Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.869
Cevap
52
Favori
370.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

    beyler oyunu oynayabiliyorum ama şu uçakların hangisi iyi hangi uçakları almalıyım hangi ülkeyle savaşmalıyım kafam karıştı şuanki amacım hangi uçağı almak olsun bana yardımcı olursanız iyi olur yardım etmek isteyen ve konudaki herkez beraber bir şekilde oynamak isteyen mesaj atsın ts3 den oynarız

    CRW mantığı var oyunda, ona göre karar ver.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    Kardeş Şuan Amerika Oynuyorum

    6.seviyedeyim Şuan Kullandığım uçaklar

    1-) F6F-3 Helcat

    2-) P-40E-1 Kitty Hawk

    3-) F4F-3 Wildcat

    4-) TBF-1c Avenger

    5-) SBD-3 Dauntless

    Ve research yaparak almaya çalıştığım uçak ise P-400 Dür önerileriniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

    Kardeş Şuan Amerika Oynuyorum

    6.seviyedeyim Şuan Kullandığım uçaklar

    1-) F6F-3 Helcat

    2-) P-40E-1 Kitty Hawk

    3-) F4F-3 Wildcat

    4-) TBF-1c Avenger

    5-) SBD-3 Dauntless

    Ve research yaparak almaya çalıştığım uçak ise P-400 Dür önerileriniz


    Benden ileridesin valla Ben fighterların 2.sütunundan gidiyorum(hellcat olan sutun yani)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fukox kullanıcısına yanıt
    bide bağzı silahlar var çok hızlı sıkılıyor adamı anında alıyorlar o mermilerden amerikada varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

    bide bağzı silahlar var çok hızlı sıkılıyor adamı anında alıyorlar o mermilerden amerikada varmı

    Mermileri hızlı yavaş olarak ayırmayın.
    Amerikan uçaklarında hertürlü emrmi tipi var.Bu sebeple en esnek oyun yapsı bu ülkede.DAha rank 2 uçaklarında 37mm silahlar var..Ancak genel itibariyle 12.7 mm lik browninglerle donatılmış olduklarından herzaman hızlı birer avcı değiller malesef.Genelde 6 x oluyor bu silahlar (yani 6x12.7 mm).Bomberlar için etkili değil.Dİğer figterlar için 20 mm ler akdar olamsada ölümcül..

    Ben örneğin almanlarda fw190 a8 de 6x20mm in gücünü hiçbir uçakta görmedim.Bir saniyede paramparça ediyor diğer figterları.Bomberlar ise yine biraz uğraştırıyor.Ben kendi adıma 23mm den aşağı hiçbir silahla bomber takip edip zaman ahrcamıyorum.Zaten adam biraz deneyimliyse ben uçağı düşürmeden turrutle beni alıyor yada ağpır ahsar veriyor.Ancak 37 mm bir silahla daha 700 metre den düşürmek mümkün bomberları.

    Yani, mermi olayı daha çok akibreyle ilgili.7.7 ler resmen sapan..Pilot vurdun vurdun (ki bence oyunda direk pilota sıksan dahi ölmüyor bir eksiklik var) yoksa uçak düşürmek zor.
    Özetle..12.7 ve 20 mm ler le diğer avcılar..23mm ve üzeri ilede bomberlar avlanabilir..

    37 mm ile (yada 45) diğer figterlar avlanırmı ? ben rus yaklarda bunu çok yaptım tek sefer deysin tamam %90 parçalanıyor rakip.Ancak amerikan 37mm de bunu göremedim.3-4 kez 37 mm le vurduğum figter bile bazen ayakta kalabiliyor.Ayrıca rus yaklar daha iyi manevra yapıyor.Ben rus oynarken sadece ingiliz uçaklarından çekinirdim..İt dalaşında baş edemessiniz.
    Amerikan uçakları ise hızlı bu ülkede dal çık yaparak oynamaya çalışıyorum.37mm yanında genelde en az 2 tane 12.7 mm silahları oluyor ama bence manevra kabileyetleri düşük.Bu sebeple siz avlamadan av oluyorsunuz.
    Bu anlattıklarıma daha çok şey eklenebilir.Bunlarınt amamı bir şekilde tecrübe edielcek zaten ama bazı oyuna has özellikler can sıkabiliyor.Yukarıda arkadaşların açıkladığı üzerre eşleştirme sistemi sapıtmış durumda.Ben rank 2 uçakla oynarken rank 2 ile savaşmak isterim.Ama bu mümkün olmuyor.Tamam b25 güçlü bir bomber ama rank 2 bu uçağın karşısına rank 3 yak koydunmu ne şansı olabilir ki?.Sürekli aynı şeyi yaşıyorum.Ben 1 km den hatta 1.5 km den yak ile bomber alabiliyordum.Şimdi bu uçağı rank 2 ile aynı ahva sahasına koyarsan millletin ağzında sakız olmuş rus op u kanıtlamış olursun.
    Amerika oynuyorum rus ve almanlardan rank 4 üm.Amerika rank 2 .En iyi ülke hangisiydi dersen alman derim ben.Uçaklar sağlam.Manevra orta ve silahları hep güçlü idi.Ha yüskek kalibre yok Almanlarda ama,mesele o değil zaten..




