Şimdi Ara

Zotac'dan özel tasarımlı ve 4GB bellekli iki yeni GeForce GTX 680

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

     

    Zotac güncel ürün gamına GeForce GTX 680 tabanlı iki yeni ekran kartı daha ekliyor. Tek grafik işlemcili ekran kartı arenasında pazarın en hızlı çözümü olan GeForce GTX 680'in güç verdiği yeni modellerden biri özel tasarımı ile diğeri ise yüksek bellek kapasitesiyle dikkat çekmeyi başarıyor. ZTGTX680-2GD5AMPR001 ürün kodunu taşıyan AMP! Edition serisi özel tasarımlı ekran kartı, üç slot tasarıma sahip olan ve her ikisi de 90mm çapında iki adet PWM kontrollü fan ile dört adet bakır ısı borusuna yer verilen soğutucusu ile referans tasarımlı GTX 680 modeline kıyasla çok daha yüksek soğutma performansı sunuyor. İddialı soğutucu tasarımına paralel olarak fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelen ekran kartının standart GPU hızı 1006MHz'den 1110MHz seviyesine, Boost destekli GPU hızı ise 1058MHz'de 1176MHz'e yükseltilirken, bellek hızına (6008MHz) ise dokunulmamış.

     

    Zotac'ın yüksek bellek kapasitesiyle dikkat çeken GeForce GTX 680 OC 4GB modeli ise tasarım olarak Nvidia'nın referans modeline sadık kalıyor. 3DVision Surround sistemlerde daha yüksek performans arzulayanlar için geliştirilen ekran kartı 1006MHz GPU, 1058MHz GPU Boost ve 6008MHz bellek saat hızlarında görev yapıyor yani standart değerlerde çalışıyor. Her ikisi de 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1536 paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı çoklu GPU kurulumları için SLI desteği sunuyor ve görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleriyle geliyorlar. Çalışmak için ek güç girişine ihtiyaç duyan ve iki adet 6pin PCIe konnektörü ile desteklenen kartların her ikisi de Assassin's Creed oyun paketi ile sunuluyor. Aynı fiyat etiketiyle çıkan kartlar, Japonya pazarında 750 dolar seviyesinden satın alınabiliyor.  
     




     








  • Turkiye fiyatlarini merak ediyorum.
  • Zotac amp modellerde kutulara ejdarha resimleri falan basardı, niye vazgeçmiş acaba?
    japonya fiyatı 750 dolar ise avrupa piyasasına 750 euro olarak yansırsa bizde 1000 euro karşılığı gibi bir fiyata satılmaya çalışılırsa... Eee Gtx 690 alalım o zaman madem o kadar para bayılıyoruz...
  • 2.000,00 TL civari olacagi kesin (:
  • Amp edition kartlara hep özenmişimdir ama fiyatlar fena
  • 1,5 ayı belki de geçti ama doğru düzgün gtx 680 satışı yok sadece Türkiye'de de değil tüm dünyada(nette neredeyse uzak doğu dahil tüm sitelere baktım) hem de referans tasarımların stokları az ama üreticilerden böyle haberler var ne oluyor anlamadım. satmaya mı niyetleri yok bu kartları :)
  • En son Zotac GPU hızını 2Ghz yapmıyormuydu, karar değiştirmiş herhalde :) Bu arada 750$ 4GB olmasına rağmen biraz yüksekmi geldi ne?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    En son Zotac GPU hızını 2Ghz yapmıyormuydu, karar değiştirmiş herhalde :) Bu arada 750$ 4GB olmasına rağmen biraz yüksekmi geldi ne?

    bence zotac firması bilerek susturuldu.

    sanırım gk104 gpu sunun öyle bi potansiyeli var fakat bilerek engelleniyor.

    sebep?

    özel anlaşmalar vede daha fazla kar etme isteği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.