Şimdi Ara

TTNET'ten SuperOnline'a geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
23.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • müşteri hizmetleri beni aradı
    TTNET'ten süperonline a geçerseniz 20Mbit hızında internetiniz olacak
    taahhüt cayma bedelini faturanızdan düşeceğiz
    evdeki sabit hattınızın numarasını süperonlina taşıyacak ama sabit hat için ücret ödemeyeceksiniz
    ve toplamda 50-tl gibi bir ödemeniz olacak aylık dedi
    şimdi ben ayda toplam 70-tl civarı ödüyorum TTNET'e
    tarifem Netlimitsiz 8 Mbit'e kadar.
    Acaba geçsem mi geçmesem mi
    geçtiğime pişman olmak istemiyorum...

    edit:


    süperonline kadar sarkıntı bir firma yok 10 kere aradılar her defasında istemiyorum diyorum hala "...ama şöyle cazip böyle cazip..." hikayeleri anlatıyorlar
    artık birdaha ararlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
    beni kimsenin telefon yoluyla taciz etmeye hakkı yok
    bana ürün veya hizmeti zorla satmaya çalışıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 21 Temmuz 2012; 0:06:26 >







  • Bence gayet avantajlı ve TTNET ten kurtulmak için iyi bir fırsat
  • 1 ay oldu geçeli.sayfa açılmaları bile daha hızlı daha akıcı kesinlikle pişman olmazsınız.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 12 Mayıs 2012; 21:50:22 >
  • TTNet'ten SuperOnline'a bugün geçtim, kesinlikle tavsiye ederim. Ama yine de çevrenizde SuperOnline fiber kullanan birileri varsa hız hakkında bilgi edinin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeeeeer -- 12 Mayıs 2012; 22:56:25 >
  • sen de benim yukarıda anlattığım avantajlarla mı geçtin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svstrgmr

    sen de benim yukarıda anlattığım avantajlarla mı geçtin?

    Sanırım evet. 50 GB hız alanlı 20 megabit limitsiz tarifeye geçtim. Sabit numaramı da taşıyınca 49+1,20 TL'ye denk geldi. 1,20 TL etkinleştirme bedeli, toplam 29 lira ediyor 2 yıl boyunca.
  • sen de TTNET kapatıp cayma bedeli ödeyecek misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svstrgmr

    sen de TTNET kapatıp cayma bedeli ödeyecek misin?

    Hayır. Ben TTNET abonesi değildim, başka birinden alıyordum.
  • Kesinlikle geçmeyin. Verdikleri hiçbir sözün arkasında durmuyorlar. Çok degil 3-5 sayfa gerileri okursanız ne kadar güvenilmez müşterileri enayi yerine koyan bir firma oldunu anlarsınız. TTNET te kalın yada illa geçecekseniz uydunete geçin. Amau bu düzenbazlara para kazandırmayın. Sizden çıkarları olmasa ne diye telefonla arayacaklar boş yere.
  • bana da pek güvenilir gelmedi
  • BEn kullanıyorum 1 yıldır hıc sorun olmadı. 50 Tl ye 20 mbit ınternet (100gb a kadar) ttnet salagına 5 basar.
  • ttnetden superonlıne geçmek istiyorum 8mbe kadar olan tarifeye 24 ay tahaaütle ayda 30 tl mı ödücem sitesinde hiç böyle bilgi yazmıyoda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

    ttnetden superonlıne geçmek istiyorum 8mbe kadar olan tarifeye 24 ay tahaaütle ayda 30 tl mı ödücem sitesinde hiç böyle bilgi yazmıyoda

    0850 222 0 222

    burayı arayıp kurumsal bi paket adında sorarsan söylerler. Bireysel kullanıcılara varmı diye sor bizide bilgilendirmiş olursun hem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JouLex

    quote:

    Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

    ttnetden superonlıne geçmek istiyorum 8mbe kadar olan tarifeye 24 ay tahaaütle ayda 30 tl mı ödücem sitesinde hiç böyle bilgi yazmıyoda

    0850 222 0 222

    burayı arayıp kurumsal bi paket adında sorarsan söylerler. Bireysel kullanıcılara varmı diye sor bizide bilgilendirmiş olursun hem

    ok sorup yazarım
  • Problem şu ki adamlar upload miktarını da kotaya ekliyorlar. Sanırım kotası 100 GB ve upload bu kotaya eklense bile TTnet ten daha avantajlı gibi duruyor. 24 ay taahhüt kötü tabi.

    Ayrıca 3 e mi yoksa 1 e mi düşürür bilemeyiz.
  • Ben Kasım 2010'dan beri Superonline kullanıyorum ve birçok kullanıcının karşılaştığı problemlerle karşılaşmadım. 50mbit sınırsız adı altında AKN'li internetim var, 250GB AKN'si aylık 69TL para ödüyorum. Telefon hattı da almıştım ama sabit ücret olarak 4,99 TL alıp 100 dakika konuşma vereceğiz dediklerinde zaten bütün konuşmalarımı cep telefonumdan yaptığımdan üstüne internet kesildiğinde telefon da kesildiğinden iptal ettirdim. Bazıları Superonline'a laf ediyor ama TT kadar dolandırıcı bir firma değiller en azından. Tek önemli sorunum yaklaşık bir ay kadar internet hızım yerlerde süründü o zamanda fatura bedeli almadılar. Dahada üzerine gidip dava açsam üzerine ekstra parada alırdım ama üstelemedim açıkcası.

