Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcinar66

quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

quote:

Arkadaşlar cm10 rom kullanan var mı aranızda. Cm10 tabanlılardan hangisi iyidir. ParanoidAndroid'i yükledim çok beğendim ama sürekli reboot yapıyor durduk yere. Neden olabilir acaba.

Ben şu an ParanoidAndroid kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Uygulamalarınızın yedeğini alıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

Gapps için bu linktekini deneyin eğer bunu yüklemediyseniz.

Sağol hocam tavsiyeler için. Temiz yükleme ile de düzelmedi. Stock telefon modunda sorun oluyordu. Bende phone hybrid moda aldım düzeldi.

Ben datalari silmeden kurdjm gayet guzel..Bir iki bug var onun disinda cok stabil.Kernel olarak trinity kullaniyorum.

Uygulamalarin phablet modu harika oluyor.Bir de her uygulama icin ayri ayar yapma olayi super.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adela

ya samsungun yazılımı dağıtmasını bekleyeceksin.
    yada telefona Yakju yapacaksın.1 sayfada var.bende yıllarca nokia dan nexsus 'a geçtim.
    anlatılan gibi Yakju yaptım.

yakjuxw veya yakjujp den yakjuya geçişte bi farklılık var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexxter

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar cm10 rom kullanan var mı aranızda. Cm10 tabanlılardan hangisi iyidir. ParanoidAndroid'i yükledim çok beğendim ama sürekli reboot yapıyor durduk yere. Neden olabilir acaba.

Ben şu an ParanoidAndroid kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor. Uygulamalarınızın yedeğini alıp temiz bir kurulum yapmanızı öneririm.

Sağol hocam tavsiyeler için. Temiz yükleme ile de düzelmedi. Stock telefon modunda sorun oluyordu. Bende phone hybrid moda aldım düzeldi.

Ben datalari silmeden kurdjm gayet guzel..Bir iki bug var onun disinda cok stabil.Kernel olarak trinity kullaniyorum.

Uygulamalarin phablet modu harika oluyor.Bir de her uygulama icin ayri ayar yapma olayi super.

hocam zahmet olmazsa kernelin linkini verebilir misiniz ?

• @Cemo'can
    Www.derkernel.com xda da da basligi var bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba Trinity'yi yükledikten sonra Ayarlar>Performans kısmından işlemci frekansını değiştirmeyi denediniz mi? Ben denedim ve telefon birden açılış animasyonuna geçti ve dondu. İyiki yedek almışım. Yedeği geri yüklediğimde de telefonu açamadım. Telefonu şarja taktım ve şarjın %48 iken birden bittiğini farkettim. Garip bir durum. Şarja taktıktan sonra açıldı telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

@Cemo'can
    Www.derkernel.com xda da da basligi var bakabilirsiniz.

çok teşekkürler CCaaNN
  • bu trinty kernelin renk ayarlarını nerden yapıyoruz ? ekran parlaklığını otomatiğe alıyorum sonuna kadar kısıyor direk..
  • Hocam gerçekten çok canımı sıkan bir konu var. Şimdi 4.1 güncellemesi gelince telefon yeniden doğmuş gibi oldu ancak zamanla performans düştü. Beni rahatsız eden bazı şeyler ortaya çıkmaya başladı. Neden telefonu ilk günkü performansla kullanamıyoruz ki? Uygulama yükledikçe falan diyeceksiniz ama yüklediğim zaten çok bir şey değil, ram kullanımı artar diyeceksiniz ama advanced task killer var.
  • Hocam pil sorununa bire bir 4000 mAh ve neredeyse 15 saat full hd video oynatabiliyorsunuz. Bilindiği üzere Mugen markası gayet kaliteli ürünler üretir ve genelde (ingilizce sözcük kullanmaya karşı olsam da) hardcore kullanıcılara yöneliktir ürünleri. Fiyatı biraz tuzlu olsa da arkadaş ben çok kullanacağım diyenlere bire bir. http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4000mah-extended-battery-for-samsung-galaxy-nexus-i9250-with-battery-door.html

• Paranoid Android için küçük bi çalışma hazırladım kullanan ve kullanmaya meyilli arkadaşlar için

Paranoid Android Türkçeleştirme Dosyası V 1.9.2-4 =Tıkla

Ekran Görüntüleri

Tüm görüntü dosyaları ( 22 Adet - Türkçeleştirdiğim bölümlerin ekran görüntüleri alttaki linkte ) küçük çalışma dediğime bakmayın

http://imageshack.us/g/855/screenshot2012080201444.png/

KERNEL = Trinity ( Morfic )

Kullandığım kernel dosyası =Tıkla

Kernel Kontrol Uygulaması TKT =Tıkla

Ekran Görüntüsü

Bunlara ek olarak Paranoid Android Romunda kullandığım FULL GAPPS dosyasını upload ettim.Aynı dosyayı AOKP içinde kullanıyorum

GAPPS Dosyası = Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexxter -- 2 Ağustos 2012; 4:01:35 >

• quote:

Allah sizden razı olsun hocam çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_alien89

quote:

