Şimdi Ara

HTC kablosuz içerik aktarım aksesuarı Media Link HD'yi satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Başta Tegra 3 işlemcili One X modeli olmak üzere piyasaya sunduğu yeni nesil akıllı telefon modelleriyle satışlarını yeniden arttırmaya başlayan HTC, aksesuar yatırımlarını da sürdürüyor.

     

    Akıllı telefonların işlem gücü ve ek özellikler açısından her geçen gün daha fazla gelişim göstermesini dikkate alan HTC, telefonlarına katma değer sağlayacak aksesuarlar ile kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına çözüm olmayı amaçlıyor. HTC resmi tanıtımını daha önce yaptığı Media Link HD isimli kablosuz içerik aktarıcım aksesuarını satışa sundu. 

     

    One X gibi yüksek medya kabiliyetine sahip HTC telefonlar için geliştirilen minik kutu ile başta 1080p videolar olmak üzere fotoğraflar ve görüntülenebilen diğer tüm dökümanlar sadece üç parmak hareketi ile HDMI portu üzerinden Media Link HD kutusu bağlanmış televizyonlara kablosuz olarak aktarılabiliyor. HTC'ye göre içerik aktarımını oldukça akıcı bir şekilde gerçekleştiren bu kutu ile DLNA teknolojisine sahip olmayan televizyonlar ile HTC'nin yeni nesil akıllı telefonları arasındaki içerik aktarımı sadece parmak hareketleri ile gerçekleştirilebilecek.


     

    4+1 çekirdekli Tegra 3 platformunun gelişmiş video oynatım yazılımlarıyla kullanımda ortaya koyduğu performans dikkate alınırsa, HTC'nin yeni aksesuarı ile birlikte örneğin One X aynı zamanda bir kablosuz medya oynatıcısı olarak ta kullanılabilecek. Media Link HD, Amazon'da 86$'dan alınabilirken, HTC'nin global pazarlar için belirlediği son kullanıcı satış fiyatının 99$ olduğunu da not düşelim.

     







  • güzel bir teknoloji, geliştirildikçe power point sunumlarında kullanabilirim. Ama sanırım önce one x almam lazım! :)
  • iyide zaten dlna veya allshare özellikli televizyonlarda aktarılmıyor muydu?
    Yoksa aktarılıyordu da hd olarak izleyemediğimiz için mi böyle bir ürün çıkardılar...
  • Haberi iyi okuyunuz.
    Bu arada Dlna özelliği olan her telefonla uyumlu bir model var mı buna benzer?
    Arkadaşımda Dlna özelliği olmayan bir Sony lcd tv var, samsung (modelini unuttum Galaxy S serisindendi sanırım..) telefonundan dlna ile müzik, film aktaramadığından şikayet ediyordu.
  • DLNA denen ucube mirroring yapmıyor. Bu yapıyor mu yapmıyor mu? İlk resme bakarsak yapılıyor ama videoda geçmemiş, ve yapılsa oyun oynanabileceğini de videoda üstüne basa basa anlatırlardı. Mirroring destekleyen teknolojileri destekliyorum. Geri kalanları çöp. Tamam medya oynatım özelliği de olsun ama mirroring kadar önemli birşey olamaz. Bu konuda WHDI rakipsiz. Umarım diğer parazitler arasından sıyrılıp yaygınlaşır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prequel

    DLNA denen ucube mirroring yapmıyor. Bu yapıyor mu yapmıyor mu? İlk resme bakarsak yapılıyor ama videoda geçmemiş, ve yapılsa oyun oynanabileceğini de videoda üstüne basa basa anlatırlardı. Mirroring destekleyen teknolojileri destekliyorum. Geri kalanları çöp. Tamam medya oynatım özelliği de olsun ama mirroring kadar önemli birşey olamaz. Bu konuda WHDI rakipsiz. Umarım diğer parazitler arasından sıyrılıp yaygınlaşır.

    ustat whdı sadece lafta kaldı hani geliştirmeler halen beklemekte birtane ekran kartı cıkarttılar gtx 460 modeliydi sanırım ondan sonra fıs ben dahada kucultulebileceğini dusunurken adamlar hiç ileri gidemediler benim umudum intelin widi sinde insallah oda oldugu yerde sayıklamaz
  • sadece one x özel değil değilmi one s tede çalışır demi?

    edit: araştırdım bütün one serisinde çalışıyormuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simaros -- 9 Mayıs 2012; 10:59:52 >
  • Gayet güzel.Özeellikle sunum vs. yapacaklar için işi dahada kolaylaştırabilir.
  • bu cihazı almak için sabırsızlanıyorum, oyun keyfi led tv'de muhteşem olur :)
  • Bu sadece HTC One X modeli için mi yoksa başka modellerde de olacak mı?

