Wınn interneti wireless gibi dağıtabildiğimi görünce tv yi de hemen bağladım.

    Bu arada media serveri kazara yine setup yapmışım ama tesadüf işe yaradı bu kez key istemedi. Media server müthiş tv nin sesini bile notebboktan kısıp açıyprsun.
    Ayrıca Tv den, notebookun tüm dosyalarına (tabi Resim, Müzik, Video) ulaşabildiğin gibi notebooktan da bir videoyu media serveri üzerine bıraktığında tv den açabiliyor.

    Sharp paneller 35dereceden sonra görüntü kaybına başlıyor. Samsungda bu açı daha yüksek.





    Değerli Kardeşim, forumdan okuduğuma göre epeydir Medya Menager-Server kullanıyorsun. Bu konuda biraz açıklama yapabilirmisin.Nasıl kulanılıyor neler yapıyorsun. Selamlar...




  • Arkadaşlar Media Manager kullanan varsa bir açıklama yapabilirmi acaba. Selamlar..
  • güncel kanal listesi atabilecek varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercomert

    Arkadaşlar Media Manager kullanan varsa bir açıklama yapabilirmi acaba. Selamlar..


    Arkadaşlar hiçmi Philips Media Manager kullanan yok. Yardımlarınızı bekliyorum. Selamlar...
  • hmp 3000 kullaniyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni dsmart aldım... d smart giriş paket,modüllü 265 tl den hepsiburada da 190 tl (+6tl kargo) ye düşünce aldım. kurulum olayı çok basit oldu. 1 ayda tüm kanalları hediye açtılar. tek kumanda ile kullanmaya devam. Sıkıntı diğer paketlere geçiş için şuan bir fiyat gözükmüyor dedi telefonda d smart elemanı. bir süre sonra tekrar denemeyi düşünüyorum ama şu an böyle pratikçe işi halletmem çok güzel oldu...
    ilgilenenlere duyurulur...
  • Ben TVyi dün aldım bugun kurulumunu yapıldı. Kurulum yapılırken sinyal düşük verim almazsınız lnbyi değiştirin dendi. bende akşam lnbyi değiştirdim. fakat kanallar gitti. şimdi de baştan kurulum yaptırıyorum kanalları bulmuyor. eski lnbyi takıyorum onda da bulmuyor. çözümü olan var mı?
  • bende düşünüyorum dsmart modul alamyı ama 2 yıl maxi paket istiyorum....fiyatlar cok cesıtlı 600+40(aktivasyon) en cazip olan sanırımhttp://www.abonelikbasvuru.com/cam-modul/dsmart-modul-maxi-paket adresinde...acaba güvenilir bir sitemi bilen varmı buradan alan varmı acaba
  • bende yükledim ama geçişler yine aynı 2-3 saniye civarı...ama uydunun acılması hızlanmıs. birde arkadaslar bu sinsay sevıyesını ve gücünü yükseltemedim...bende sinyal seviyesi 7 dilimden 4 üncüsünde sinyal gücüde iyi bir türlü yükseltemedim...
  • geçişlerde saniye tutarmısın bi ne kadar hızlı..mesela cnbce den e2 ye geçiş 1,5 sn( çok ıyı zaman) mesela stara gecıs 2 sn gibi...mesela fox a geçiş 3,5 sn gibi ama ortalam 2-3 sanaiye araası bende sizlerde kaç sanıye suruyo
  • Merhaba.
    Evime yeni taşındım arkadaşlar. Televizyonu alalı fazla olmadı. Aldığım sırada evimde internet yoktu dolayısıyla smart tv kurulumu yapılamadı. Şimdi ben kendim yapmaya çalışıyorum. Modemim superonline tarafından verilen HG253s. Bağlamadan önce modem üzerindeki wps tuşuna bir süre basık tuttum. Sonra televizyon menusunden smart tv tuşuna bastım. Evin ağına bağlanmaya çalıştı. Sonra bağlandı hatta ağın adını ve şifresini ekranda gösterdi. Bu şekilde 1. ve 2. adım tamamlandı 3. adıma geçmiş oldu. Şu anda ekranda siyah zemin üzerinde sol üst köşede Bağlanıyo.... yazıyor ve öylece bekliyor. Durdur tuşuna basmadım fakat 10 dakika geçti sayılır. Nasıl yaparım bu işi yardımcı olursanız sevinirim.
    Edit: Az önce durdur düğmesine bastım. Sonra kumandadan smart tv tuşuna bastım ve aynı şey oldu direkt bağlanıyor ekranı çıktı ve öyle kaldı şu anda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deep_blue54 -- 23 Mayıs 2013; 21:12:13 >
  • arkadaş oncelıkle hayırlı olsun....bu tv de smart tv işkence (kullananlar dıyo) özellıkle dıger tv lerle karsılastırdıklarında..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: longingxm

