Şimdi Ara

Club3D pasif soğutmalı Radeon HD 7750 modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Hollanda merkezli ekran kartı üreticisi Club3D, pasif soğutuculu Radeon HD 7750 royalQueen modelini duyurdu. AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle hazırladığı DirectX 11.1 destekli Cape Verde grafik yongasından güç alan ekran kartı 128-bit bellek veri yolu desteği ve 512 adet paralel işlem birimiyle geliyor. Sessizliğe önem veren kullanıcılar ve medya bilgisayarları düşünülerek hazırlanan ekran kartı, 800MHz GPU ve 4500MHz bellek hızlarında çalışıyor.

     

    1024MB GDDR5 bellek ile donatılan ekran kartı, AMD'nin Graphics Core Next mimarisinde güncellediği entegre medya motoru UVD ile H.264/AVCHD, VC-1/WMV, Multi-View Codec (MVC), MPEG-4/DivX ve Video Codec Engine (VCE) gibi farklı formatlara yönelik donanımsal hızlandırma desteği getiriyor. Görüntü aktarımı için DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleriyle desteklenen kart, AMD'nin çoklu monitör teknolojisi Eyefinity ile de uyumlu. Club3D'nin yakın zamanda satışa sunacağı Radeon HD 7750 royalQueen'in fiyatı ise açıklanmadı.

     







  • soğutucu bana tanıdık geliyor ama nerden ...hatırlayamadım ama kesinlikle eminim daha önce başka kartta aynısı vardı. bari bir seri ismi verin buna her modelin bu versiyonu çıksın.
  • AMD'nin ürün yelpazesi mi çok geniş yoksa bana mı öyle geliyor, hangisi hangisidir karıştırır oldum
  • Eski agp ekran kartlarına benzmiş pasif sogutucu sessiz olur ama kesinlikle oyun ve overclockcular için kesinlikle GEREKSİZ !!!
  • Sabah aksam vin vin adamda beyin birakmiyor, sessiz ve guclu bir model arayisindayiz bu sessiz ama yeterince guclu degil. Su sogutmali modellerde turkiyeye gelmiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

    Eski agp ekran kartlarına benzmiş pasif sogutucu sessiz olur ama kesinlikle oyun ve overclockcular için kesinlikle GEREKSİZ !!!


    Hız aşırtma belki sıkıntı yaratır ama hız aşırtma merakı olmayan fakat oyun oynamasını seven bir çok kişi var. Onlar için birebir, Test etmeden piyasaya sürmüyorlar herhalde gerekli oyunlarla gerekli testleri yapmışlardır. Masaüstü pc ler kullanırken değilde asıl kapattığınız anda bir sessizlik oluşuyor ya işte o zaman başınız ağrıdığını hissediyorsunuz. Sessiz pc her zaman mutlu bir yaşam için gereklidir
  • ilk defa bu kadar üst sınıf bir kartı pasif soğutma ile görüyorum. şimdi ekran kartlarının fanları aslında çok sessiz. eskiden olsa pasif soğutmayı bende arardım. his icq x 6870 kullanıyorum tam yükde bile kulağımı dayamadan sesini duymuyorum üstelik 1 sene felan oldu alalı. ama yinede pasif soğutma bazı kişiler için gerekli olabilir. bazı insanlar çok az sesden biler rahatsız olur
  • Sessizliğe önem verildiği yazmış, bu konuda iddalı iseler eğer bu kart ile güzel bir CF yapılıp biraz daha yüksek performasn alınabilir.. Bilmiyorum orada Cross Fire imkanının olup olmadığı yazmıyor ama? olrsa güzel olabilirdi, ayrıca uygun fiyat olursa GTX 670'in özel tasarımlarına iyi bir rakip olabilir, her nekadar düşük bir ihtimal olsada..
  • Power Color 7750 Go Green çakması.
    Gerçeği bu;http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=413

    Bu Türkiye'ye gelirse şaşarız. Seçilen ürünler gelmiyor.http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/HD7750DCSL1GD5/#specifications





  • quote:

    Orijinalden alıntı: tmetalkaya


    Power Color 7750 Go Green çakması.
    Gerçeği bu;
    http://www.powercolor.com/global/products_features.asp?id=413

    AMD'nin referans modelidir belki bu. O sebeple sadece markanın değişmesi normal.
  • Evet, pasif soğutmalı örnek modeli olabilir.
  • soğutucu oc için yetmeyebilir cf konusundada bilgi vermemişler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeßroN -- 18 Ekim 2012; 14:02:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.