Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Canon A510-Canon A520-Sony DSC-S600

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Canon A510-Canon A520-Sony DSC-S600 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hypnertocmacia

27 Şubat 2006, 19:35:43  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bunlardan hangisini alacağıma karar veremedim. Kullanan ya da bilenler varsa bana yardım ederlerse çok memnun olurum.Fiyatlara göre değerlendirirseniz daha iyi olur.
Canon A510=300 YTL
Canon A520=350 YTL
Sony Dsc-S600=350 YTL

____gRuP AnKaRa____
aralker

27 Şubat 2006, 20:21:14  

dsc-s600 sahibiyim çok memnunum herkese öneririm.. özellikle sınırsız ve mükemmel kaliteli video çekimi çok iyi resimleri çok canlı renklerle çekiyor...

baydin

27 Şubat 2006, 22:07:25  

video önemli ise düşünmeden s600 al derim.şayet video çekmiyeceğim diyorsan video çekimi 30 sn ile sınırlı olan ama fotograf konusunda harikalar çıkartan a520 veya a510 al derim.birde acelen yoksa canon a serisinin yeni ürünleri a530 ve a540 çıktı bir aya kalmaz piyasaya gelirler.

“Gelir bir bir, gider bir bir, kalır bir.
Gelen gider, giden gelmez, bu bir sır.
Gelirse gelir bir kıl ile eyleme tedbir.
Giderse gider eğlemez bir koca zincir!”
MeRCuRe

28 Şubat 2006, 12:52:19  

merhaba daha yeni canon A520 aldım fotoğrafların kalitesi çok güzel video çekimide iyi çok eğleniyorum bu makineyle
*makineyi antalyada bir mağazadan aldım 2 yıl garanti fiyatı 330 ytl, 512 mb hafıza kartı 70 ytl, şarj edilebilir 4 adet pil ve şarj makinesi 40 ytl, canon kılıf 20 ytl yani 460 ytl hepsi.
*yeni makine alacak arkadaşların dikkatine sadece makineyi alır kurtulurum zannetmeyin ekstra masraflarıda unutmayın!!!!

xweser

28 Şubat 2006, 8:04:34  

dostum aynı ikilemde bende kaldım ve son kararım A530 - 540 modellerini beklemek oldu. Dün erkayalara gittim nisan da geleceğini söyledi

bilginize......

StranGe_PassenGer

Sisteme Gözat

28 Şubat 2006, 19:56:22  

Sony Dsc-S600 bu makineyi 280ytlye buldum... Ama manuel focus özelliğinin olmaması kafamı karıştırdı... Fotoğrafla çok ilgili birisi değilim ancak manuel focusun kullanıcıya daha fazla özgürlük sağlayacağını düşünüyorum... Sizce buna rağmen bu fiyata ( çok uygun bir fayat bence) almalı mıyım??

şakirağa

28 Şubat 2006, 21:06:08  

valla ben de alıcam şu saydıklarınız markalardan bi tane .net fotoğraflar istiyorum .varsa s600lerden foto örnekleri gönderirseniz iyi olur .a510u yollamış arkadaşlar sağolsunlar .

supremum

Sisteme Gözat

28 Şubat 2006, 23:47:20  

A520'yi bugün Erkayalar garantili peşin 320 ytl'ye aldım. İlk izlenimlerime göre çok güzel bir makina. Manuel ayarların çeşitliliği başdöndürücü...
Tek kötü yanı sınırlı video çekimi ama ilk amaç fotoğraf çekme olduğundan bu modelde karar kıldım.

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

hypnertocmacia

2 Mart 2006, 24:06:43  

strange arkadaşım nerde 280 ytl sony s600 sölersen bende ordan alıyım.

____gRuP AnKaRa____
StranGe_PassenGer

Sisteme Gözat

2 Mart 2006, 13:30:13  

İstanbulda değilim ..Alanyadayım...Hala alıp almamakta kararsızım..

