Bildirim
Nvidia GeForce GTX 670 video inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Tüm DH ödüllerini almış... -
İnş. 1000-1100 liradan aşağı gelmez. Yok öle 700-800 liraya üst düzey kart almak
Edit: Dediğim gibi oldu 1000liradan aşağı gtx670 yok onlarda en kötü ref tasarımları. Gidin şimdi Zotac gtx670 AMP alın 1300 liraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braymm -- 15 Mayıs 2012; 18:08:44 > -
muhteşem bir kart yapmış nvidia fiyatı uygun ve sessiz soğutmalı bir versiyonu varsa alınmalı hemen.İnceleme İnanılmaz detaylı olmuş benim için sadece gürültü seviyesini de merak ettim. Teşekkürler DH. -
680 nin beklenen 680 olmadığı yani planlanan g110 gpu yongasını bir sonraki nesil kartlara bıraktığı 670 ile ortaya çıktı. 680 de 670 gibi boyut olarak ufak çıkarılabilirdi fakat bu şekilde yani kısa boyutlarda çıksaydı tepki çekeceğinden pcb uzun tutuldu. şimdi gel görelim 670 ortalama 680 nin oyunlar bazında maximum 5-8 fps fark oynadığı hatta çoğu oyunda 5 fps üzerine çıkmadığı görülüyor bu da zaten gpu hızının normal 680 gpu hızına getirtildiğinde eşitlendiği görülüyor...
peki son kullanıcı olarak 680 499$ dan 670 ise 399$ dolardan satışa sunuldu neden 100$ daha fazla verelim 5 fps farka değermi 100$ tabiki hayır...
eğer türkiyede güzel bir fiyat ile gelirse 680 ler ikinci plana itilecektir...
bakalım nvidia g110 yongasıyla neler yapacak... -
Gerçekten Nvidia'yı tebrik etmek lazım minicik PCB'de büyük performans sağlamış ama kullanıcalar dandik sanmasın diye gitmiş büyük soğutucu koymuş haklıda kartınn tipe bakarak tercih yapan bir çok kişi tanıyorum. Asıl önemli olan konu GTX680 ile aralarında kaale değer fark yok ufak dokunuşlarla çok rahat geçiyor, GTX680 almanın pek mantığı yok gibi(bench kasmak dışında) arada 100$ fark var -
Beklenen inceleme beklenmeyen saatte gelmis DH kendine ceki duzen veriyor inceleme konusunda , tebrikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart akıyor arkadaş ;) -
elinize sağlık. -
Ender hocam video kaynağında sorun var diyor ilgilenebilir misin?
İzleyebilen var mı ? -
video kaynağda bir sorun var... -
Video calismiyor. -
HD versiyonunu izleyin arkadaşlar o çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: MoNtReaL
HD versiyonunu izleyin arkadaşlar o çalışıyor.
HİÇBİR VERSİYONU İZLENMİYOR HD MD ALEL ACELE SİTEYE KONULMUŞ BELLİ -
Ben izleyebiliyorum, bağırmakla da hiçbir şey çözülmüyor sevgili misafir.
Videoyla alakalı bir eleştirim olacak; Oyunları değerlendirirken "GTX 670 AMD 7970'ten bu oyunda 3 kare/saniye daha fazla performans veriyor" tarzı cümleler kullanmışsınız. Bunun yerine yüzde olarak verseniz? Sonuçta bir oyunda 110fps alıp diğer karttan 5 fps fazla alıyor, başka bir oyunda 30 fps alıp diğer karttan 5 fps daha fazla alıyor ancak 2. durum çok daha önemli çünkü yüzde olarak daha fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoNtReaL -- 12 Mayıs 2012; 9:29:41 > -
HD de izleyebildim birkaç denemedem sonra. Açıkcası Gtx 680 den pek farkı olmayan bir kart üretilmiş. Fiyat/perfornams bakımından 680 yerine tercih edilebilecek kart olabilir. -
bozuk çalışmıyor video 200 stream hatası verıo -
oynatıcıda problem bulundu yeniden başlatıldı -
video izlenmiyor yenilermisiniz -
HD seçemiyoruz ki, izlenmiyor.
düzeltme : HD açılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybernoid -- 12 Mayıs 2012; 9:46:23 >
Benzer içerikler
- mırıldanarak şarkı bulma
- apk nedir
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- whatsapp profil resmi ekran görüntüsü almayı engelleme
- microsoft pc manager
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X