Şimdi Ara

War Thunder (2013) [ANA KONU] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.870
Cevap
52
Favori
370.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arcade çok nadir oynuyorum dostum. O yüzden bilemiyeceğin. Ben daha çok RB ve SM oynuyorum.
  • Dostlar "arcade" modu oynamak ile facebookta tarla ekmek arasında fark yok. Gerçekçi savaşlarda ve simulasyonda ne kadar iyisiniz bundan bahsedin bence. Hatta RB bile yeri geldiğinde hükümsüzdür oyunun değerlendirmesinde. Çünkü "golden joystick" aldık deyip böbürlenen bu firma 40 model uçağın karşısına 45 model uçak koyup simulasyon yaptık eki eki diye sırtarmaktadır. O ödülde "simulasyon" lara verilir.
  • OO sizi kesmez hocam bu oyun ozaman.SOnuç ta eldeki mal bu..Neyi tartışıyoruz öyle yada böyle işe yaramazsa bu oyun?
    DAha yazardımya uğraşmak istemiyorum..
  • Arcade oynayip bir adami 10 kisi kovalayip sonra hangi adama ks yapsam hangi adamin crit attigi adami calsam dusuncesiyle oyun oynuyorsan ugrasamazsin bizimle zaten. Oyunun su anki bulundugu noktayi tartisiyoruz. Adamlar oyle bir MM oyle bir DM FM yapmislarki ne alman ne japon oynayan var oyunda. Surekli alternate history. Sen arcade oynamana devam et iyi uykular sana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

    Arcade oynayip bir adami 10 kisi kovalayip sonra hangi adama ks yapsam hangi adamin crit attigi adami calsam dusuncesiyle oyun oynuyorsan ugrasamazsin bizimle zaten. Oyunun su anki bulundugu noktayi tartisiyoruz. Adamlar oyle bir MM oyle bir DM FM yapmislarki ne alman ne japon oynayan var oyunda. Surekli alternate history. Sen arcade oynamana devam et iyi uykular sana.

    atarlı gençlik klavye başında..Kaç saat AB süren.Tarlaya sen kaç patetes ektin?Önce buları cevapla (ss at) sonra günlerini verdiğin oyunu bi noktadan sonra sıkıldım diye neden karalamaya çalıştığını düşün.Oyun mükemmel demiyoruz.Hatta bişe dediğimizde yok.Ne len bu arcade oynayan bebedir şebedir muhabbeti.Biraz mütevazi olun.MAden RB daha mükemel artılarını ortaya koy yönlendir.Öğret...
    Anca laf...

    Ayrıca herkezin boş zamanı sizinki kadar olmaya bilir.AB nin daha revaçta olma sebebi nispeten budur.Neyse ne yazıyorum ya mastbsyona devam yiğidim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 10 Ağustos 2014; 13:12:05 >
  • Şşş pikaçu benim senin yasinda cocugum var. Senin gibi yer lalerine de ayiracak zamanim pek yok. Ama yinede girer sm mi atarim 1 elde olsa. Senin gibi klavye delikanliligida yapmam. Ayrica belki susarsan adam zannederiz. Gerci nasil bir adam oldugun ortadaya neyse. O altina aldigin alman 20liklerinede dikkat et. Kanatlarin kirilinca ustune oturmayasin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bahtsızpistole

    Şşş pikaçu benim senin yasinda cocugum var. Senin gibi yer lalerine de ayiracak zamanim pek yok. Ama yinede girer sm mi atarim 1 elde olsa. Senin gibi klavye delikanliligida yapmam. Ayrica belki susarsan adam zannederiz. Gerci nasil bir adam oldugun ortadaya neyse. O altina aldigin alman 20liklerinede dikkat et. Kanatlarin kirilinca ustune oturmayasin.

