Şimdi Ara

RIM gerçek zamanlı trafik bilgisini TomTom HD Traffic ile sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj











  • Yazılım tarafında kullanıcılarına daha iyi bir deneyim yaşatmayı amaçlayan firmalardan birisi de RIM. Firma CTIA 2012 kablosuz teknolojiler fuarında TomTom ile yeni işbirliğini duyurdu.



    Firma bundan sonra BlackBerry Traffic gerçek zamanlı trafik altyapısını TomTom HD Traffic ödüllü platformu vasıtasıyla sunacak. TomTom'un ödüllü servisi HD Traffic, güçlü lokasyon içeriği ve benzersiz gerçek zamanlı trafik bilgisi ile aynı zamanda BlackBerry Maps ve BlackBerry konum servislerine de katkıda bulunacak. Üçüncü taraf yazılım geliştiriciler de kendi uygulamaları için bu servislere erişebilecek.



    Araştırmalar TomTom'un gerçek zamanlı trafik bilgilerinin sürücülere haftada 50 dakika, yılda 40 saat zaman kazandırdığını ortaya koyuyor. BlackBerry müşterileri de artık zamanı iyi kullanmak açısından en uygun güzergahı seçebilecek.

     








  • Teknolojinin ilerlemesi gereken yönde yani insan hayatını kolaylaştırma yönünde atılmış güzel bir adım. İşlemcinin çekirdek sayısından ziyade bu tarz gelişmelere önem ve öncelik verilmeli diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RIM ölüyor, TomTom ölüyor. Birleşip hayatta kalmaya çalışıyorlar ama çok zor.
  • RIM artık başta Black Berry olmak üzere modelelrine ev alt yapısına iyi yatırımlar yapmaya devam ediyor hadi hayırlısı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.