Bildirim
Seagate 1 TB 7200 64MB SATA3 / ST1000DM003
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar hiç kullanan yokmu bu hdd yi -
Sessiz stabil güzel bir disk. Okuma ve yazma değerleri bence gayet yeterli. Bende 2-3 tane sattım ve gayet güzeldi. Caviar Black çok sesli bence de.
Şu an piyasada eğer bulunabiliyorsa HD103SJ sonrasında ise ST1000DM003 alınmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: helvetia
Sessiz stabil güzel bir disk. Okuma ve yazma değerleri bence gayet yeterli. Bende 2-3 tane sattım ve gayet güzeldi. Caviar Black çok sesli bence de.
Şu an piyasada eğer bulunabiliyorsa HD103SJ sonrasında ise ST1000DM003 alınmalı
sata 2 HD103SJ nin bu hdd den daha iyi olduğunu bilmiyordum -
quote:
Orijinalden alıntı: ErKaN-23
quote:
Şu an piyasada eğer bulunabiliyorsa HD103SJ sonrasında ise ST1000DM003 alınmalı
sata 2 HD103SJ nin bu hdd den daha iyi olduğunu bilmiyordum
Sadece 103SJ değil, 502HJ ve 322GJ de iyidir. Ama aralarındaki performans farklarınıı çıplak gözle anlamak çok zor. Hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız. -
Wdde bu işte harikadır o kodar sesli değil bizim internet cafede var baze 300 mb belgerime kopyalıon dolum çubuğu çıkmıo o derece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Satisfaction45
Wdde bu işte harikadır o kodar sesli değil bizim internet cafede var baze 300 mb belgerime kopyalıon dolum çubuğu çıkmıo o derece.
bahsettiğin cevairblack mi CB ler çok sesli kendim şahit oldum green serisinin de o kadar sessiz olduğunu biliyorum -
quote:
quote:
bahsettiğin cevairblack mi CB ler çok sesli kendim şahit oldum green serisinin de o kadar sessiz olduğunu biliyorum
Greenmiş arkaşım ama performansı çok iyi kasa HDD olduğu belli değil bide sata 2 32MB cache e artık sen düşün bide sata3 64Mb olsa uçurur makinayı caviar blacki bilimiyom sesli çalışıomu filan
-
2tb ST2000DM03. Kullanıyorum Yeni aldım 2 adet. Çok sessiz ve ve çok performansli diyebilirim.dosya aktarım hızıni test ettim dün 2 disk arasında ortalama 150-200 mb arasiydi transfer hızı. Anakartta sata3 olarak baglilar. -
quote:
quote:
quote:
bahsettiğin cevairblack mi CB ler çok sesli kendim şahit oldum green serisinin de o kadar sessiz olduğunu biliyorum
Greenmiş arkaşım ama performansı çok iyi kasa HDD olduğu belli değil bide sata 2 32MB cache e artık sen düşün bide sata3 64Mb olsa uçurur makinayı caviar blacki bilimiyom sesli çalışıomu filan
Green diskler düşük devir hızlarında çalışırlar. Sistem diski olarak kullanılması tavsiye edilmez depo olarak kullanılabilir. Ayrıca green disklerde değil 64 264MB cache olsa bile performansı WD caviar black, Samsung Spinpoint F3 ve Seagate DM ve VX serisi kadar hızlı olamazlar.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Green diskler düşük devir hızlarında çalışırlar. Sistem diski olarak kullanılması tavsiye edilmez depo olarak kullanılabilir. Ayrıca green disklerde değil 64 264MB cache olsa bile performansı WD caviar black, Samsung Spinpoint F3 ve Seagate DM ve VX serisi kadar hızlı olamazlar.
Tamam hocam anladıkta hiç kullandınmı sölüon biz kafede kullanıoz 300 mb bildiğin kopyalıon dikkat et taşımıom yükleme çubuğu çıkmıo die yorum yaptım. ben black almadım çok ses yapar die green aldım ortalama bi seagateden iyidir.barraqudaların çoğu 5200 rpm die almadım iyikide almamışım çok sessiz ve oldukça iyi ve sorunsuz
-
-
ST1000DM003 karar verdim arkadaşlar bu hdd yi sipariş ettim gelsinde bakalım -
@Satisfaction45
Green diskler 5400 RPM dir bilesiniz. Bu işler öyle çubuk çıkıp çıkmıyo diye hızı anlaşılmaz.
11 senelik teknik servisçilik hayatımda o green dediğin disklere en az 100 defa sistem kurmuşumdur merak etme.
Kendi kullandığın ürünün en iyisi olduğunu iddia etmene gerek yok.
@ErKaN-23
Hayırlı olsun hocam. Bad Sectorsuz ve uzun ömürlü olması dileğiyle... -
-
peki bu st35(vx) olanla 1000dm arasinda ne fark var arkadaslar. Birde bende 103si 5400rpm var bildigin uyuz sistemden randiman alamiyorum. Ssd aliyim dedim acikcasi suan pahali bu ikisinden birine yönelsem hissedilir performans artisi yakalarmiyim anakart sata3 destekli? Fikirleriniz benim icin onemli cunku bugun yarin alacam napalim sizce -
-
evet sistem kuruluquote:
Orijinalden alıntı: ÇILGINÖMER
bu hdd ye sistem mi kurulu?
-
-
Benzer içerikler
- ssd önerisi
- ruxim nedir
- var olmayan bir aygıt belirtildi
- m2 ssd dönüştürücü
- disk klonlama
- ssd sağlık testi
- ntfs nedir
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X