Arkadaşlar bunlardan hangisini alacağıma karar veremedim. Kullanan ya da bilenler varsa bana yardım ederlerse çok memnun olurum.Fiyatlara göre değerlendirirseniz daha iyi olur. Canon A510=300 YTL Canon A520=350 YTL Sony Dsc-S600=350 YTL
dsc-s600 sahibiyim çok memnunum herkese öneririm.. özellikle sınırsız ve mükemmel kaliteli video çekimi çok iyi resimleri çok canlı renklerle çekiyor...
video önemli ise düşünmeden s600 al derim.şayet video çekmiyeceğim diyorsan video çekimi 30 sn ile sınırlı olan ama fotograf konusunda harikalar çıkartan a520 veya a510 al derim.birde acelen yoksa canon a serisinin yeni ürünleri a530 ve a540 çıktı bir aya kalmaz piyasaya gelirler.
merhaba daha yeni canon A520 aldım fotoğrafların kalitesi çok güzel video çekimide iyi çok eğleniyorum bu makineyle *makineyi antalyada bir mağazadan aldım 2 yıl garanti fiyatı 330 ytl, 512 mb hafıza kartı 70 ytl, şarj edilebilir 4 adet pil ve şarj makinesi 40 ytl, canon kılıf 20 ytl yani 460 ytl hepsi. *yeni makine alacak arkadaşların dikkatine sadece makineyi alır kurtulurum zannetmeyin ekstra masraflarıda unutmayın!!!!
Sony Dsc-S600 bu makineyi 280ytlye buldum... Ama manuel focus özelliğinin olmaması kafamı karıştırdı... Fotoğrafla çok ilgili birisi değilim ancak manuel focusun kullanıcıya daha fazla özgürlük sağlayacağını düşünüyorum... Sizce buna rağmen bu fiyata ( çok uygun bir fayat bence) almalı mıyım??
A520'yi bugün Erkayalar garantili peşin 320 ytl'ye aldım. İlk izlenimlerime göre çok güzel bir makina. Manuel ayarların çeşitliliği başdöndürücü... Tek kötü yanı sınırlı video çekimi ama ilk amaç fotoğraf çekme olduğundan bu modelde karar kıldım.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
arkadaşlar bende canon A520 Almayı düşünüyon ankara teknorama da 349 ytl 12 taksit veriyorlar ne diyorsunuz daha uygun nereden alabilirim birde Sony S600 ile ilgili ne diyorsunuz canon yerine sony alınırmı
arkadaşlar bende canon A520 Almayı düşünüyon ankara teknorama da 349 ytl 12 taksit veriyorlar ne diyorsunuz daha uygun nereden alabilirim birde Sony S600 ile ilgili ne diyorsunuz canon yerine sony alınırmı
canon harika ama bir eksisi video çekimi 30 saniye dikkatini çeker mi bilmem.eğer video da önemli diyorsan sony tavsiye etmiyorum ama canon a610 alabilirsin.veya canon a530 ve a540 çıkacak onlarıda bekleyebilirsin
Ben harbiden anlamıyorum... Bu sony bu kadar mı kötü??? Yani bu fiyata rağmen hiç kaçırma hemen al demiyorsunuz??? Bu konularda bilgili değilim ancak 6MP, video çekimi sınırlandırılmamış bir fotoğraf makinası hem de markası Sony iken nasıl bu kadar burun kıvrılır anlayamıyorum... Buradaki insanların hepsini ciddiye aldığım ve fikirlerine güvendiğim soruyorum...Eğer dediğim gibi bir tavır sergilenmiş olsaydı hemen alırdım... Ancak şimdilik beklemedeyim
Ben harbiden anlamıyorum... Bu sony bu kadar mı kötü??? Yani bu fiyata rağmen hiç kaçırma hemen al demiyorsunuz??? Bu konularda bilgili değilim ancak 6MP, video çekimi sınırlandırılmamış bir fotoğraf makinası hem de markası Sony iken nasıl bu kadar burun kıvrılır anlayamıyorum... Buradaki insanların hepsini ciddiye aldığım ve fikirlerine güvendiğim soruyorum...Eğer dediğim gibi bir tavır sergilenmiş olsaydı hemen alırdım... Ancak şimdilik beklemedeyim
hemen al sen o makinayı. zamanında A510 die bağırıldı burada foto örnekleri falan doldu. sonra ben arkadşın sony P73 ü ile çektim kimseden gık çıkamadı. çünkü bariz şekilde eziyordu A510 u. Sony e güven harbiden çok çok çok iyi. Canon S2 kullanıyorum ama yazdığın makinalar arasında şidetle Sony derim
abi bende daha yeni aldım 520 ama eğer profesyonel değilsen ve manuel ayarlardan pek anlamıyorsan kesinlikle Sony ve o fiyata kaçırma çünkü sonuçta fotoğrafı ikiside çok iyi çekiyor ve eksisi yok Sony nin artısı da var bi sürü ben de aynı makine arasında kalıp A520 aldım ama sonra anladım yanlışı. İnsan doymuyor hep daha iyisi olsun istiyor sen Sony ye güven