    Olursa çok iyi olur.
  • HTC Sensation XL için olursa kaçırmam alırım
  • samsung galaxy s2yide destekler mi acaba ???
  • 99 Dolar, Türkiye fiyatı vergilerle,bi telefon parası 200tl olur.Gerçekten müthiş bir aksesuar.Çok lazımdı.Önce yazılımı aceleye getirme de şu hataları düzeltip telefonun hakkını ver.Millet bi şekilde telefondan tv den izleyeceğini izler.Bu ara niye her hafta telefon çıkarmadığı belli oldu htc nin.Böyle boş işlerle uğraşıyomuş demek elit mühendisleri...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    samsung galaxy s2yide destekler mi acaba ???


    HTC'nin geliştirdiği bir teknoloji sence destekler mi ? Sadece HTC One serisi için diye biliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candeniz_1991

    quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafirisamsung galaxy s2yide destekler mi acaba ???
    HTCnin geliştirdiği bir teknoloji sence destekler mi ? Sadece HTC One serisi için diye biliyorum...


    Galaxy S3 tanıtımında Samsung da kendi ürününü tanıttı. Allshare ya da DLNA desteklemeyen TV'ler için hem medya oynatımı hem de mirroring özelliği sunan Allshare Cast Dongle. O cihazla belki mümkündür Galaxy S2'yi kullanmak.

    Ayrıca bahsi geçen DLNA teknolojisini HTC değil Philips, Samsung, Matsushita, HP, Sony, Microsoft, Intel, Nokia, Motorola vb. şirketlerin birlikte kurduğu topluluk geliştirmiştir. HTC'nin satışa sunduğu bu cihaz da DLNA teknolojisini desteklemeyen cihazlara bu özelliği getirmek için yapılmıştır. Bunu da ilk HTC'nin yaptığını düşünüyorsanız iOS 5 ile mirroring özelliği de kazanan ve 4 yıldan daha uzun bir süredir satışta olan diğer bir ürün için bkz: Apple TV


    Kaynak:http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Living_Network_Alliance
    http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbeskarakterli -- 9 Mayıs 2012; 20:40:16 >




  • HTC gerçekten çok güzel bir hizmet sunmuş, heleki DLNA özelliği olmayan Tv'lerde bile el hareketi ile olamsı gerçekten çok özel ve güzel.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hiachi

    quote:

    Orijinalden alıntı: PrequelDLNA denen ucube mirroring yapmıyor. Bu yapıyor mu yapmıyor mu? İlk resme bakarsak yapılıyor ama videoda geçmemiş, ve yapılsa oyun oynanabileceğini de videoda üstüne basa basa anlatırlardı. Mirroring destekleyen teknolojileri destekliyorum. Geri kalanları çöp. Tamam medya oynatım özelliği de olsun ama mirroring kadar önemli birşey olamaz. Bu konuda WHDI rakipsiz. Umarım diğer parazitler arasından sıyrılıp yaygınlaşır.
    ustat whdı sadece lafta kaldı hani geliştirmeler halen beklemekte birtane ekran kartı cıkarttılar gtx 460 modeliydi sanırım ondan sonra fıs ben dahada kucultulebileceğini dusunurken adamlar hiç ileri gidemediler benim umudum intelin widi sinde insallah oda oldugu yerde sayıklamaz


    WiDi da mirroring yapmıyor ondan da nefret ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 10 Mayıs 2012; 0:26:06 >




  • DLNA özelliği bulunmayan (artık kaldı mı DLNAsız lcd ??? ) lcdlerle paylaşım sağlayan bir alet olmuş. Öyle büyütülecek bir alet değil günümüzde her süper akıllı telefon bu paylaşımı yapabiliyor
  • ARKADAŞLAR BU VİDEOYUYU KESİN İZLEYİN.TELEFON ÇOK SAĞLAMhttp://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=cuv0VMBkWZ0
  • sanirsam tek eksigimiz buydu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.