Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Denis_jr

23 Şubat 2007; 12:59:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar... kablo netten adslye geçicem bu pazartesi... modem için en uygun hangisi olabilir wireless yada normal... hangisini öneriyonuz??? marka olarak fln... güzel bi modem olsunda ne olursa olsun

mafaky

23 Şubat 2007; 13:28:02 

quote:

Orjinalden alıntı: Denis_jr

arkadaşlar... kablo netten adslye geçicem bu pazartesi... modem için en uygun hangisi olabilir wireless yada normal... hangisini öneriyonuz??? marka olarak fln... güzel bi modem olsunda ne olursa olsun

Güzel kardeşim; şu sorunu sormazdan önce Forum'da araştırma yapmayı bir deneseniz???
Hadi yine son defa söyleyeyim tavsiyemi ama nedenlerini söylemeyeceğim: Kablosuz ise AirTies RT-211, kablolu ise AirTies RT-111.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
prokizya

Sisteme Gözat

23 Şubat 2007; 15:57:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Denis_jr

Geçen sene rt-101 aldım nazar deymesin bağlantıda felan sorun olmuyor.

"Ya Rab, Senden gelecek her hayra muhtacım"
Yüzyılın iyilik hareketi
Ah bu şarkıların gözü kör olsun...
oky_the_one

28 Şubat 2007; 1:43:26 

arkadaslar sorun su......emule kullanıorum kısa bi suredir....emuleye ip sabitleyip router ayarını yapıp girdiimde ok sorun yok....ancak 20 30 dk sonra hiçbişey yapmadıım halde high id im low id oluo ...baglantı yavaslıo....sonra cıkıp ip sabitleyip tekrar port ayarlarını yapıorum ancak yine 20 30 dk sora aynı sorun nedir nedendir cozemedim size kostumm....fikri olann?????????

Intel E8400 <> Gigabyte EP45 DS3R <> HIS 4850 Iceq4 Turbo <> Corsair 2*2 800 mhz <> Samsung 320gb Sata II <> Corsair 650 Watt <> LG F700B 17”
someone74

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Mart 2007; 23:19:56 

Modeli tam olarak Zyxel Arcos Wlan Modem 200 ama parantez içinde Model P-660HW T7C ( sanırım prestige 660 Hw serisi ) olarak geçiyor ve firmware v3.40 gözüküyor. Ancak kurulum cd si almanca olduğu için bir türlü kurulumu yapamadım :) Ayrıca ingilizce driver bulamıyorum, sadece firmware var. İlgili sitelerde http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=AC5783AE-9475-41AD-BDA5-0997187F44AA softwareler malesef fransızca ve basit bir çözüm yolu yok mu bunun? 192.168.1.1 menüsü bana ingilizce gözükse neyse ya almanca ya da fransızca :) Yok mu bunun ingilizce versiyonu?

ASUS VENTO 3600(SS 500W), GA-965P-S3 1066@1800(F2@F8), E6300 Core2Duo/1.86@3.15GHz (+ZM9500LED), 2*1GB OCZ Special Ops UEE 800@900Mhz, 19'' Sony SDM-HS95DB (8ms+DVI), MSI 8600GT OC EDITION/590*1600(@Fatality), 2x250GB WD 16mb/Sata2 (@silverstone cooler), 200 GB Seagate 8mb/Sata (@vantec cooler), 80GB External (Ice Box) Seagate, Samsung 182D, Nec 5170A, Creative X-Fİ XtremeMusic, Logitech X-530, USRobotics 9105, Skystar2 vrs2.6D, HP PSC 1315, Mustek 600VA Plus, Infosec PFS 7 TGE, Whitkey Q + Apple F Keyboard, Logitech MX510 + Razer X Speed Pad + Sennheiser HD280Pro. WinXP Pro.& MacOSX Tiger 10.4.5 Yarabbi Şükür daha ne olsun
MC GRADY

23 Mart 2007; 19:59:26 

arkadaşlar nerdeyse 1 ayı geçti kota bilgisine ulaşamıyorum türk telekomun sitesinden giriyordum,girdiğimde işlem hatası vermeye başladı 1.5 aydır . ne yapacağım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
secomen34

25 Mart 2007; 0:27:31 

arkadaşlar datron 1030 w wireless modemim var bunda wireless başka birinin bağlı olup olmadığını görücem.başkasının bağlanmasını nasıl engelleyeceğim söyleyebilirmisiniz

burak026

31 Mart 2007; 19:34:27 

arkadaslar adsl kullanıyorum ve komsumla paylasıyorum. son zamanlarda maalesef ben internete bağlanamıyorum, ne zaman uyarmaya gittiysem ya ares ya limewire programlarıyla bağlantının hepsini o kullanıyo oluyor. Bunu nasıl engelleyebilirim baglantı yı esit olarak dagıtmak mumkun mu? modemin boyle bı ozellıgı yokmus. bu durum ıcın program veya windows ayarı falan varmı?

NOT: Forum da bulamadım daha once konusulduysa kusura bakmayın

mersinli_arif

2 Nisan 2007; 8:58:43 

Arkadaşlar AirTies modem kullanıyorum ama hiç memnun degilim benim baglantı bir gidip bir gelmiyor ya şaka bir tarafa ara sıra bende baglantı sorunu yaşıyorum ama nerden oldugunu anlayamadım bilmiyorum lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

Senin yerinize kimseyi koyamadım...çünkü senin kadar ŞEREFSiZiNi bulamadım...alemi alem yapan üç beş çakalsa bana krallık yakışmaz ben KRAL'da tanımam KURAL'da -- itirazı olan !!!
furkat

2 Nisan 2007; 21:47:37 

merhaba arkadaşlar benim inca modemim var ve ben ethernetten bağlanamıyorum devamlı usb den bağlanıyorum ilk önceleri bağlanıyodum ama sonradan ne olduysa bağlanamıyorum sınırlı bağlantı veya ağ bağlantısı yok diye bir ibare çıkıyo ethernete geçtiğim zaman vede bağlantı simgesinin üzerinde ünlem işareti çıkıyor modemi servise gönderdim ama yine aynı sorun devam ediyo lütfen bana yardım edermisiniz ne yapmalıyım modemin modeli inca IM-251 şimdiden teşekkür ederim

PRAVADALI

10 Nisan 2007; 21:05:56 

Arkadaşlar kullandğım interneti apartmadan başkasıyla paylaşıcam.Yalnız modemim tek portlu değiştirecem.Bağlantıda sorun yaratmıyacak,hızımı fazla yavaşlatmayacak sağlam bir modem önereblirmisiniz?Teşekkürler bekliyorm...

RePuPLiC OF FeNeRBaHÇe
takein

29 Nisan 2007; 15:25:40 

Kullanıcı adı : root
Şifre : root

zy77

30 Nisan 2007; 20:42:42 

arkadaşlar basit bi soru sorucam biz 7 komsu 256 sınırsız kullanıyoduk ve pek bir problemimiz yoktu.. 2048 e terfi ettik ve zaman zaman bağlantımız kopmaya basladı.. modem ayar sayfasından reset atınca düzeliyo.. acaba modem bu kadar çok kişiyi bu yüksek hızda taşımıyo olabilirmi bunu öğrenmek istiyorum.. yani modemlerin böyle bir kapasite limiti varmı.. bu arada modam cnet..

SPQR.Octavian

10 Mayıs 2007; 0:47:11