    HEsabıma göre dumur olmuş durumdayım.50 yaşında adamdan çıkan ilkokul triplerine bak.Amca ben 32 yaşındayım.AZ daha yaşına uygun davranda çocuğunda boşa nefes alamsın şu kozmik evrende...Oyunla Arkade türü yorumlara über arkade cevaplar verip kendini bir nane sanıp...ortamı gerip bide yaşdan mı bahsediyorsun.YAzık be cidden yazık..Sen beğenmdiğin arkadede kaç saatini harcadın onu bi yaz hele diyorum cevap yok..Pikaçu senin yanında nietzsche sayılacağı için o hakarete memnun oldum.Ancak son cümlen yaşınla öylesine tezat ki.Baş aşağı evrimleştiğin belli.
    Neyse tamam herşeyden geçtim.AB çocuk işi.Bu naçisane yorumlarınız beni öylesine etkiledeki bırakıyorum Ab yi..50 yaşına gelince sizin gibi monitöre yatay oturuş pozisyonuyla (20 likler girmesin diye) sm atarım ! artık..Şimdi izninle huzurundan çekiliyorum..
  • Aferin git kumda oyna biraz şimdi.
  • bu oyuna bayılıyorum yahu:)
  • Bu oyun artık oynanmaz hale geldi.Oyun zevkini baltalayacak o kadar çok hata var ki adama saç baş yoldurur.1 çoğu uçağın saçma sapan yüksek ve düşük BR puanları.Şöyle ki filoda BR si en yüksek 4.7 uçak var diyelim karşıma 6.3 br li uçak sahipleri geliyor. B-17 nin artık hiç bir numarası kalmadı direk jet maçlarına atıyor ya ekmek oluyorsunuz yada rpr masrafını bile çıkaramadan düşüyorsunuz.(İlk br'si 3.7 di sonra 5.0 şimdide 5.7 yaptılar karşıya 7.0 br kadar rakip atıyor.) Kazanılan aslanları o kadar düşürdüler ki uçağın masrafını çıkarmak için 2 tane uçak düşürmeniz gerekiyor.


    USA İLE BÜTÜN JETLERİ AÇTIM
    İNGİLTERE İLE SON 2 JET HARİÇ HEPSİNİ AÇTIM
    ALMANLAR SEVİYE 4 UÇAKLARINI ARAŞTIRIYORUM
    RUSYA MİG9 VE ALTINI AÇTIM
    JAPONYA SEVİYE 3 LER BİTTİ 4 LER ARAŞTIRILDI SATIN ALINMADI

    200 SAAT oyun sürem var ve yazıklar olsun diyorum başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 12 Ağustos 2014; 22:33:44 >
  • tüm oyunlardaki gibi (2. dünya savaşı ) nazileri kötü yapmışlar halbükü adamlar tüm dünyayla savaştı nasıl kötü olabilir ???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismety öz

    tüm oyunlardaki gibi (2. dünya savaşı ) nazileri kötü yapmışlar halbükü adamlar tüm dünyayla savaştı nasıl kötü olabilir ???

    T-34 ler tiger'ı tek mermide havaya uçuruyor. Buna karşın tigerın 2 atış yapması gerekiyor. Oyun rus yapımı, tabi ki kendi milletini güçlü yapacaklar. Şimdi Türkler savaş oyunu yapsa en güçlü tüfek G3, en iyi tank Altay, en iyi helikopter de Atak olmazmıydı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fukox


    quote:

    Orijinalden alıntı: ismety öz

    tüm oyunlardaki gibi (2. dünya savaşı ) nazileri kötü yapmışlar halbükü adamlar tüm dünyayla savaştı nasıl kötü olabilir ???

    T-34 ler tiger'ı tek mermide havaya uçuruyor. Buna karşın tigerın 2 atış yapması gerekiyor. Oyun rus yapımı, tabi ki kendi milletini güçlü yapacaklar. Şimdi Türkler savaş oyunu yapsa en güçlü tüfek G3, en iyi tank Altay, en iyi helikopter de Atak olmazmıydı

    tüm dünya için yapıyosan gerçekci olacan ben bırakıyorum oyunu keske hiç indirmeseydim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ismety öz

    tüm oyunlardaki gibi (2. dünya savaşı ) nazileri kötü yapmışlar halbükü adamlar tüm dünyayla savaştı nasıl kötü olabilir ???

    Hızlı savaşlar oynuyorsan bence pek fark yok Almanlarla her oyunda ilk 3teyim fw Serisi mükemmel bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter ulan artık yeter... illa tekelinizde diye şerefsizlik yapmak zorunda mısınız... Bi baltaya sap olamamış dandik İkinci Dünya Savaşı uçaklarınızı sanki titanyumdan yapılmış göstermeniz bile bi şerefsizlik... Üst mesajlarda Arkadaşların dediği gibi tamamiyle mental mastrubasyon yapıyorlar... Artık bıktım arkama bir Yak geçince birden haşırt diye kanadımın kopmasından... Bırak onu artık çoğunlukla iki kanadım birden kopuyor... Şimdi arkadaşlar diyecekler Yak'larda iyi silahlar var yok 37mm vs vs... peki abi ne bu sağlamlık?

