Şimdi Ara

Ankastre set önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • ?????
  • Doğru kullanım ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Termikel ısıtma alanında uzmanlaşmış bir markadır.

    Bana sadece ocak çok fazla güven vermedi. Ortalama piyasa işi ürünleri kalitesinde görünüyor. (bekleri vs.) Cam ocaklarda kırılma olayları sık görülüyor maalesef.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Doğru kullanım ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Termikel ısıtma alanında uzmanlaşmış bir markadır.

    Bana sadece ocak çok fazla güven vermedi. Ortalama piyasa işi ürünleri kalitesinde görünüyor. (bekleri vs.) Cam ocaklarda kırılma olayları sık görülüyor maalesef.

    Ocak dışında diğerleri iyi midir hem fiyat hem de performans olarak?

    Birde LG GN-M602YLX buzdolabını düşünüyoruz. Bu nasıldır peki?
  • Diğerleri güzel bence, sorun yaşamazsınız.

    Buzdolabı da kalitelidir. Sadece enerji tüketimi güncel modellere göre yüksek kalıyor, bir de ses seviyesi konusunda iddialı bir ürün değil. Bunun dışında dayanıklılık ve iç malzeme kalitesi konusunda tatmin edicidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Diğerleri güzel bence, sorun yaşamazsınız.

    Buzdolabı da kalitelidir. Sadece enerji tüketimi güncel modellere göre yüksek kalıyor, bir de ses seviyesi konusunda iddialı bir ürün değil. Bunun dışında dayanıklılık ve iç malzeme kalitesi konusunda tatmin edicidir.

    Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. :)
  • sayın can doğan bey ankastre fırın ocak davlumbaz seti almak istiyorum ocak siemens ec645hb80e modelini beğendim önerirmisiniz?kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim ürünler(fırın tamamen cam kapak saatli davlumbazdan hiç anlamıyorum) olursa bütçe 1500_2000 tl civarı teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salih 4

    sayın can doğan bey ankastre fırın ocak davlumbaz seti almak istiyorum ocak siemens ec645hb80e modelini beğendim önerirmisiniz?kaliteli uzun yıllar kullanabileceğim ürünler(fırın tamamen cam kapak saatli davlumbazdan hiç anlamıyorum) olursa bütçe 1500_2000 tl civarı teşekkür ederim.

    ARÇELİK FLAT PAKET ALIN GUZEL .http://www.google.com.tr/imgres?q=FLAT+PAKET&um=1&hl=tr&sa=N&rlz=1C2GGGE_trTR469TR469&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbnid=zQbp0hrQ5k7ZSM:&imgrefurl=http://www.arcelikal.com/Arcelik-Ankastre-Flat-Paket/ArcelikOzellik%3FPID%3D1103&docid=uWn83J4_WJOCGM&imgurl=http://www.arcelikal.com/resim/400/Arcelik/1103.jpg&w=400&h=400&ei=Vx-2T42_Ds_vsgbjwMWICA&zoom=1&iact=hc&vpx=183&vpy=140&dur=389&hovh=225&hovw=225&tx=68&ty=85&sig=116622206660370613189&page=1&tbnh=146&tbnw=146&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:0,s:0,i:67


    YANINDA 3VEYA8 PROGRAMLI %50 İNDİRİMLİ BULASIK MAKINESIDEVAR AMA ANKASTRENIN KAMPANYALI FIYATI DEGISIYOR.




  • beyaz eşya bir kere alınır bosh alın siemensde olabilir.kafanız rahat etsin.
  • Termikel ocak ve fırın konusunda üreticidir, çoğu markaya da bu ürünleri üretir. O yüzden fırın ve ocağında bir sorun olmayacağını sanıyorum. Fakat davlumbazı farklı firmalara ürettirdiği için o konuda emin olamıyorum. Setin fiyatı uygun, bir de hepsiburadanın göreceli olarak yüksek olan fiyatlarını düşünürsek, demek ki davlumbazı uygun fiyatlı bir firmaya ürettiriyorlar. Bir tek ona dikkat edersiniz. Davlumbaz konusunda da en iyi marka Mekappa 'dır. (Tabi fiyatı yüksek olan siemens, franke vs gibi markaları saymıyorum.). http://www.hirdavatfirsati.com/c-233-Ankastre-urunler-(Mekappa-White-Daisy)-Davlumbazlar.html adresinden bazı davlumbaz modellerini ve fiyatlarını bulabilirsiniz. Fakat set olarak alınca daha uyguna geliyor, o yüzden bence de bu set uygun şu anda.




  • bizde ankastre üretim işi yapıyoruz yaklaşık 22 senedir bu işin içindeyiz . tüm markalar hakkında bilgim var sana tavsiye etcegim 3 marka var. gerçekten bu işin piri denebilcek türde markalar bunlar FRANKE / TEKA / SIEMENS bu 3 marka dışında ankastre alınmaz. arçelikmiş vestel'miş vs. onlardan bi halt olmaz.sonuç olarak bi kere alıncak ürünler bunlar canım sıkıldı degiştireyim demek zor eger çok zengin degilsen o yüzden dedigim markalar dışındaki markalara bakma bence, bu işin içinde biri olarak bu markaları tavsiye ederim.
  • Eğer imkanınız var sa SIEMENS
  • termikel bir bakın ben aldım maalesef


     Ankastre set önerisi
  • vestelin inox setini aldım hepsi guzel ama davlumbazı mukemmel hem guclu hem sessız 7007 modeli 740 yazıyordu bana 800 m3 geldi.ama servisi biraz tecrubesız bılgıleerı yok cok yavaslar!
  • Arkadaşlar merhaba. Ablam için bir ankastre set arayışındaydık. Sabah siparişi verdik hızlıal'dan, 958TL 9 taksit olarak.

    http://www.hizlial.com/u04.001.0006.0004/termikel-black-magic-3lu-ankastre-set

    Büyük ihtimalle yarın ya da çarşamba günü gelecek. Kurulumu da bayramdan sonra yapılacak. Kurulum yapıldıktan sonra detaylı incelemeleri sizlerle paylaşacağım. Tek kuşkum ocakla ilgili. Bu tarz markalarda patlama olayları çok görülüyor. Umarım özellikle ocakla ilgili bir sorun yaşamayız.
  • siemens ec645hb80e gazlı ocak aldım, pişmanım. Ürünü cifin paslanmaz çelik ürünler için özel ürettiği bir temizleyiciyle ve uygun bir bezle silmeme rağmen her yeri çizik doldu. Servis hatanın bende olduğunu ve siemens'in kendi temizlik ürününü kullanmam gerektiğini söyledi. Keşke ürünüm çizilmeden önce söyleselerdi! Siemens'in temizlik ürünü üreteceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Bilseydim alırdım ama ocağım çizildikten sonra öğrendim! Şimdi ocağın üst tablasını değiştirmek için 250 lira istiyorlar! Gider yeni ocak alırım hiç değilse çizilse de içim yanmaz! hem 700 lira ver hem de için gitsin! Olcak iş değil!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.