Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Wordpress Blog-Tema Düzenleme İlgili Soru

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

4009 Mesaj
9 Mayıs 2012; 22:20:36 

Arkadaşlar domain+host alıp wp kurup kendim bilgili oldugum konularda yazıp çizebileceğim bir site oluşturayım dedim. Ama sitenin sağını solunu düzenlemek için editöre girince css ve php bilgisi gerekiyormuş gibi geldi Keza indirdiğim diğer temalarda bile resimleri metinleri değiştirip bazı yerlerini değiştirmek istediğimde kodlarla karşı karşıya kalıyorum

Oysa wordpress için yazılım-tasarım dili bilmeye gerek yok diye biliyordum Önce css ve php öğrenmemiz mi gerek ?

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
iPhone 4 ve Nikon D7000 kullanıcısı.. :)

Fotoğraflarım: http://500px.com/ergunemr

12 Mesaj
9 Mayıs 2012; 22:58:51 

web sitelerin tümü için bil kodlama bilinmesi gerekiyor. Php ve css öğrenebilirsin evet fakat uğraşmak istemiyorum hemen olsun dersen hazır temaları alıp değiştirip bir site açabilirsin

Tmuni

3265 Mesaj
12 Mayıs 2012; 4:37:10 

Ben hiç html php css vs. çalışmadım. Sürekli temaları kurcalarım kafama göre değiştirmeye çalışırım. Zamanla bazı kodlar kafama yerleşti. Temanın görünüşünü renk boyut yada yer değiştirme gibi şeyleri yapabiliyorum ancak aa bu tema nasıl bu hale geldi dedirtecek kadar değiştirmek için php bilgisi gerekiyor. Style.css dosyasıyla haşır neşir ol. Dreamweaver programıyla kod eksiğini bi nebze kapatabilirsin.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Web Tasarım - Programlama] » Hazır forum ve portallar » Wordpress Blog-Tema Düzenleme İlgili Soru
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.156