Şimdi Ara

Kota 2 Günde 10 GB Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kota sayfasına bir kaç gündür girilemiyordu.Şimdi bir baktım 10 gb olmus arada böyle hatalar oluyor diye okumuştum buda bir hatadır inşallah müşteri hizmetlerini aramam gerekiyormu veya baska ne yapmam lazım 100 ytl fatura demek bu yanarım valla
    Türk telekomun gazabı beine vurdu sonunda

• daha dün onun yüzünden bende gidiyordum.25 gb olmuş kota. yani aramasam onları kopartacaklardı benden 123 ytl yi. bence sen yine de bi ara nolu nolmaz
  • 4440375 de düşmüyor iyimi bugunde fatura kesimin son gunu. en azından aksak çalışan sistem vardı oger onuda batırdı hiç olmazsa kullandığın kadar geliyordu.
    evdekiler faturayı görünce telekomu kötülerim artık ne kadar inandırıcı olcaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swerkan -- 28 Şubat 2006; 15:23:40 >
  • geçmiş olsun deyim. kota sayfasına bakamıyorsun uzun bir süre nedeni sayfanın sürekli hata vermesi dalıp gidiyoruz indirmeye sonra kotayı aşmışız yada yanlış bilgi girdiler
  • walla merak ettim keşke bi resim atsaydın..neyse sen neyap ne et buğün ulaşmaya çalış..
  • arkadaşlar kotayı nereden ve nasıl görüyoruz, yardımcı olurmusunuz
  • Müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar her zmaanki gibi bizim işimiz değil bağlı bulundugun müdürlüğüe git dediler. telekoma gittim oda dilekce yaz yarın getir incelenir dedi.umarım bunu faturaya yansıtmazlar yoksa fena yanarım.o kadar kullansam üzülmicem. ama kota sayfası açılmıyor diye hiç bir şey indirmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 GB Sınırsız İnternet 14 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.