  • Kardeş sen oyundan anlıyor gibisin :D beraber oynayalım ben vallaha şu jet varya rankı v olan F-86F-2 Sabre onu almaya çalışıyom almak için allah bilir kaç ay uğraşırım oyunda
  • İnatla Japon'a devam. Azmettim arkadaş. Güçsüzlerin umudu olacağız inşallah..
  • beyler oynayacaklar varsa eklesin steamdan

    Steam ID: µTorrent®
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

    Kardeş sen oyundan anlıyor gibisin :D beraber oynayalım ben vallaha şu jet varya rankı v olan F-86F-2 Sabre onu almaya çalışıyom almak için allah bilir kaç ay uğraşırım oyunda

    Bu oyun coop play i pek desteklemiyor malesef.Doağsı gereği tabi.Yani 1 saniye başak tarafa baktınmı takım arkadaşınla aranda 3 km mesefe oluyor ..

    Cİdden birkaç kez denedik özellikle AB da takım oyunu diye bişe söz konusu değil.Olaylar çok hızlı gelişiyor.Kendini kaptırıyorsun.RB de nispeten daha iyi.Oda çok zaman istiyor..

    Çok RP kazanmanın Altın kurulınıda açıklıyorum .Altın..Açıkladım.

    İtiraz eden olacaktır.Ancak ALtın ahrcadğınızda aldığınız deneyim puanlar katbe kat arıyor.Oyun ilk 3 rank size bunu hsisettirmiyor.Premiumsuz falan uçak açöarak ilerliyorsdunuz.4.rankda lan primiummu alsam düşüncesi geliyor..ALıyurosun.RAnk 5 e geçmek jet açmak sie bambaşka bir olay.RAnk 4 e akdar oynadığınız toplam oyun süresinden fazladır.(altın harcamassanız)..

    Premium uçak almanız lazım.%200 RP verir.(değişken)
    Premium hesap ŞART......
    Tılsım özelliği:İstediğiniz uçağa %200 rp..özelliği.Bir nevi predmium uçak.
    Bİde araştırma ağacında.A uçağını araştıryorsanız ondan önce gelen uçakla oynamayı ihmal etmeyin.Bus ayede A uçağı için artı RP veriyor..

    Bu saydıklarım önemli.Bunların tamamına altın ahrcandığı zaman gayette hızlı sonuçlar alabilirsiniz.Ben sadece birkaç hafta premium aldım.Bunun dışında saydıklarımı almaya kalkmak birkaç orjinal oyun arpasından daha fazlaya geliyor.VArın bu oyun FRee mi değilmi siz düşünün...




  • Kardeş Çok pis gaz verdin şimdi bendemi altın kartal satın alsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TrolcüDayı

    Kardeş Çok pis gaz verdin şimdi bendemi altın kartal satın alsam

    Oyunun başındaysan alma.Alman gerektiği zamanı zaten ilerleme hızından anlarsın.Bak diyorumya bende 2 ülke rank 4 de..PS4 de de ayrıca 2 ülkeyi rank 3 yaptım.Düşün 5 ayrı ülke demek bu.Ama iş jet açmaya geldimi ilerleme o kadar yavaş ki sıkılıyorsuun artık.YA açacan keseyi yada tosba hızında oynayacan.Premiumda kafi gelmiyor ki oyunu premiumu aylık 15 usd..Ben 1.5 yılldır oynuyorum.bu sürede hep premium olsaydı 280 usd para vermem gerekecekti..

    Düşün işte..

    Heleki jetleri açanlar eski uçakların daha eğlenceli olduğunu söylüyor..Dur bide jopon açayım




  • kardeş sende jet varmı bide bu jetle adamı hafif tarasan bile tuzla buz oluyor diyorlar doğrumu
  • 3 video birden :)











  • 3 tane Jet açtım ama pırpırlı uçağın tadını vermiyor niyeyse.
    Oynamak isteyen varsa nikim aynı genelde hızlı savaşlarda takılıyorum diğer türlü canım sıkılıyor biraz. Rank 4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tanklarda almanyamı sovyetmi hangisi
  • oyuna başlayıp ilerliyemeyen arkadaşlar hesabımı 40 usd steam wallet'e satıyorum. satma sebebim sıkılmış olmam. Steam vallet kodu bana yolladıgınız taktirde mail adresi ile birlikde size yolluyacağım. abd 2 jet açık birtanesinin %30 civarısı tamam. b24'e kadar bombardımanlar açık hepsi full. crew 9 adet var hepsi fullde. çok kısa sürede dolum yapiyor. Almanyada me(410) serisi hepsi açık g10 açıldı açılacak tank'larda tiger1 açılacak. ruslarda dha iyiyim. Tank konusunda ingiltere pek oynamadım ama lancaster açık ve crew full değil ama genede gayet iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 29 Ağustos 2014; 12:59:56 >
  • Tavsiyem ikisiylede oynamanizdir.Zaten iki ulke var , zor olmayacaktir , tam aksine daha fazla keyif alirsiniz.
  • beyler şimdi ben hangisini oynayacağimi şaşirdi tankmı uçakmı
  • Beyler USA olarak oynuyorum 2540 altın kartalım var premium uçak önerisinde bulunurmusunuz.

  • Oyuna yeni başladım sayılır. Toplam 150 saat falan oynadım. Tanklarda Alman ağacı biraz daha iyi, Fighter uçaklarda Ruslar, Bombardımanda Alman/Amerikan. İlk 3 seviye için konuşuyorum tabi. Yanlışım varsa,düzeltirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 5 Eylül 2014; 12:23:48 >
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.