'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 42161 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Ulan bizde olsa böyle boş hastane felan... Kesin içine pisleyenleri felan izleriz... Bizde olmaz böyle paranormal şeyler arkadaş.... Kokudan gelmez zatan hayalet felan...
gorunuyorlar seni isletmeye calisiyorlar bosver onlari
bu insanlar ne ya?
"Aydınlığa hizmet etmek için karanlıkta çalışırız. Bizler suikastçıyız. Hiçbir şey kesin değil, herşey mümkündür." - Ezio Auditore da Firenze "We work in the dark to serve the light. We are Assassins. Nothing is true, everything is permitted." ―Ezio Auditore da Firenze
Site açılmıyor yaw izleyecektim ne güzel neyse aslında iyi oldu bugün açılmadığı yazılım var yarın tırsar çalışamazdım da yalnız şu ölüm randevusu adındaki filmi çok merak ediyorum onu da yarın izleyecem bi de şu paranormal activity filmini izlemediyseniz izleyin onu izlediğimde de çok tırsmıştım olaylar büyük gerçekcilikle gösteriliyordu.
Şu antalyadaki perili ev konusuna gelince de bazı efsaneler biliyorum ama doğru olmayabilir zaten konusu da vardı forumda videoları da var youtubeda izleyin isterseniz ama korkunç bir şey yok sadece bodruma indikleri kısımda kapı filan kendiliğinden açılıyor onda tırsmıştım o kadar bi de duvarda yaklaşık 1.80cm yükseklikte ayak izi filan vardı o kadar
Bu nasıl iştir anlamadım Devlet ve Özel hastaneler bile Hastanelerine kamera yerleştirmiyorlar boş bir hastaneye kamera koymakta neyin nesi...Uzaya kamera kursalar kimse şaşırmaz...
edit: bu hastane eskilerin deli hastanesiymiş ve nasıl tedavi yapılacagını bilmediklerinden ilkelce tedaviler uygulanmış çoğu yıkanmamış aç pislikleri içinde yaşamış kimi kendisini aşmış kimisi kuvette bileklerini kesmiş falan diye anlattılar film'de ben sonuna kadar izliyemedim yarısında kapadım.
edit: bu hastane eskilerin deli hastanesiymiş ve nasıl tedavi yapılacagını bilmediklerinden ilkelce tedaviler uygulanmış çoğu yıkanmamış aç pislikleri içinde yaşamış kimi kendisini aşmış kimisi kuvette bileklerini kesmiş falan diye anlattılar film'de ben sonuna kadar izliyemedim yarısında kapadım.
Bizim burada da terk edilmiş hatta hiç kullanılmamış rehabilitasyon merkezi var. Bir de dağın başında. 1-2 kere sabahken girdik. Çok pis tırstık. Ve 5-6 kişiydik. Bir arkadaş saklanmıştı. Karanlıktı tam geçelim derken karşımıza çıktı. İyi altımıza işemedik beyler ama ben sıçradım.
Hahahah Kameralara sağ tıklayın, resim olduğu çıkıyor .JPG uzantılı hemde
zaten video değilki 15 saniyede bir resim gösteriyor
Alex Alex AlexAlexAlexAlex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex Alex AlexAlexAlexAlex AlexAlex Alex Alex Alex Alex Alex Alex AlexAlex AlexAlex AlexAlex Alex Alex Alex Alex Alex Alex AlexAlexAlexAlex AlexAlexAlexAlex Alex Alex
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9 Server at www.researchwebcam.net Port 80
ZEİTGEİST - FİGHT CLUB - 3 İDİOTS - İNTO THE WİLD - GREEN STREET HOLİGANS - YES MAN - DAY OF THE WACKO - GOOD WİLL HUNTİNG - TAARE ZAMEEN PAR - WANTED - DEAD POETS SOCİETY - THEY LİVE
SE Xperia™ ARC Midnight Blue JVC GZ - MG21E 20GB HDD--Hyundai Getz 2004 1.3 --HP dv6750ea Entertainment PC--LAGUNA CG36YW Klasik Gitar Sony Ericsson K530i ve Xperia Arc--Huawei Ideos X5--Turkcell T20
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.0.63 (Unix) mod_ssl/2.0.63 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.9 Server at www.researchwebcam.net Port 80
Ne alaka?İndirdim açabilecek ne seçenek var nede ayar.Korumalı deyip diyor bağlantıyıyı kes diyorum saçma sapan bir program.
Hotspot Shield yasaklı sitelere giriş programıdır,menüsü veya seçeneği yok zaten..DNS değiştirmek yerine bu programı indirdikten sonra çalıştırırsın,kurulum yapmayı gerektirmiyor..Çalıştırdıktan sonra herhangi bir tarayıcı ile siteyi açabilirsin,daha doğrusu tüm yasaklı siteleri açabilirsin... siteleri de dahil
Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!
Çalışmış galiba program hatta bonus olarak siyah birşey yakalamışsın hemen..Biraz paint terk olsa da fena değil
Hocam iyi yakaladın painti ama bu sefer yemin ederimki birşey yakaladım.1saat önce öyle bir görüntü yokken az önce baktım beyaz birşey kapının üzerinde eğik pozisyonunda.
Buda resmi.