Allah sizden razı olsun hocam çok teşekkürler

Cümlemizden inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

Hocam pil sorununa bire bir 4000 mAh ve neredeyse 15 saat full hd video oynatabiliyorsunuz. Bilindiği üzere Mugen markası gayet kaliteli ürünler üretir ve genelde (ingilizce sözcük kullanmaya karşı olsam da) hardcore kullanıcılara yöneliktir ürünleri. Fiyatı biraz tuzlu olsa da arkadaş ben çok kullanacağım diyenlere bire bir. http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4000mah-extended-battery-for-samsung-galaxy-nexus-i9250-with-battery-door.html

bu batarya pack ı takınca tosun gibi olur telefonumuz

• quote:

Hocam pil sorununa bire bir 4000 mAh ve neredeyse 15 saat full hd video oynatabiliyorsunuz. Bilindiği üzere Mugen markası gayet kaliteli ürünler üretir ve genelde (ingilizce sözcük kullanmaya karşı olsam da) hardcore kullanıcılara yöneliktir ürünleri. Fiyatı biraz tuzlu olsa da arkadaş ben çok kullanacağım diyenlere bire bir. http://www.mugen-power-batteries.com/mugen-power-4000mah-extended-battery-for-samsung-galaxy-nexus-i9250-with-battery-door.html

Sen kullanıyormusun hocam bunu ?

• Ses sorunu yasayan varsa skank son surumunu kursun ses cok guzel cikiyor.

• quote:

Maşallah :) Acaba kalınlığı ne kadar artıyor telefonun?

• ben dahil herkes dört gözle aokp bekliyorduk. aokp çıktı birkaç sürüm geçti hala aokpden bahseden yok ben dün yükledim ama beklediğimi bulamadım ics deki geniş rom control olayı bunda henüz yok. paranoid ve bamf ı beğendim ben. bamf ın da 2.1 i çıkmış ve şöylede bir iddaları var *Increased Speaker volume 2.0 da zaten iyi çıkıyordu ses daha arttırılıyorsa volume + ın çıkmasını beklemeye gerek kalmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

Maşallah :) Acaba kalınlığı ne kadar artıyor telefonun?

Arkasına bir Nexus daha koyun işte o kadar artıyor

Her gün kullanılabilecek bir sey değil anca uzun süre şarj edemeyeceğiniz yolculuğa falan giderken olabilir ki onun içinde bunun yerine ikinci bir orjinal batarya alsanız çok daha mantıklı olur. İki batarya 1750*2 =3500 mAh yapar ki 4000 mAh olduğunu iddaa ettikleri bu bataryanın da pratikte vereceğii en fazla o kadardır.

• Telefonu dün gece sipariş ettim.aynı fiyata s2 vardı kafam buna yattı.şimdi sahip kafasiyla tum bu yazılanları bir daha okudum moralim bozuldu.yok yajkuymus yok yajkuxw siymis, yok rootmus bootloadermis falan...lanet olsun canım çok sıkıldı bende sanıyorum ki telefon gelecek direk internete bağlanıp jelly bean yükleyecem telefonum google in öz çocuğu olmasının semeresini alacak.yok neymiş samsung kafasına göre dağıtıyormuş updateleri...bu telefon güncel olmassa alinmazki nette stock performansı mevcut.Hala şansım varken siparişimi iptal edip, s2 alabilirim o da ayni 1400 tl Hb da ....Moralim gerçekten çok bozuldu görüşlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tembelherif

Telefonu dün gece sipariş ettim.aynı fiyata s2 vardı kafam buna yattı.şimdi sahip kafasiyla tum bu yazılanları bir daha okudum moralim bozuldu.yok yajkuymus yok yajkuxw siymis, yok rootmus bootloadermis falan...lanet olsun canım çok sıkıldı bende sanıyorum ki telefon gelecek direk internete bağlanıp jelly bean yükleyecem telefonum google in öz çocuğu olmasının semeresini alacak.yok neymiş samsung kafasına göre dağıtıyormuş updateleri...bu telefon güncel olmassa alinmazki nette stock performansı mevcut.Hala şansım varken siparişimi iptal edip, s2 alabilirim o da ayni 1400 tl Hb da ....Moralim gerçekten çok bozuldu görüşlerinizi bekliyorum

neden canınız sıkıldı hiç anlamadım

belki gelecek telefon yakju sürümünde çıkacak dediğiniz gibi 10 dakika içinde 4.1.1 sürüme yükselecek

baktınız yükselmedi

hemen nexus toolkit i kuruyorsunuz pc ye hoop gene max 10 dakikada 4.1.1 e geçtiniz

tam bilmiyorum 8. mi 9. seçenek mi ne onu seçiyorsunuz

gene 5-10 dakikada cihazınız root oluyor cwm yükleniyor

biraz ingilizce biraz pc bilginiz varsa sorun yok

s2 den bence 2 eksiği var

1 radyo

2 sd girişiniz olmaması

onun dışında saf androidin keyfini s2 asla vermez veremez

ben bi kere nexustan s2 ye ondan one x e ondan s3e geçtim ama sonunda yeniden nexusa döndüm ve şu an çok mutluyum

gerisini siz düşünün artık

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.