    Tamam Yak ları geçelim... Geçen size başıam gelen bir olayı anlatayım... Hızlı savaşlarda oynarken... Metal Fw 190'ım ile La-5 model uçak çarpıştı... Benim kanat manat vs koptu paramparça ama La-5 deyim yerindeyse yardırıyordu... Biraz araştırdı bi La-5i neyden yapılmış krom vs mi diye... üstüne La-5 tahta gövdeli bi uçak çıkmasın mı?...

    Açıkçası bu olay kesinlikle bi kuyruk acısı. Almanlar nasıl gerçekte çephede rusları ağlattılarsa şimdiki rus bebeleride bu tarz şeylerle bir nevi intikam peşindeler... Arkadaşlar adam gibi ace çıkaramamış bir ülkeden bahsediyoruz... Resmen Almanlar nitelik olarak rusları tokatladılar. Tank oynamadım ancak bazı arkadaşlar t34 ün tigere tek attığını söylemiş... Ki tiger dediğiniz tank Vikipedia kaynağına göre bir tiger tankı kursk'ta 22 tane t-34 imha ettiği görülmüşt... Ancak oyunda bırakın 22 yi tek yemekten bahsediliyor.

    Buyrun 2.Dünya Savaşındaki tank asları :http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_War_II_flying_aces

    Ruslar kaçıncı sırada acaba? E tabiki pilot da önemli ama hiç mi uçağın önemi yok?
    Beyler bırakalım artık National Geophraphic History Channel BBC belgesellerinde anlatılan müttefik propagandalarını konuşmayı... Adamlar nitelik olarak POŞET... ancak oyunda herifler resmen bunun intikamını aldıklarını düşünerekten intikam aldıklarını sanıyorlar.

    1943 savaş uçağının karşısına 1947 uçağı çıkarıp al bak simülasyon demelerini vs. de hiç katmıyorum... Eklemek isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirler bu yazdıklarıma... Ha bir de bu oyunda ruslarda dayanıksız vs vs. diyen arkadaşlar için bir video...

    http://www.youtube.com/watch?v=htBFUUojhZQ
  • 19fiki34 1 kullanıcısına yanıt
    "Almanlar nasıl gerçek çephede rusları ağlattılarsa şimdiki rus bebeleride bu tarz şeylerle bir nevi intikam peşindeler" mi? Tarihten bihabersin herhalde neyin intikamını alsınlar ki? Adamlar zaten savaşı kazanmış, Berlin Parlamento Binası'na bayraklarını dikmişler. Daha nasıl bir intikam şekli olabilir yani aklım almıyor bu dediklerini? Altı üstü bir oyundan bu kadar komplo teorilerine girişmene gerek yok yahu sakin ol...

    Biliyoruz, uçaklarda bir çok kişinin haklı isyanıyla, Alman uçakları olması gerekenden daha düşük bir seviyede de tekrar söylüyorum neden bu komplo teorilerine girişme hevesi? Heee birde tanklarda da "ruslar" daha üstün diyenler yok mu bunlar hepten benim komiğime gidiyor yemin ediyorum.

    Bu arada o paylaştığın video bilmem kaç update öncesinin videosu, böyle videoları paylaşırken daha dikkatli olalım lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CCCP_ -- 18 Ağustos 2014; 5:59:29 >
  • Ruslar cok dayaniksiz ya:( dun ki102 nin 57 liginu yedim yak3p ile sadece biraz kizardim :( ayrica bu forumda nekadar cok ruskie lover komunist var onuda gormus oluyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CCCP_ kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat ettiysen ''Resmen Almanlar nitelik olarak rusları tokatladılar.'' diye bir cümlem var orda...Niteliksel olarak Almanlar üstün değiller miydi? Bunu mu demek istiyorsun ? Ben ruslar kazanmadı demedim ki. Kazandılar... Ama nasıl kazandılar? Öldüler öldüler öldüler ama bitmediler... Almanlar 1 öldürdükçe sovyetler 2 takviye yaptılar... Bu doğru değil mi şimdi? Niteliksel olarak Almanlar ezdiler ama bu oyunda eziliyorlar... Ben sadece bunu demek istiyorum... Bir de o videoda da update olmuş vs. demişsin ama inan bana pek fazla bişey değişmedi. Hem updateden önce neden öyle birşey yapmışlarki diye sorarlar adama...

