Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S3 ANA KONU/SSS/Tüm Sorularınızın Çözümü/Destek/Oyun-Program <-- [KULÜP] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.674
Cevap
126
Favori
477.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    Yaklaşık telefonu 3 aydır kullanıyorum almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.Bundan yaklaşık 10 sene önce cep telefonuyla sadece görüşme yapıyor ve sms gönderiyorduk. Bugün ise görüntülü görüşme yapıyoruz,resim ve video çekiyoruz,müzik dinliyoruz,film izliyoruz,internete bağlanıyoruz,mail alıp gönderiyoruz,gps kullanıyoruz,oyun oynuyoruzradyo dinliyoruz,birbirimize resim ve müzik aktarıyoruz vb.. bundan 10 sene sonra nasıl bir teknolojiyle karşılaşacağız tahmin edemiyorum. Bazı arkadaşlar telefonu kötülüyorlar onlara kulak asmayın telefonunuzun keyfini çıkarın.
    Kullandığım bazı uygulamalar:Skymap. Flightradar.yandex, kingsoft office,foursquare,jetaudio player
    Hepinize sevgi ve saygılarımla...
    Samsung 55JU7000,Yamaha rx v461,Philips DVP 5980,Sony TC WR 870,Yamaha NS50 front, ALTEC 80 Rear,Digitürk Philips,Sony Cybershot w200,Samsung Note 4, İntel core duo i5 750-Gigabyte P55A UD3R-Saphire 1GB HD5570-4 GB memory-Samsung 1TB HDD-Samsung 2232 BW-HP Pavillion dv7 2051et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Bu bilgiler bir kere öğrenmek yetiyor. Bir OS'u öğrenmek de denebilir. Bu profesyonel fotoğraf makinesi alıp ayarsız bidozlama çekim yapmaya benzer. Aldıysan kullanmasını bileceksin. iOS da obkadar basit değil. Kutu gibi. Asla verilenin dışına çıkamıyorsunuz. Dolayısıyla sistemi bozacak bir şey yapamıyorsunuz. Android ise hayal gücünüz ve cihazınızla sınırlı bir sistem olduğu için bozmak, sorun çıkarmak daha kolay. Ayrıca bazı şeyler göründüğünden daha kolay

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu bilgiler bir kere öğrenmek yetiyor. Bir OS'u öğrenmek de denebilir. Bu profesyonel fotoğraf makinesi alıp ayarsız bidozlama çekim yapmaya benzer. Aldıysan kullanmasını bileceksin. iOS da obkadar basit değil. Kutu gibi. Asla verilenin dışına çıkamıyorsunuz. Dolayısıyla sistemi bozacak bir şey yapamıyorsunuz. Android ise hayal gücünüz ve cihazınızla sınırlı bir sistem olduğu için bozmak, sorun çıkarmak daha kolay. Ayrıca bazı şeyler göründüğünden daha kolay

özgürlük bölümüne kesinlikle katılmıyorum.
    daha önce de söyledim tam bi cevap alamamıştım madem bu telefonda bu kadar özgürüz bana rom wipe kernel root gibi şeyler yapmadan ek program kurmadan bu galaxy s3 te tema nasıl değiştirilir söyler misin?
    ben mesela telefon bölümündeki tuş takımlarının artık mavimsi gıcık bi renk değil de kırmızı olmasını istiyorum ne yapmam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeR

quote:

daha önce de söyledim tam bi cevap alamamıştım madem bu telefonda bu kadar özgürüz bana rom wipe kernel root gibi şeyler yapmadan ek program kurmadan bu galaxy s3 te tema nasıl değiştirilir söyler misin?
    ben mesela telefon bölümündeki tuş takımlarının artık mavimsi gıcık bi renk değil de kırmızı olmasını istiyorum ne yapmam gerekiyor?

Ozgurlugu sana sistem sunmus zaten biraz bilgi ve beceri lazim telefonundaki yazilimi istedigin gibi kisisellestirme ozgurlugune sahipsin dedigin gibi ureticiler root rom yapman icin acik braksa sence gunde kac telefon servise gonderilir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: indigo38

quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

quote:

Orijinalden alıntı: Big-Brother

iphone 4 ten s3 e geçilir mi ?

4sten geçtim, memnunum!

Lanet olsun iPhone nu bırakıp galaxy aldığıma, bu ne ya ...
    Güncelleme geldi, gelmedi. Ahmet aldı Mehmet alamadı...
    Kies desen koca bir çöp ... Lanet olsun.

İmzamdaki konuyu okuyun ve cihaz adam akıllı nasıl kullanılır öğrenin. Cihaza hakim olmadan lütfen cihaz hakkında bu kadar kesin yorum yapmayın. Ben yaklaşık 2 aydır 4.1.1 kullanıyorum. 4.1.2'e geçmem 1dakikamı alıyor. Kusura bakmayın ama koyun gibi çobanın sizi gütmesini beklerseniz ya kurdun akşam yemeği olur ya da beklemekten heykele dönersiniz. Şimdi soruyorum size, siz koyun musunuz? Bildiğim kadarıyla konuşan koyun yok. O zaman ne diye bekliyorsunuz?

