Sinerji ; bana da aynısını söylediler. Bağlı gözüküyorsun dediler ama ben ısrar edince oradaki amcalardan biri işi biliyordu. Ben nakil yaptığımdan port değişmiş benim.. PPPo A iken E olmuş dolayısı ile modemi unistall edip yeniden kurduktan sonra sorunum duzeldi... Ama sen de olur mu bilmem?
Bir de ondan once seyi sormuslardi faydası olur mu bilmem... internet explorer araçlar- internet seceneklerinde Bağlantı sekmesini tıkladığında kullandığın modem seçilidir herhalde ona da bir bak istersen..
quote:
Orjinalden alıntı: sinerji
van basten aynı sorun bende de 2 haftadır var...inca marka modemimde dsl ışığı yanıp sönüyor ve tabii nete de bağlanamıyorum..4440375'i aradım bağlısınız herşey normal dediler..napacağımı şaşırdım valla...
Merhaba Datron rta 1320 modem kullanıyorum. Her sey güzel internet varken bilgisayarı kapatıp açtığımda bağlantı gelmiyo modeme explorerden ip ile de bağlanamıyorum ancak tekrar restart... restart derken bi kaç deneme sonra geliyo
arkadaslar benm bir sorunum war pegasus modem kullanıyom fakat driverı kendiliginden ne hatsa gidiyo delirecem neden bir cozum yolu update sitesi yokmu pegasususn warsa yardımcı olursanız sewnirim
selam herkese.arkadaşlar bnm bir sorunum wr.ben mp3 wb indirmek için ares kullanıyorum.hız toplamda ne zman 30 u aşsa internet kopuyor.yeniden başlatmadan düzelmiyo.ama diğer odada kardeşimde aynı modemi kullanıyo onun interneti gitmiyo.nolur yardım edin
benim zoom x5 modemim var ama modemi restlediğimde bi süre sonra ıpyi anca çözümlüyor yada messengerdan sorun gider sonra onar yapmak gerekiyo anca öle burda sorun nerde şimdi bi sölerseniz yada bu noramal bişeymi ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 4 Eylül 2006; 13:33:25 >
http://192.168.2.1/ modem ile bağlantıyı kur, ana menüden wireless seç oradan security bölümüne gir gelen ekranda kullanmak istediğin güvenlik yöntemini soracak Allowed Client Type burada WEP only seçersin sonra WEp sekmesine gir burada istediğin şifreleme sistemini seç 64bit, hex, static yap alt tarafta passphrase önündeki kutucuğu işaretleyip şifreyi kendin belirlersin 10 karakter sayı ve harf olabilir, wireless usb adapter dan bağlanacaksan oradaki güvenlik ayarlarını aktif hale getirip aynı şifreleme sistemlerini seçmelisin use passphrase işaretleyip modeme yazdığın şifreyi yazarsan bağlanmana izin verir ayarları yanlış yapman halinde wireless bağlantı kuramassın bu durumda kablo ile bağlanıp eski ayarlara dönebilirsin.
Bunun dışında Wireless menüsünden Access Control menüsüne girip mac adresi tanımlaya bilirsin bu diyerine göre çok daha basit ve etkili bir yöntem bunun için öncelikle bağlantı kurduğun yerel ve wireless adapterlerin mac adreslerini öğrenip bu adresleri modemin Access control menüsünden Enable MAC Filtering : Yes Access Rule for registered MAC address : Allow seçip en alt taraftaki SAVE SETTİNGS butonuna bas. Daha sonra mac adreslerini aşağıki tabloya yaz ve Add currently associated Mac station butonuna bas bu işlemden sonra senin tanımlamış olduğun mac adreslerine sahip pc lerin haricinde modeminle hiç bir pc bağlantı kuramıyacaktır.