    ( Paylaştığım tank asları listesini de göz önünde bulundurun lütfen... )
  • 19fiki34 1 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam anlıyorum ben seni de, bunu "kuyruk acıları vardı ondan yaptılar" gibi bir komplo teorisiyle süslersen komik oluyor gerçekten. Neden mi komik oluyor; bu adamların tarihte ki düşmanı olan "Almanlar"ı bilerek kötüleştiriyor ise, hem tarih, hem bugün, hemde gelecekte ki düşmanı olan Amerikalıları oyunda neden çok iyi yapıyorlar bana bunu anlatır mısın lütfen? Senin şahsına değil hocam ama şu "nazi seviciliğini" bırakın artık yahu! Altı üstü bir oyunda bile faşistliği kabaran bir güruh bulunmakta...

    Bir de şu "tarihle uyuşmuyor bu oyun" diye mırıldananları anlamıyorum ben. Yahu bu bir oyun, bunda bir denge olması gerek. Örneğin çoğu kişi bir tarafını yırttı; "Tarihte Me 262 Mustang'le savaştı, bende savaşmak istiyorum, bana ne bana ne!" diye. Kardeşim böyle bir şey olabilir mi, biri pervaneli biri jet diyorsun "Olur tarihte olmuş" diyor. Peki madem bu kadar tarihe bağlısın, o zaman tarihte 1 Me 262'ye 10'dan fazla Mustang düşüyor, maçlarda ki oyuncu sayısı da buna göre ayarlansın dediğinde de bu "tarih severler" bir anda "Yok ya olur mu öyle şey!" demeye başlıyorlar. E madem tarih tarih diye ağlıyorsun o zaman tamamen tarihi olsun diyorsun, yok, olmaz. Tabii olmaz işlerine gelmiyor çünkü...

    Hocam evet Naziler seninde belirttiğin gibi nitelik olarak daha iyiydi fakat nicelik olarakta Sovyetler çok çok daha iyiydi ki zaten Sovyetler'in savaşı kazanmasında ki en büyük etkenlerden biri de buydu. E sen Nazilerin nitelik olarak iyiliğini oyuna tamamıyla aktarıp, Sovyetler'in niceliğini oyuna aktarmazsan ben neden oynayayım ki bu oyunu? Sende biliyorsundur bir Tiger'ın üretim bedelinin kaç T-34 ettiğini. Bir de mesela her şeyin tarihi olması isteyenler, tank savaşlarında dikkat ediyorum deli gibi har vurup harman savurarak APCR mermi saçıyor etrafa. Naziler, o APCR mermisini maliyetinden dolayı, kullanmadan 40 defa düşünürken bunlar savaşta sağa sola dağa taşa APCR sıkıyor maşallah. Eeee bu da tarihe uygun değil, APCR savaşlar da o kadar yaygın kullanılmamış maliyetinden dolayı, bunu onlarda biliyor ama kimse Gaijin'den APCR mermisini kısıtlandırmasını istemiyor mesela. İşte bu yüzden hocam bu sızlanmalar falan bana hiç samimi gelmiyor valla... Bir de kaldı ki tanklarda Naziler bariz bir şekilde üstünler.

    Bu arada yapma hocam yahu nasıl hiçbir şey değişmedi, aç test uçuşunu bak hiç mi bir şey değişmedi insaf... Senin o paylaştığın zamanın patchlerinde ben P-47 ile 300 km hızla ağaçları yıka yıka geçiyordum valla ama hiç bir yerde "Abd op, yankee go home! :(" diye ağlamadım, "Bu oyun daha beta da düzelir muhakkak" dedim ve düzeldi, bu kadar basit. Ve tekrar tekrar söylemekte de fayda ver bence bu oyun daha BETA aşamasında...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CCCP_ -- 18 Ağustos 2014; 23:33:44 >
  • Sen şimdi bu oyunda ruslar için op yok mu diyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.