PeTeR PaN

Sisteme Gözat

2 Mart 2006, 14:25:56  

Sony derim

89/2 7.Jandarma Komando Er Eğitim Alayı YENİ FOÇA/İZMİR.. 25.05.2009

Malatya - Arguvan İlçe Jandarma
comen
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Mart 2006, 16:51:09  

canon A520
mimmurat06

2 Mart 2006, 16:56:55  

arkadaşlar bende canon A520 Almayı düşünüyon ankara teknorama da 349 ytl 12 taksit veriyorlar ne diyorsunuz daha uygun nereden alabilirim birde Sony S600 ile ilgili ne diyorsunuz canon yerine sony alınırmı

baydin

2 Mart 2006, 22:07:39  

quote:

Orjinalden alıntı: mimmurat06

arkadaşlar bende canon A520 Almayı düşünüyon ankara teknorama da 349 ytl 12 taksit veriyorlar ne diyorsunuz daha uygun nereden alabilirim birde Sony S600 ile ilgili ne diyorsunuz canon yerine sony alınırmı

canon harika ama
bir eksisi video çekimi 30 saniye dikkatini çeker mi bilmem.eğer video da önemli diyorsan sony tavsiye etmiyorum ama canon a610 alabilirsin.veya canon a530 ve a540 çıkacak onlarıda bekleyebilirsin

“Gelir bir bir, gider bir bir, kalır bir.
Gelen gider, giden gelmez, bu bir sır.
Gelirse gelir bir kıl ile eyleme tedbir.
Giderse gider eğlemez bir koca zincir!”
StranGe_PassenGer

Sisteme Gözat

2 Mart 2006, 22:35:36  

Ben harbiden anlamıyorum... Bu sony bu kadar mı kötü??? Yani bu fiyata rağmen hiç kaçırma hemen al demiyorsunuz??? Bu konularda bilgili değilim ancak 6MP, video çekimi sınırlandırılmamış bir fotoğraf makinası hem de markası Sony iken nasıl bu kadar burun kıvrılır anlayamıyorum... Buradaki insanların hepsini ciddiye aldığım ve fikirlerine güvendiğim soruyorum...Eğer dediğim gibi bir tavır sergilenmiş olsaydı hemen alırdım... Ancak şimdilik beklemedeyim

t_tunccan

3 Mart 2006, 2:08:41  

quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Ben harbiden anlamıyorum... Bu sony bu kadar mı kötü??? Yani bu fiyata rağmen hiç kaçırma hemen al demiyorsunuz??? Bu konularda bilgili değilim ancak 6MP, video çekimi sınırlandırılmamış bir fotoğraf makinası hem de markası Sony iken nasıl bu kadar burun kıvrılır anlayamıyorum... Buradaki insanların hepsini ciddiye aldığım ve fikirlerine güvendiğim soruyorum...Eğer dediğim gibi bir tavır sergilenmiş olsaydı hemen alırdım... Ancak şimdilik beklemedeyim

hemen al sen o makinayı. zamanında A510 die bağırıldı burada foto örnekleri falan doldu. sonra ben arkadşın sony P73 ü ile çektim kimseden gık çıkamadı. çünkü bariz şekilde eziyordu A510 u. Sony e güven harbiden çok çok çok iyi. Canon S2 kullanıyorum ama yazdığın makinalar arasında şidetle Sony derim

ÜLKEMİ SEVİYORUM
CoMPuTeRCa

3 Mart 2006, 10:57:00  

abi bende daha yeni aldım 520 ama eğer profesyonel değilsen ve manuel ayarlardan pek anlamıyorsan kesinlikle Sony ve o fiyata kaçırma çünkü sonuçta fotoğrafı ikiside çok iyi çekiyor ve eksisi yok Sony nin artısı da var bi sürü ben de aynı makine arasında kalıp A520 aldım ama sonra anladım yanlışı. İnsan doymuyor hep daha iyisi olsun istiyor sen Sony ye güven
hypnertocmacia

5 Mart 2006, 13:08:05  

s600 olan arkadaşlar 1-2 tane fotoğraf koyarsanız çok memnum oluruz. Şimdiden teşekkürler.

