'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 31924 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
40.000 Tl bütçem var üniversiteye başlıyıcam ne önerirsiniz araç biraz seri olması lazım aklımdaki araçlar; -VW POLO -Leon -Golf -Civic -Fiesta(Fazla Seri Olmasada) Siz Hangisini Önerirsiniz Biraz Fazla Gezerim O Yüzden Yakıt Önemlidir
Yıllık ne kadar km yapıyorsun? Aracı aşağı yukarı ne kadar süre kullanmayı düşünüyorsun? 0km şart mı, 2. el olur mu? Hb mi arıyorsun Sedan mı? Düz mü otomatik mi? LPG uyumu önemli mi, olmasa da olur mu? Alman-japon bilmene gibi takıntıların var mı? Hangi donanımlar olmazsa, olmazın? Bulunduğun şehir büyük mü, her markanın yeterli altyapısını barındırıyor mu? (örn: Ankara-Istanbul-Izmir-Adana-Antalya-Bursa-Mersin vb.)
Hiç Kullanmadım Daha Önce Ne Kadar Yaparım Tahminim Yok En Az 3 Sene Kullanmayı Düşünüyorum 0 km şart değil hb ve sedan olabilir düz olucak lpg önemli değil takıntım yok abs esp olmassa olmazım İstanbul da yaşıyorum
sana güzel bir fikir veriyim bu arabayı incele test et ve al git bu fiyata full donanımlı c sınıfı 0 km güvenli konforlu sağlam araba bulamazsın iyi pazarlık ile 40.000 tl kadar düşer fiyatı
Hiç Kullanmadım Daha Önce Ne Kadar Yaparım Tahminim Yok En Az 3 Sene Kullanmayı Düşünüyorum 0 km şart değil hb ve sedan olabilir düz olucak lpg önemli değil takıntım yok abs esp olmassa olmazım İstanbul da yaşıyorum
Motor hacmi önemlimi? yakıt tüketimi sıkıntısı varmı ?
Bu kadarcık bilgiyle araç tavsiyesi isteyene ancak Aveo al denir.Ben yine de naçizane tavsiyelerde bulunayım :
Temiz Golf TSI bulamayabilirsin. Polo seri değil. Leon FR paketli 1.4 TSI düşünülebilir,sıfıra yakın bile bulunabilir. Honda Civic 1.8 HB+LPG ile güzel bir seçim olur. Piyasasını bayadır takip etmedim fakat Volvo C30 bulunabilir diye tahmin ediyorum,dizel,yakıtı ve performansı tatminkar. Citroen DS3 dizel bulunabilir. Yine temiz ve dolu dizel Fiat Bravo düşünülebilir.
Civic 1.4 İ-Vtec İyi Gider Mi ? Yada Chevrolet Cruze,Honda Civic 1.6 Elegance,Seat Leon 1.4 Arasında Hangi Tercih Yapardınız Leon Alırsam FR Modelini Alabilirmiyim 40.000 tlye Bide Şöyle Birşey Var 25.000 Km yi Geçmese Daha İyi Olur
Civic 1.4 İ-Vtec İyi Gider Mi ? Yada Chevrolet Cruze,Honda Civic 1.6 Elegance,Seat Leon 1.4 Arasında Hangi Tercih Yapardınız Leon Alırsam FR Modelini Alabilirmiyim 40.000 tlye Bide Şöyle Birşey Var 25.000 Km yi Geçmese Daha İyi Olur
bu arabalar arasında eğer 0 km olsun uygun fiyatlı olsun dersen cruze al derim civic ve cruze aynı yakıyor zaten fiyat olarak aralarında 10.000 tl fark var cruze daha uygun
Tamam Civic`i de eledik GOLF 1.4 TSI,Leon 1.4 FR,Cruze Arasında Hangisini Alırsınız
şuan en uygun fiyat alınabilir araba cruze dir c sınıfı full donanımlı konfor güven 0 km hepsi var euroncaptan 5 yıldız aldı yazdıgın arabaların fiyat listesine bakarsın görürsün aradaki farkları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Mayıs 2012; 11:31:30 >
2010 leon 1.4 tsi 20.000 25.000 km arasi temiz sounrouflu 35 36 bin tl arasi fiyatlarla alabilirsin tabi temiz golf bulabilirsen tsi hic kacirmadan alabilirsin
Sitelere girip araclarin ic dis gorunumlerine youtube den performans videolarini izleyebilirsin benim param leon 1.4 tsi olana yetti tipinide begeniyodum aldim golfun tipini leon kadar begenmesemde tsi golf bulabilseydim alirdim ihtiyacina beklentine gore olan araclara bakmani tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapcep6161 -- 8 Mayıs 2012; 11:40:07 >
