arkadaşlar : ben datron adsl modem kulllanıyuorum..
hızı : 256 k...SINIRSIZ.. BİR SÜRE İNTERNET E HIZLI VE Sorunsuz bir şekilde giriyorum...ama sonra.. sayfaların açılması yavaşlıyor veya hiç açılmıyor...yinele yaparak ancak açıyorum az önce aaynı olay oldu... internet bağlı idi..(areslite dan dosya indirebiliyordum mesela.) ama sitellere girmiyordu...yeniden başlattım düzeldi...ama belli bir süre sonra gene aynı şey olacak..
benim econ kablosuz addsl im var bu çok güzel şekilde laptop da çalışıyor kablo lu kablosuz fakat normal bilgisayra çalışmıyor ip ler yazıyorum modemi açıyorum kapatıyorum busefer otomatik ip alıgıla diorum tekrar açayıp kapıyorum anca kalışıo yada tam tersini yapınca bu sorunu nasıl halledebilirm ?
Selam arkadaşlar benim inca IM-204W wireless modemim var ve ben bunu şifrelemek istiyorum yani başkalarının benim bağlantımı kullanmasını istemiyorum... ne yapmam gerekiyor? Bu işlerden fazla anlamadığım için ayrıntılı bi cyardımda bulunabilirseniz çok sevinirim... iyi günler.. İlginize şimdiden çok teşekkür ederim...
Arkadaşlar bu 9108 usr hem çok övülüyo hem yerden yere vuruluyo aldım taktım ama 1 hafta oldu bişi indirmeye vaktim olmadı yalnız accayip ısınıyor.Ateş ateş...Bu normal mi 660R1 vardı zyxel bi sorun yaşamadım .Normal mi bilgi verebilir mi kullanan veya teknik bilgisi olan arkadaşlar...
Arkadaşlar bende ZOOM ADSL X5 MODEM var çalıştığım iş yerinde bunun diğer portlarının kullanılmaması için kapatmam gerekiyor bu adsl modemin portlarını nasıl kapatabilirim bana yardımcı olurmusunuz?
telefonla görüsme yapılırken 10-15 saniyeligine baglantı gidiyor daha sonra normal bir sekilde interneti kullanabiliyorum konusma süresince, yani sadece konusmanın ilk saniyelerinde gidiyor..bunun en kötü tarafı da download yapılıyorsa eger bosa gitmis oluyor..sorun telefon hattından mı yoksa modemden mi kaynaklanır sizce ?
merhabalar, ben zyxeL usB modem kullanıyorum fakat hat kopunca yeniden bağlan dediğimde tray de bulunan ikon kitleniyor tekrar bağlanamıyorum her hat kopuşunda sisteme restart atmam gerekiyor.Bu durumu nasıl düzeltebilirim ? Modemi tekrar kurmam gerekirse bana uygun yazılım linki ve kurulumu anlatan bir link vermeniz mümkün mü ? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
iyi günler, ben USRobotics 9106 ADSL Modem kullanıyorum, bağlantı kurmakta zorlandığı için modemi fabrika ayarlarına geri döndürdüm. daha önce bu şekilde yaptığımda 192.168.1.1 den modem ayarlarını yapıabiliyordum, şu an modem ile bağlantı kuramıyorum, driver cd si de elimde yok internette bulabilirmiyim acaba?? ya da ne yapmak gerekir.?? teşekkürler