Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: ***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vanbasten

29 Ağustos 2006; 21:50:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sinerji ; bana da aynısını söylediler. Bağlı gözüküyorsun dediler ama ben ısrar edince oradaki amcalardan biri işi biliyordu.
Ben nakil yaptığımdan port değişmiş benim.. PPPo A iken E olmuş dolayısı ile modemi unistall edip yeniden kurduktan sonra sorunum duzeldi...
Ama sen de olur mu bilmem?

Bir de ondan once seyi sormuslardi faydası olur mu bilmem... internet explorer araçlar- internet seceneklerinde Bağlantı sekmesini tıkladığında kullandığın modem seçilidir herhalde ona da bir bak istersen..

quote:

Orjinalden alıntı: sinerji

van basten aynı sorun bende de 2 haftadır var...inca marka modemimde dsl ışığı yanıp sönüyor ve tabii nete de bağlanamıyorum..4440375'i aradım bağlısınız herşey normal dediler..napacağımı şaşırdım valla...

dhaa32

30 Ağustos 2006; 21:53:40 

Merhaba Datron rta 1320 modem kullanıyorum.
Her sey güzel internet varken bilgisayarı kapatıp açtığımda bağlantı gelmiyo modeme explorerden ip ile de bağlanamıyorum ancak tekrar restart... restart derken bi kaç deneme sonra geliyo

önerileriniz nelerdir?

işletim sistemi win 2000
lampardfrank

1 Eylül 2006; 11:25:41 

arkadaslar benm bir sorunum war pegasus modem kullanıyom fakat driverı kendiliginden ne hatsa gidiyo delirecem neden bir cozum yolu update sitesi yokmu pegasususn warsa yardımcı olursanız sewnirim

Hasta Fenerli

1 Eylül 2006; 15:26:34 

selam herkese.arkadaşlar bnm bir sorunum wr.ben mp3 wb indirmek için ares kullanıyorum.hız toplamda ne zman 30 u aşsa internet kopuyor.yeniden başlatmadan düzelmiyo.ama diğer odada kardeşimde aynı modemi kullanıyo onun interneti gitmiyo.nolur yardım edin

enveraydin

4 Eylül 2006; 11:14:13 

benim zoom x5 modemim var ama modemi restlediğimde bi süre sonra ıpyi anca çözümlüyor
yada messengerdan sorun gider sonra onar yapmak gerekiyo anca öle burda sorun nerde şimdi bi sölerseniz yada bu noramal bişeymi ??

cevaplarınız için teşekkür ederim

KIZILÖTESİİ

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Eylül 2006; 13:32:28 

modemin markası ne kardeş

tam olarak modelini bi söylesen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 4 Eylül 2006; 13:33:25 >

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler.
Hz.Ali (r.a)

Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
enveraydin

4 Eylül 2006; 20:15:23 

zoom x5 yazıyo ya başka da bşey yokk

rdme

4 Eylül 2006; 21:34:26 

Arkadaslar US robotics 9110 nasıl sifrelenir beceremedim yardıma ihtiyacım var!!!!

Joe_Feyzullah

14 Eylül 2006; 0:08:10 

itspeed router ın şifresi nedir ve usb sürücüsünü bulabilirmiyim elimde ne cd si ne de kitapçığı var

BenQ R55 Core Duo 1,83
www.Pokemon.com.tr.tc
erdibav

16 Eylül 2006; 11:52:16 

bende gezz modem var adsl şifresi ve kullanıcı adı nerden nası deiştirilio bulamadım modem ayarları çok karışık
yardımcı olursanız sevinirim

Ge©eKu$u

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Eylül 2006; 12:53:23 

quote:

Orjinalden alıntı: erdibav

bende gezz modem var adsl şifresi ve kullanıcı adı nerden nası deiştirilio bulamadım modem ayarları çok karışık
yardımcı olursanız sevinirim

modem ip si 10.0.0.2 ya da 192.168.7.1 di sanırım buraya girip gerekli ayarları yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifreni yazacan..

salida

17 Eylül 2006; 13:55:32 

quote:

Orjinalden alıntı: rdme

Arkadaslar US robotics 9110 nasıl sifrelenir beceremedim yardıma ihtiyacım var!!!!

Yanlış anlamadım ise wireless özelliğini şifrelemek istiyorsun.

http://192.168.2.1/ modem ile bağlantıyı kur, ana menüden wireless seç oradan security bölümüne gir gelen ekranda kullanmak istediğin güvenlik yöntemini soracak Allowed Client Type burada WEP only seçersin sonra WEp sekmesine gir burada istediğin şifreleme sistemini seç 64bit, hex, static yap alt tarafta passphrase önündeki kutucuğu işaretleyip şifreyi kendin belirlersin 10 karakter sayı ve harf olabilir, wireless usb adapter dan bağlanacaksan oradaki güvenlik ayarlarını aktif hale getirip aynı şifreleme sistemlerini seçmelisin use passphrase işaretleyip modeme yazdığın şifreyi yazarsan bağlanmana izin verir ayarları yanlış yapman halinde wireless bağlantı kuramassın bu durumda kablo ile bağlanıp eski ayarlara dönebilirsin.

Bunun dışında Wireless menüsünden Access Control menüsüne girip mac adresi tanımlaya bilirsin bu diyerine göre çok daha basit ve etkili bir yöntem bunun için öncelikle bağlantı kurduğun yerel ve wireless adapterlerin mac adreslerini öğrenip bu adresleri modemin Access control menüsünden
Enable MAC Filtering : Yes
Access Rule for registered MAC address : Allow
seçip en alt taraftaki SAVE SETTİNGS butonuna bas. Daha sonra mac adreslerini aşağıki tabloya yaz ve Add currently associated Mac station butonuna bas bu işlemden sonra senin tanımlamış olduğun mac adreslerine sahip pc lerin haricinde modeminle hiç bir pc bağlantı kuramıyacaktır.

AMD Athlon 2500+@2172 (12x181),Epox 8RDA+ Rev. 2.1,Tornado GeForce4 Ti 4200,2*256 DDR Twinmos PC3200,Creative SB Live Value,17" Hyundai,Creative FPS1000 4+1,Segate 80 GB 7200 RPM,LG 24x10x40 CD-RW,LG 52X CD-ROM,Mitsumi Floppy,Windows Xp+SP1,Redhat 8.0
3D
val

17 Eylül 2006; 14:18:13