____gRuP AnKaRa____
CoCoreC

5 Mart 2006, 13:30:19  

Bende bu üçlü arasında kaldım ve sony aldım sony almamın en başlıca nedeni canondaki 3 dak video çekme özelliğinin kart eklenmesi halindede artmaması o yüzden sony aldım çok memnunum rahat hem video hemde foto çekiyorum

MeSSaGeD By CoCoreC
supremum

Sisteme Gözat

5 Mart 2006, 13:43:24  

Canon A520 ile Sony DSC-s600 arasında bende kaldım. Canonu tercih ettim. Bunun nedeni Sony'e memory Stick duo alma mecburiyeti. (Mevcut bir sd kartım var fazladan param yoktu ) Ve Canon'un full manuel ayarlarıydı. Video olayını çok düşündüm ama ilk amacımın fotoğraf çekmek olduğuna karar verince sonuç Canon oldu. Bu arada dijital fotoğraf makinalarının video kaydı niçin bu kadar çok yer kaplıyor. Sony'de de durum aynımı? Mesela 1dakikalık 640*480 gündüz dışarıda yapılmış bir çekim ortalama kaç mb yer kaplıyor?

Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//2*320 Gb Seagate 16mb cache sata2 RAID0//Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS
//Logitech Momo Racing Force
//

korcii

5 Mart 2006, 17:42:35  

meraba arkadaşlar, ben de çok araştırdım ne alsam die ama halaa kararsızım. sony'e karar vermiştim ama onun da JAPON DEĞİL ÇİN üretimi olduğunu duyunca beklemeye aldım bu işi.... görüntüsü hakkında bi örnek verseniz aslında iyi olurdu

hypnertocmacia

5 Mart 2006, 18:28:08  

cocerec arkadaşım çektiğin bi kaç fotğrafı koysanda baksak ne güzel olur. Ayrıca makro ve gece çekimlerinden memnunmusun. Bir de dahili 32 mb belleğe kaç adet fotoğraf sığıyor? Pil kullanımı nasıl?

____gRuP AnKaRa____
özsword

6 Mart 2006, 10:12:58  

bu sony dsc-s600 memory stick pro ile de uyumlu mu?

hypnertocmacia

6 Mart 2006, 11:23:54  

bildiğim kadarıyla uyumlu olması lazım.

____gRuP AnKaRa____
rsi

24 Mart 2006, 20:05:19  

Arkadaşlar bu makinayı 1 ay önce abim aldı elime alır almaz biraz denedim. Evin içinde (gündüz) makro ve normal fotoğraflar çektim. Makina mükemmel fotoğraf çekiyor. Heleki makro olayındaki odaklama hızı ve netliği süperdi. Hatta şu anda fotoğrafar evdeki bilgisayarda duruyor, Ankarada olsam koyardım buraya. Ayrıca memory stick pro ile uyumlu. En çok da video olayı hoşuma gitti. 640x480 25fps video çekiyor ve video son derece net. Sesi de çok iyi alıyor. Tek kötü yanı video çok yer kaplıyor. Yüksek çözünürlükte çekilen bi fotoğraf 2.5mb'a yakın yer kaplıyor. Bu yüzden makinayı aldığınızda kart almanız şart. Canon ile kıyaslama yapamıyorum çünkü o makinanın özelliklerini ve resim kalitesini tam olarak bilmiyorum. Çeşitli makinelerle çekilmiş örnek fotoğraflara bakmak isteyenler www.pbase.com sitesinde camera database'e girip bakabilirler. Sony dsc-s600 koymamışlar daha. Saygılar...

WEAS

25 Mart 2006, 12:23:46  

gece çekimlerini sevmedim.zifiri karanlıkta flasla çekilen resimler çok net. biraz aydınlık bir ortamda gece çekilen fotolarda öndeki nesne iyi iken arkadaki nesneler çok karanlık çıkıyor.ayrıca fotolara tarih atamıyorsunuz
quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WEAS -- 25 Mart 2006; 0:25:49 >

