Şimdi Ara

AC 3'ten Konsept ve Ön Sipariş Ekstraları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Artık oyun severler olarak içerik haberlerine ve ön sipariş ekstalarına iyice alıştık. Doğal olarak yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Assassin's Creed 3'te bu geleneği bozmuyor ve özel içerikler ile firmaların raflarını süsleyecek.
     
         Oyunu GameStop firmasından ön sipariş ile alacak olan oyun severler 'The Lost Mayan Ruins' bölüme ve 'Sawtooth Cutlass' isimli silaha sahip olabilecekler. Oyunu Best Buy'dan alacak olan oyun severleri ise 'Ghost of War' bölümü ile birlikte 'Pontiac's War Club' adlı silah bekliyor.
     
         İşte bu ön sipariş ekstralarının belli olması ile birlikte bu içeriklere ait konsept tasarımları da yayınlanmış oldu. Özellikle Mayaları konu edinecek olan içeriğin merak uyandırıcı olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun ana konusunu da göz önüne aldığımızda Mayaların kehanetlerine de bu içerik ile değinilebilir. Aşağıdan göz atabilirsiniz.
     








  • süperr... Giittikçe daha da güzelleşiyor oyun fantastik bir hava sezdim
  • Korsan olanlar hem bir hafta önceden oynamaya başlıcaklar hemde oyunun çıkmasından 2 hafta sonra internette yayınlanan unlockerlar ile bu bölümlere ücretsiz ulaşacak sonra aradan 2 ay geçince 30-40 liraya bi key alıp multiye giricekler vay be gerçekten pre-order yapmak çok çekici birşey
  • ekstra içerik vermeleri diger alacaklara haksızlık olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.