    Ya en kötü şöyle düşünün, ben ilk üç ay interneti bedavaya kullandım, 20 mbit olarak girdim sonraki iki ay 100mbit yaptım sonra 50ye çektim. Herhangi bir modem kurulum vs bedeli ödemedim, sabit bir telefon zorunluluğum olmadı. TT'de ise kullanmasanız bile ayda 19-20 TL havaya telefon parası veriyorsunuz, yalın hat zımbırtısı alırsanız da 15 tl veriyorsunuz kullanmayacağız hatta, üstüne konuşma falanda yok sadece bir bakır kabloya veriyorsunuz. Modem vs alırsanız elinizde patlıyor, ben fibere geçmeden önce 8mbit sınırsız almıştım 5 ay boyunca 1-2 mbit hızda kullanmaya çalışıp bir dünya müşteri hizmetlerini aramaktan telefon faturasını da kabarttıktan sonra fiber gelince hemen iptal ettirdim ve 450-500 TL'ye yakın bir fatura ödedim avukatlık olup. Avukatlık olmamın sebebi de TT size iptal ettirdikten sonra fatura gönderme zahmetine katlanmıyor. Telekom müdürlüğünü ararsanız buraya gelin buradan söyleriz iptal bedelini diyorlar. Yani önce iptal ettireceksiniz sonra 15-20 gün bekleyip TT müdürlüğüne tekrardan gideceksiniz. Sanıyorlarki millet işsiz güçsüz yada herkes kendi işyerini yönetiyor ve bir dünya boş zamanı var. Verdikleri dandik Zyxel modem içinde 125 TL gibi fahiş ötesi bir fiyat istediler, ben 30 TL'ye zor bela sattım. Superonline'da böyle dertleriniz yok, adamları arıyorsunuz iptal ettireceğim diyorsunuz, evde olduğunuz bir "akşam" vakti ekip geliyor verdikleri modemi alıp gidiyor. Bir daha da uğraşmıyorsunuz. Müşteri hizmetleri sizi öyle iki saat telefonda bekletmiyor ve karşınıza çıkan eleman evrimini tamamlayamamış maymun zekasında değil. Hatta biraz bekletip modeminizi ve hattınızı kontrol ediyor sonra size birşey söylüyor. TT gibi modemi aç kapa düzelir demiyor telefonda 20 dakika beklettikten sonra. Superonline'a tracert ve ping ekranlarını gönderdiğinizde adamlar size hatanın nerede olduğunu söyleyebiliyor. TT'de ise aaa kuş resmi bu deseler şaşırmam.

    Bu arada TT'nin gönderdiği ihbarnamedeki adres evlere şenlik, normal telefon faturası her ay düzenli gelirken adsl'i iptal ettirince birden fatura gönderimi de kesildi. İcra müdürlüğüne gittiğimde yazdıkları adrese baktım adamlar sadece ilçe ve sokak ismi yazmışlar başka bir şey yok. Ne mahalle ne site ne apartman ne daire hiçbir şey yok. Bir firma bu kadarmı dolandırıcı bu kadar mı şerefsiz olur.

    Şu an bulunduğum evden taşınırsamda superonline fiber olan bir yere taşınırım, hayatta bir daha TT'den bir şey almam. O kadar büyük konuşuyorum. Superonline'da şöyle bir güzellik daha var, taahhüt vermişseniz ve gideceğiniz yerde fiber yoksa superonline adsl'e geçiyorsunuz taahhüt devam ediyor. Böylece herhangi bir ceza ödemiyorsunuz adsl tarifesinden fiyatlandırılıyorsunuz. Ama yanlış hatırlamıyorsam 100 TL nakil bedeli alıyorlar ama emin değilim.


    Uzun lafın kısası fiber alın superonline alın. Diğer tüm firmalar (adsl hizmeti verenler) altyapıyı TT'den alıyorlar.




  • superonline alın insanlık gorun ttnet ın artık bıyerlerı kalktı
  • nakil ücretinin 100 tl olması çok saçma
    TTNET'de yok bu nakil ücreti
    var ise de cüz i
    tabi TTNET normalde fahiş fiyatlar yüzünden nakil ücretlerine kalmıyor
    benim merak ettiğim cayma bedelini faturadan düşerken sözlerinde duracaklar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: svstrgmr

    nakil ücretinin 100 tl olması çok saçma
    TTNET'de yok bu nakil ücreti
    var ise de cüz i
    tabi TTNET normalde fahiş fiyatlar yüzünden nakil ücretlerine kalmıyor
    benim merak ettiğim cayma bedelini faturadan düşerken sözlerinde duracaklar mı?

    Sözlerinde duruyorlar, kardeşim altı ay bedavaya kullandı :) Nakil içinde fahiş fiyat gibi gözükebilir ama taahhüt bozmadan gittiğiniz için sorun olmuyor. TT nasıl işler bilmiyorum ama sanmam fiber yok diyip aboneliğinizi adsl üzerinden devam ettirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.