124 hp iyi pazarlıkla 41.000 tl alabilirsin yol tutuşu iyidir konfor güven donanım hepsi cruzeda var full donanımlı alacaksın sonuçta hemde 0 km eğer hemen arabayı satacaksın sıfır alma çok zarar edersin 2. el al kullan en azından 5 yıl kullanman lazım fazla zarar etmemek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Mayıs 2012; 11:38:28 >
38.000 tl 2008 2009 model araba almak bana mantıksız geliyor 41.000 tl 0km full donanımlı almak varken neden 3 4 yaşındaki arabaya okadar para verilirki ilk sen kullanacaksın sen herşeyini bileceksin
Öyle Ama Duruşu Seriliği Yol Tutuşu İle Önde Olan Bir Araç Şurda Anket Açılsa Eminim Civic Açık Ara Önde Olur Cruze de Çok İyi Araba Ama Bilmiyorum
bayiye git incele test et ondan sonra karar ver civic ve cruze aynı yakıyor zaten ikisini aynı sınıf araba cruze nin motoruda iyidir ben hergün yollarda cruze görüyorum eğer satılmayan araba olsaydı 3 yıldır piyasada ayakta kalamazdı civic açık ara önde gideceğini sanmıyorum orta olur bence ben alacaksak olsam eğer alacağım arabanına ynı sınıfta sıfırı arasında 2 3 .000 tl fark varsa giderim 0 km full donanımlı araba alırım sonuçta ilk ben kullanıcam poşetini ben çıkartıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Mayıs 2012; 11:45:39 >
performans arıyorsan ozaman civic ve cruze bakma performans yüksek arabalara bak 40.000 tl de performanslı araba alamazsın civic ve cruze kiloları birbirine yakın civic 1241 kilo cruze 1285 kilo bu arabalardan serilik bekleme bu parayada zaten normal araba alırsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Mayıs 2012; 11:52:46 >
serilik ve genç arabası diyosan 207 RC ya da Le Mans olabilir. 1.6 thp 172 hp tatmin eder etmezse arta kalan parayla 250 hp'lere kadar çıkarsın zaten çok rahat bi şekilde.
142.000 km de arabayı ne yapayım megane de 83.000 bin peugeot 207 rc de abs esp var mı ?
var tabi olmaz mı. O araçta koltuk ısıtma ve cam tavan yok sebebi ise Ön koltuklar yarış koltuğu cam tavan ise fazladan ağırlık yaptığı için yok. Onun haricinde baya dolu bi araç
Konuda az yakar çok yakar muhabbetine girildiğine göre sana şöyle bir öneride bulunmak istedim ; bende öğrenciyim.Kısmetse bu yıl bitecek okulum.İmzamdaki aracı çok severek,beğenerek aldım.Sınıftan bir arkadaşımda 2010 Corsa 1.3 CDTI enjoy var ve herif cayır cayır geziyor.Ben arkadaşım kadar sık gezemiyorum.(Kullandığım zamanlarda oldu fakat en nihayetinde öğrenciyiz yani türkçesi baba parasına muhtacız ) Forumda defalarca dizel benzinli tartışmalarına girdim ama insan başına gelmeden dersini almıyormuş derler ya aynen öyle Şu hesap sana göre değil bence ; benzinli aliyim aynı aracın dizeliyle arasındaki fark atıyorum 6.000 TL olsun,o 6.000TL'ye de atarım benzinimi gezerim mantığı öğrenciye gelmez.Öğrenci adamın aracı az yakacak,masrafı hiç denecek kadar az olacak,kriterler böyle uzar gider... Yok arkadaşım bende hiç bu tür muhabbetler olmaz,aracı haftada 2 gün ya yürütürüm yerinden ya yürürtmem,atarım benzini,yanlarım,gezerim,tozarım diyorsan yukarda forumdaşların bahsettiği araçların hiçbiri kötü değil.Ama birazda olsa benim yazdıklarım aklının bir kenarında daima kalacaksa tek yanıt ; dizel olsun,4 tekeri olsun diyorum.
Edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByZeR0 -- 8 Mayıs 2012; 14:53:25 >
Tamam Civic`i de eledik GOLF 1.4 TSI,Leon 1.4 FR,Cruze Arasında Hangisini Alırsınız
şuan en uygun fiyat alınabilir araba cruze dir c sınıfı full donanımlı konfor güven 0 km hepsi var euroncaptan 5 yıldız aldı yazdıgın arabaların fiyat listesine bakarsın görürsün aradaki farkları
Komisyon mu alıyorsun chevroletten yada orada mı çalışıyorsun?
Orijinalden alıntı: serquest Komisyon mu alıyorsun chevroletten yada orada mı çalışıyorsun?
evet chevroletde çalışıyorum 5.000 tl komisyon alıyorum böyle saçma mesaj yazmak aklına nerden geldi c sınıfı full donanımlı 41.000 tl 1.6 araba varsa göster bizde bakalım onu tavsiye edelim cruze piyasadaki en uygun fiyatlı donanımlı güvenli konforlu oldugu için onu öneriyorum civice 10.000 tl fazla vermek isteyen gidip alabilir 41.000 tlye full donanımlı cruze almak varken aynı sınıf arabaya 10.000 tl vermek istemiyenlerde cruze alsın diye öneriyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Mayıs 2012; 15:40:24 >
Orijinalden alıntı: serquest Komisyon mu alıyorsun chevroletten yada orada mı çalışıyorsun?
evet chevroletde çalışıyorum 5.000 tl komisyon alıyorum böyle saçma mesaj yazmak aklına nerden geldi c sınıfı full donanımlı 41.000 tl 1.6 araba varsa göster bizde bakalım onu tavsiye edelim cruze piyasadaki en uygun fiyatlı donanımlı güvenli konforlu oldugu için onu öneriyorum civice 10.000 tl fazla vermek isteyen gidip alabilir 41.000 tlye full donanımlı cruze almak varken aynı sınıf arabaya 10.000 tl vermek istemiyenlerde cruze alsın diye öneriyorum
Bi cacığı var ki 10.000 pahalı. Civic gayet de konforlu parasını da hakeden bi araçtır. Konuyu okuyorum 2 mesajdan birinde cruze al diyorsun. Cruze dan tiksindim vallahi.
Bi cacığı var ki 10.000 pahalı. Civic gayet de konforlu parasını da hakeden bi araçtır. Konuyu okuyorum 2 mesajdan birinde cruze al diyorsun. Cruze dan tiksindim vallahi.
ikiside c sınıfı yakıt tüketimleride aynı pahalı araba daha iyidir diye düşünüyorsan git 10.000 tl ver civic al 41.000 tl full donanımlı cruze binenlerde o kalan 10.000 tlye yakıtlarını alır veya lpg takar gezer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 8 Mayıs 2012; 15:54:51 >
ikiside c sınıfı yakıt tüketimleride aynı pahalı araba daha iyidir diye düşünüyorsan git 10.000 tl ver civic al 41.000 tl full donanımlı cruze binenlerde o 10.000 tl yakıtlarını alır veya lpg takar gezer
Pahalı araç iyidir diye bişey demedim ama civic cruzedan kesinlikle iyi bunu diyebilirim.İkisinide kullandım, civic daha kaliteliydi. Benim takıldıgım olay aslında şu verilirmi bu verilirmi değil. Neden Cruze Cruze diye bağırıyosun durmadan :)
Referanslarım için profilimi açınız.Orada hatırlayabildiğim tüm referanslarım yazmaktadır. Güzide ses sanatçısı Sevim Tanürek'in ölümünü lütfen araştırınız.Araştırınız dedim araştırmadınız,tekrarlıyorum araştırınız!