    arkadaş oncelıkle hayırlı olsun....bu tv de smart tv işkence (kullananlar dıyo) özellıkle dıger tv lerle karsılastırdıklarında..

    aynen katılıyorum tam bir işkence..... kendim 2tane lg sahibiyim annemlerin salonuna uygun fiyatlı olduğu için 1tane 47inç aldım aldıgıma alacagıma pişman oldum geri iadeyide teknosa kabul etmiyo 2gün sonra olmasına rağmen , allahtan sürekli kullandıgım tv değil süper ötesi yavaş özellikle nette smart özellikleri youtube v.s süper yavaş insana gına getiriyor 300tl fazla verip lg lm serisi almadığıma acaip pişmanım tek artısı sd görüntüleri güzel smart tv olarak alacaklara kesinlikle tavsiye etmiyorum he suda var müşteri hizmetleri acaip agresif çalışanlara sahip soru sormamanızı tavsiye ederim :D telden beri nerdeyse dövecekler, hiç smart kullanmamıs cahil insan moduna sokuyolar insanı v.s kısacası fiyatına göre pahalı ve tatmin etmeyen bir tv ....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: longingxm

    arkadaş oncelıkle hayırlı olsun....bu tv de smart tv işkence (kullananlar dıyo) özellıkle dıger tv lerle karsılastırdıklarında..

    Evet dün akşam yadım istedikten sonra nasıl olduysa kuruldu smart tv. Fakat boş ve anlamsız çıktı. Yavaş olmasının yanında işlevsiz de. Sanırım bir daha kullanmam televizyonun bu yönününü. Yalnız bilgisayarı kablosuz olarak televizyona bağlamak güzel. Bunun sıkıntısı da işte televizyona görüntüler geç geliyor. Fakat o kadar da olur sonuçta amaç televizyondan seyretmek.
  • Arkadaşlar bu tv'yi panasonic'in 42et5e modeliyle karşılaştırabilir misiniz?hem smart özelliği hem de görüntü kalitesi olarak. biliyorum panasonicte dahili uydu yok ama yavaş olacaksa zaten olmasın. şu an ikisi de teknosada 1499 ve 100tl hediye çeki var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu tv yı bır yıldır kullannabırısı olarak söylüyorum...tv goruntu kalıtesı olarak cok ıyı ozellıkle kendı uydu alıcısı ıle cok ıyı goruntu verıyo...ama dıger ozellıkler ıyı degıl (smart işlemci video oynatma) ( 3 boyut fena degıl ama lg nın bır tık altında gıbı)
  • arskadaşlar kablosuz bağlantıda dns adresleri nerden değiştiriliyor bu tv de?.
  • arkadaş smart tv kullanmayı dusunuyosan phlips alma kesınlıkle
  • smart özelliği berbat, keşke olmasaymış. klavye takıyorum reset atıyor, uygulamaları çalıştırmıyor reset atıyor, philips ten soğudum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozas

    smart özelliği berbat, keşke olmasaymış. klavye takıyorum reset atıyor, uygulamaları çalıştırmıyor reset atıyor, philips ten soğudum.

    klavye maus ayarları için menü-ayarlar-tercihler-usb maus klavye seçeneği ile ayarlayabilirsiniz genelde f klavyeyi hemen tanıyor. Q klavyede ise menüden ayar gerektiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.