Cevap : ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Internet

tolgalgan -> Cevap : ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (22 Haziran 2009; 11:24:18)

Herkese selam.Benim modemle ilgili bir sorunum var.Benim modemim 4 portlu ve üzerinde power,dsl,ppp,ethernet,usb ışıkları var.Pc yi fişini çekerek kapatıyordum. Eskiden bi sorun yokken son günlerde modemi açtığımda power ve ppp ışıkları yanıp sönüyor(bu sırada diğer ışıklar yanıyor.) bu 5-10 dk sürüyor.Ondan sonra modem kendi kendine res atıyor.5-6 kere tekrarlıyor.Sonra ppp ışığı yanmıyor pc yi yenden başlattığım zaman interneti getirebiliyorum ama modemi kapattığım her zaman bu sorun.Bunu nasıl halledebilirim.İyi forumlar.

mosyec -> Cevap : ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (2 Ağustos 2009; 2:17:58)

Merhaba arkadaslar
bende bir tane datron rta230 modem var ve web panelinde firewallda sadece ip kısıtlaması(Benim işime yaramıyor) var telnetle modeme gittiğimde mac filtering goruyorum bu özelliği daha once kullanan varmı ayarlamaya calıstım bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

mrfunky -> Cevap : ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (10 Eylül 2009; 21:36:36)

Arkadaşlar benim modem de bir sorun var . Normalde modemin adsl ışığı turuncu yanar o zaman exploler de gezebiliyorum ama yeşil de yanıyor bazen o zaman explorerda gezemiyorum yani bağlantı gitmiş gibi birşey oluyor ve artık o kadar sık yapmaya başladı ki internet 5 dk var sa 10 dk kesik .Sorun ne yardımcı olursanız sevinirim.

keremaa -> Cevap : ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (10 Ekim 2009; 11:10:17)

Selam herkese.

Benim sorunum modemi bilgisayara bağlıyorum modem ile bağlantı kurulamadı,arkadaki ethernet kablosunu kontrol edin gibi bir hata veriyor.Etherneti çıkardım usb kablosu taktım yine aynı hata.Modemi göremiyor :S

192.168.1.1'e de giremiyorum.Cd'den de kurulum yapacakken yukarıdaki hatayı veriyor.Kasada mı hata var sizce ne yapmalıyım ?

Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.109375