|
oak1969 -> Cevap: ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (31 Mart 2006; 15:48:12)
|
Saol arkadaşım, firmware olayını bir deneyelim bakalım, antene refletör nasıl yaptın onu merak ettim, biraz açıklayabilir misin? quote:
Orjinalden alıntı: leventolg kardeş bende de aynısı oluyordu (çok sık olmamakla birlikte)özellikle wireless ta kopmalar oluyordu,firmware update yaptım düzeldi şimdi hemen hemen hiç kopma olmuyor,ayrıca 5 dpi lık antene refletör yaptım %70 lerdeki çekim gücü %82 ye çıktı[:@] quote:
Orjinalden alıntı: oak1969 Selam arkadaşlar, Bende usr9106 modem vardı, bi arıza yaptı ve değiştirdim, usr9108 aldım ve iyi çeksin diye bir de 5dBi anten taktım, fakat daha önceki modemde olmadığı halde bu modemde sürekli kopmalar oluyor. Arka odadan çekmiyor, daha ne yapayım, modeme çanak anten mi takayım, bu nasıl iştir anlamadım. Sizce arıza modemde midir, hatlardan mıdır? Bu kadar kaliteli ve tavsiye edilen bir modemde arıza olması aklıma gelebilecek en son sorun. Umarım öyle değildir. Modem ile notebook arasında MAC filtre ve otomatik wep şifreleme var. Bilgisayarda virüs vs. taraması da yaptım. Sizce sorun ne olabilir? Lütfen yardım...
|
|
|
|