Aklı olan kies kullanmaz zaten. Zaman kaybı. Pc'e gerekli driverları yüklensin diye bir kere yükledim sonrasında hiç kullanmadım. 18-20aydır hiç kies kullanmadım. Driverlar haricinde gerek yok. Samsung da Odin ve recoveryden resmi güncelleme kurulumuna izin veriyor.(Resmi olarak) Tabii stok rom vs bir süre sonra insanı keskiyor ve daha hızlı, daha fazla özelliğe sahip, daha güzel veya sade görünümlü custom romlara geçiş yapılıyor. Bence boşuna sinirlerinizi germeyin. Odin ve recovery kullanın. Daha hızlı ve daha kesin sonuç verir.

Cevabınız ve hazırladığınız kullanım klavuzu için teşekkürler.
    Ancak herkes aldığı cihaz yada hizmeti beğenecek, eleştiride bulunmayacak diye bir kural yok.
    Netice bu tercih meselesidir. Tercih sahibi ve tercihini söyleyen insanlar sanırım sürüden ayrılanlardır.
    Aldığınız arabanın yol tutuşunu beğenmiyorsanız , şikayete ne gerek ben zaten resmi servisine gitmiyorum, lastikleri değiştir, orjinal yazılımı değiştir vb. size yol gösterenleri dinlemezsiniz.
    Ben telefonumu orjinal haliyle ancak üreticisinin desteğinide hissederek , market dışında tek bir uygulama yüklemeden kullanmayı tercih ediyorum.
    Daha önce samsungun windows mobile 6 'lı bir telefonunu, iphone 3G, 3GS, HTC Desire HD ve iphone 4S telefonunu kullandım.
    Her ürünün kuvvetli ve zayıf yönleri var. Burada benim kızgınlığım bir yazılım güncellemesinin sağlıklı dağıtılamamasında ve gelen tepkilere firmanın kulaklarını kapatmasında.
    Sammobile sitesinde bu konu ile ilgili bir makalede bu şekilde devam ederseniz sonunuz Nokia gibi olur ana fikirli bir makale var ki bende katılıyorum.

Aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.
    http://www.sammobile.com/2012/10/15/samsung-owners-update-policy-for-samsungs-smartphones-and-tablets-is-one-big-fail/

Mübarek Kurban Bayramınızı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutlar. Mutluluklar dilerim.

• *#272*<<IMEI numarası>>

komutu çalışmıyor nerede sorun var acaba?

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

quote:

quote:

4sten geçtim, memnunum!

İmzamdaki konuyu okuyun ve cihaz adam akıllı nasıl kullanılır öğrenin. Cihaza hakim olmadan lütfen cihaz hakkında bu kadar kesin yorum yapmayın. Ben yaklaşık 2 aydır 4.1.1 kullanıyorum. 4.1.2'e geçmem 1dakikamı alıyor. Kusura bakmayın ama koyun gibi çobanın sizi gütmesini beklerseniz ya kurdun akşam yemeği olur ya da beklemekten heykele dönersiniz. Şimdi soruyorum size, siz koyun musunuz? Bildiğim kadarıyla konuşan koyun yok. O zaman ne diye bekliyorsunuz?

Aklı olan kies kullanmaz zaten. Zaman kaybı. Pc'e gerekli driverları yüklensin diye bir kere yükledim sonrasında hiç kullanmadım. 18-20aydır hiç kies kullanmadım. Driverlar haricinde gerek yok. Samsung da Odin ve recoveryden resmi güncelleme kurulumuna izin veriyor.(Resmi olarak) Tabii stok rom vs bir süre sonra insanı keskiyor ve daha hızlı, daha fazla özelliğe sahip, daha güzel veya sade görünümlü custom romlara geçiş yapılıyor. Bence boşuna sinirlerinizi germeyin. Odin ve recovery kullanın. Daha hızlı ve daha kesin sonuç verir.

Firarist, dostum çok iyimsersi . Bizim için dediklerine katılınabilir fakat pek derinine inmeden kullanan kullanıcı sayı araştırarak kullananlardan kat kat fazladir diye düşünüyorum.
    Onlar için iphone çok iyi bir cihaz. Alırlar kullanırlar. Aynı zamanda güncelleme alırlar, wipe reset dertleri olmaz. Bazen ben abarttigimizi düşünüyorum. Mesela adam avukattır, verir 1.500-2000 lira kullanır. Odin miş kernel mış rom muş hiç uğraşmaz. Alt tarafı telefon.
    Bunun için forumda saatler harcıyoruz yok şu sürümün kamerası daha iyiymiş şunun sesi daha iyiymiş diye uğraşıyoruz. Bence hata yapıyoruz ama zevk meselesidir, uğraş meselesidir saygı duyariz. Ben böyle düşünüyorum yazmışken görüşlerimi yazayım dedim.
    Aldığımda beri hiç rom yyüklemedim. Kernel yüklemedim. Root yapmadım. Kendi stock room u var. Jb'i bekledim, resmi olarak kurdum wipe yaptım kullanıyorum. Memnunum.

kanka doğru demişsin..
    biraz custom işlerine de dal bence:):)

• sizlerin instagram'da da sorun var mi? resimleri gostermiyor? programla mi alakali?

