Şimdi Ara

En İyi PC Bakım-Onarım Programı Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
93.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce en iyi PC Bakım-Onarım programı hangisi? Tune-up Utilities 2012 programını kullandım ama çok komik bir sorunla karşılaştım :D Ama bana göre büyük bir sorun: Mause kasıyor. Aslında bu programı çok sevmiştim. Mause neden kasıyor bilmiyorum. Sizce bana tavsiye edebileceğiniz en iyi sistemi temizleyen, bazı iyileştirmeler yaparak sistemin performansını arttıran ama en önemlisi sistemi kasmayan bir PC Bakım-Onarım programı önerebilir misiniz?

    Bir de sizce neden mause kasıyor? Çok kasmıyor da mauseyi bir yere hareket ettirdiğimde birkaç kez donukluk yapıyor. Tune-up Utilities kullandığımda böyle yapıyor. Windows 7 kullanıyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: armn52

    Arkadaşlar Ben Advanced System Care İndriyorum ama eset smart secruity virüslü olduğunu söylüyor yardım edebilecek var mı?


    Nereden indirmeye çalışıyorsun?http://www.iobit.com/ Buradan indirmeye çalışıyorsan virüslü değildir, Eset yanlış alarm veriyor.
  • WinZip System Utilities Suite

    http://www.winzip.com/system-utilities-suite.htm
  • * CCleaner milyonlarca kullanıcının beğenerek kullandığı ücretsiz bir araçtır.
    * Wise PC 1stAid , wisecleaner yazılım firmasının üretip dağıttığı, bilgisayar problemlerinin giderilmesi için güçlü çözümler sunan ücretsiz bir yazılımdır.
    * Glary Utilities, Windows işletim sistemi için gerçek zamanlı temizlik taraması yaparak, sitemin daha hızlı çalışmasını sağlayan ücretsiz bir araçtır.
    * Advanced System Care, bilgisayarınızdaki işe yaramaz çöp dosyaları temizlemenizi ve bilgisayarınızı optimize ederek daha hızlı çalışmasını sağlayan ücretsiz çok popüler bir programdır.




  • Şu sitede en iyi sistem bakım programlarından "WinUtilities profesyonel" çekilişi varhttp://technopro360.com/
  • http://pc-system-utilities-software-review.toptenreviews.com/


    iolo system mechanic kullanan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsalt

    http://pc-system-utilities-software-review.toptenreviews.com/


    iolo system mechanic kullanan var mı?

    Ben bir haftadır kullanıyorum, 2-3 dakikada açılan bilgisayar 40 saniyede açılmaya başladı.Ayrıca menülerde olan hafif takılmalar kesildi(daha önce Auslogics kullanıyordum). Tavsiye ederim(tam sürüm).




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.