Şimdi Ara

Wordpress Blog-Tema Düzenleme İlgili Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar domain+host alıp wp kurup kendim bilgili oldugum konularda yazıp çizebileceğim bir site oluşturayım dedim. Ama sitenin sağını solunu düzenlemek için editöre girince css ve php bilgisi gerekiyormuş gibi geldi Keza indirdiğim diğer temalarda bile resimleri metinleri değiştirip bazı yerlerini değiştirmek istediğimde kodlarla karşı karşıya kalıyorum

Oysa wordpress için yazılım-tasarım dili bilmeye gerek yok diye biliyordum Önce css ve php öğrenmemiz mi gerek ?

• Ben hiç html php css vs. çalışmadım. Sürekli temaları kurcalarım kafama göre değiştirmeye çalışırım. Zamanla bazı kodlar kafama yerleşti. Temanın görünüşünü renk boyut yada yer değiştirme gibi şeyleri yapabiliyorum ancak aa bu tema nasıl bu hale geldi dedirtecek kadar değiştirmek için php bilgisi gerekiyor. Style.css dosyasıyla haşır neşir ol. Dreamweaver programıyla kod eksiğini bi nebze kapatabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.