Orijinalden alıntı: RevengeR

quote:

Biz samsung özgülüktür demiyoruz ki android özgürdür diyoruz. Bu da sanırım aradaki farkı açıklamaya yeter. Samsung, üretici olarak en kararlı yazılımı sunar. Bunu özelleştirmek size kalmış bir şey.

Arkadaş doğru ve güzel bir noktaya parmak bastı. O konuda haklı. Samsung da durumun farkında olacak ki odin ve recovery'i serbest bıraktı. Çünkü bizim gibi bazı ülkelerdeki Samsung çalışanları işini layıkıyla yapmıyor. Bulgaristan'da telefonu almaya gittiğimde tax free'nin ne olduğunu anlatamadığım gibi bizdekiler de konuya hakim değil. Yurt dışında yayınlanan romu alsın yayınlasın bence daha iyi olur. En azından müşteri memnuniyeti artar. Yurt dışına yığınla güncelleme gelirken bize güncelleme bekletirken cihazı eskittiler...

SAMSUNG GALAXY S6 ve S6 EDGE KULLANICILAR KULÜBÜ
    <<<Samsung Galaxy S3 i9300 Yazılım-Kamera Ana Konu>>>
    Samsung Galaxy S6 G920F Android MM 6.0.1- Galaxy S5 G900F Android MM 6.0.1 Stok, Galaxy S4 i9500 MM, Galaxy S3 i9300(Stock +Viper Sound Mod)
    i7 2600K @4.5GHz@1.340V
    + Asus P8P67 Pro+ MSI Gaming X GTX 1070Pascal
    +Corsair Vengeane 16GB 1600 CL10+Samsung 840 Evo 120GB SSD+Crucial MX300 750GB SSD+3xHD103SJ(2xraid0+1xDepo)+Corsair HX850i Digital PSU + HAF X+Asus VE247H
    + Logitec G430 + G502
    “We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.” -Stephen William Hawking

• Arkadaşlar bana güncelleme geldi ama güncelle dediğimde olmuyor.Gerçi wifi yok ortamda ondan denemedim. Bir de kiese bagladım kieste de güncelleme göründü başladı hata verdi. En sonunda kiesi bilgisayardan kaldırmak zoprunda kaldım. Varmı bu dediklerim başına gelen?
    Verba Latina informibus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan30

Arkadaşlar bana güncelleme geldi ama güncelle dediğimde olmuyor.Gerçi wifi yok ortamda ondan denemedim. Bir de kiese bagladım kieste de güncelleme göründü başladı hata verdi. En sonunda kiesi bilgisayardan kaldırmak zoprunda kaldım. Varmı bu dediklerim başına gelen?

Yazilimi odin ile yukleyin kieste sacma hatalar olabiliyor..

quote:

quote:

quote:

4sten geçtim, memnunum!

tamam iyi güzelde bunları yaparken sorunla karşılaşırsa sorumluluk alacak mısın? insanlara akıl vermek güzel ama sonrası da önemli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

quote:

Orijinalden alıntı: karaniler

lütfen yardım edin s3 aldım ama karanlıktayken ekranda siyah fonuna geçtiğinde siyah ekranda küçük küçük siyah noktalar ve çizgiler gördüm başka bir s3 tede aynı sorunu gördüm lütfen yardım edin bu telefonun normal halimi yoksa 2 side hatalı mı?

Butun Amoled ekranlar da olan bir sey..Iciniz rahat olsun,herhangi bir sorun soz konusu degil...

teşekkürler ama geç gördüm yazınızı servise vermiştim

• Selamlar acil bir sorum var

Galaxy s3 te Online bir dizi sitesinden diziyi indirebilecegim ve sonra istedigim zaman izleyebilecegim bir app var midir

Ucaga gidecegim hizli cevap veren olursa cok memnun olurum!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

telefonumda galerıdekı bazı fotıgrafların görülmesini istemiyorum ve gizlemek istiyorum..bunun için öneride bulanbilecegınız program var mı ?

gecen gün bir arkadasımız OuıckPic adlı programı önerdi ve Hide basarak gizleyebileceğimi söyledi..arkadasın deiğini yaptım ama bir türlü programı kullanamadım (aynı zamanda Hide ye basılarak gizlenen dosyaları tekrar nerden ulasabilcem..)

benı bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Bayram Hediyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdnnmhbr323 -- 24 Ekim 2012; 15:08:32 >

Orijinalden alıntı: hunkar1

ingiltere(btu) güncellemesi de gelmiş..

yakında bizede gelir herhalde
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.