i_citekci

25 Mart 2006, 9:47:35  

arkadaşlar size şu kadarını söyliyim.yaklaşık bende 3 seneye yaklaşıyo amatör anlamda bende fotoğraflar çekiyorum.bende dedim artık compack sınıfı bi mak.alma zamanı geldi ve yaklaşık 2 aydır burda takip ediyorum.millet takmış canon a,ha canoncular yanlış anlamasın ben de canon dedim ama sony ci değilim henüz.burda bakıyorum topiclerde işte diyolar.canon manuel lik bakımından çok imkan sunuyor diyolar hakkaten de öyleymiş.işin gerçeği bende aklımdan geçmedi değil hani almak.. fakat videosu sınırlı olduğu için ben artık vazgeçtim.yukarıda arkadaşımın biriside demişki videosu 30 sn olmasına rahmen çok iyi demiş valla bi arkadaş aldı daha yeni 640.480 pixelde 10 phs çekiyo ben bir amatör olarak berbat dedim.ondan sonra inceledim çok komplike geldi belkide manueliteden hoşlanan arkadaşlar çok hoşlarına gider ama bence o kadar manuellikte fazla bence...işin gerçeği ben s600 leride başarılı buldum söylenemez başta makro mesafesinin canona göre daha uzun (12 cm)olması ve bi düşük ışıkta yapılan makrosunda çok kirlenme var ama gündüz çekimleri canon a kafa tutar hatta bence ondan bile iyi dereceler yakalayabilir... ama ben derimki s600 yerine DSC-W30 veya W50 veya W70 veya W100

barbaros007

31 Mart 2006, 24:11:22  

arkadaşlar s600 ile igili sorunum var ve yardım rica ediyorum,fine konumunda kayıt yapıyorum!video kaydını makinadan izliyorum süper (512mbyte sandisk memory stick pro duo ) ama pc ye atınca donmalar var ve sesle görüntü çakışmıyor!!!!! standart konumda video kaydında hiçbir sorun yok ve görüntü kalitesi inanılmayacak kadar iyi! fine konumunda neden sorun yaşıyorum acaba şu usb2.0 40 kat hızlı veri transferi olayı benim 1.1 etkilermi?

i_citekci

31 Mart 2006, 17:23:35  

quote:

Orjinalden alıntı: barbaros007

arkadaşlar s600 ile igili sorunum var ve yardım rica ediyorum,fine konumunda kayıt yapıyorum!video kaydını makinadan izliyorum süper (512mbyte sandisk memory stick pro duo ) ama pc ye atınca donmalar var ve sesle görüntü çakışmıyor!!!!! standart konumda video kaydında hiçbir sorun yok ve görüntü kalitesi inanılmayacak kadar iyi! fine konumunda neden sorun yaşıyorum acaba şu usb2.0 40 kat hızlı veri transferi olayı benim 1.1 etkilermi?

verinin pc ye hızlı aktarımı,o verinin bozulmasına yada dosyaların eksik atılmasına sebep olacağını zannetmiyorum...

mister73

31 Mart 2006, 21:42:53  

merhaba,
ilgilenenler icin aşağıda s600, a520 ve a510 ile çekilen fotoların linkleri mevcut. ben a510 kullanıyorum ve çok memnunum. bugün alacak olsam herhalde a520 yi seçerdim...

s600
http://www.steves-digicams.com/2006_reviews/s600_samples.html

a520
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/a520_samples.html

a510
http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/a510_samples.html

Dal rüzgarı affetse de, kırılmıştır bir kere...

Canon PowerShot A510
Toshiba A200 1024 MB RAM
hypnertocmacia

1 Nisan 2006, 24:18:52  

Ben sonunda tripod foto dan a520 aldım kurtuldum. İçim rahatladı ya dert olmuştu karar veremeyenlere allah kolaylık versin.

____gRuP AnKaRa____
expo

1 Nisan 2006, 19:27:16  

burada karar vermeyi sağlayacak şeyin manuel ayarlar olduğunu düşünüyorum. manuel ayar istiyorsanız canon. istemiyorsanız aynı fiyata, videosu uzun olan ve 2 mp fazlası olan sony derim yani. bu kadar basit

bu arada ben de A520 var...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Canon A510-Canon A520-Sony DSC-S600 Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Truva PhalanX
Truvatek'in Fiyat / Performans odaklı oyuncu kasası mercek altında
Bigboy Flash SSD G-II 64GB
Bigboy'dan hız limitlerini zorlayan SSD G-II

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç