Bunları bilmek ve yaşamak için Beşiktaşlı olmak gerek..Takımını yürekten sevmek gerek.. Gerisi elbetteki bu seyirciyi kıskanıp kendi küfredenlerini sahaya bozuk para yağdıranlarını göremeyecek..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 26 Şubat 2006; 22:37:29 >
Eeee Tümere anavrat küfür edenler ne olcak. Şimdi aziz tıldırım annesinin cenazesine ömrü hayatı boyunca gidemez. Önce kendi stadında küfürettirme.
bu işler böyle ya stadımızda küfür kalmamış bide... külahıma anlatsınlar herşey iyi giderken küfür olmaz tabi... durmadan sahaya bişe attık bide
evet bu mesaj gözümden kaçmış fb stadında küfür etmiyormuş berabere biten trabzon maçında öne geçtikce kafamıza yağan çakmaklar piller bizim şerefsiz medyanın gözüne gelmedi tigana konuştu belki dikkatleri çekilir ama şerefsiz istanbul medyası St.yıldırım korkusundan bir bok yazamazlar
Orjinalden alıntı: subsonic bu işler böyle ya stadımızda küfür kalmamış bide... külahıma anlatsınlar herşey iyi giderken küfür olmaz tabi... durmadan sahaya bişe attık bide
o pankartı tasıyan oyuncular en azında 3-5 tanesi isteyeret tasımamıslardır.çunku neredeyse hepsi kendi stadlarında carsıdan kufurler yediler...bi kaçı medyaya şikayet etti çarsıyı!!ruhunuz yeter pankartı carsıya ise Nnevermind ın yorumuna katılıyorum..çoluğa cocuğa,kadına,mahelle kasabına,bakkalına saldıranlarda onur ne gezer..??
kim yedi çarşıdan küfür..hadi burda isim ver..
çarşıdan küfür yiyen tek futbolcu adem dursundur o da hareket çekti taraftara..yoksa futbolculara teker teker küfür edilmedi..hepsine birden şerefsizler,köpekler vs denmiştir 1-2 kere ama isim olarak hiçbirine küfür edilmedi..
kim medyaya şikayet etti ne dedi onu da söylersen sevinirim..
ayrıca şu 2 kavramın farklılığına bi varın önce beşiktaş seyircisi ve çarşı çarşı ve çoluğa cocuğa,kadına,mahelle kasabına,bakkalına saldıranlar
bu 2 genelleme de yanlıştır.fenerbahçe stadına çarşının alınması değil beşiktaş taraftarının alınması yasaktı..sonuçta her zaman anlamak istediğiniz gibi anlıyosunuz..ne desek boş
öncelikle sewiyeli cewabından dolatı tesekurler...umarım bazılarına ornek olur.. youla birebir taraftarı medyaya şikayet etmiştir.tvde canlı canlı izledik.beşiktas taraftarına saygı gosteririz tabii ama çarsıya asla
youla deme bana hocam..yukardaki mesajımda "beşiktaştan gönderilecek olup da sağa sola sallayanlar dışında medyaya şikayet eden var mı" diyecektim fakat atlamışım onu..yoksa youlayı bende izledim..fakat beşiktaş futbolcusu olarak göremedim youlayı dedikleri de umrumda değil..
ciddi algı sorunlarınız var.yada art niyetlisiniz.. çarşı beşiktaş taraftarının bir parçasıdır..bugün maça giremeyenler beşiktaş taraftarıdır..dolayısıylada o pankart elbetteki sadece çarşıya değil tüm beşiktaş taraftarına açıldı..dolayısıyla tüm beşiktaş taraftarına onursuz diyen kişiler hemen özür dilemez ve bunun üzerinede forumdan haala banlanmazlarsa kimse adillikten bahsetmesin lütfen!!
sizler beşiktaş taraftarına onursuz derhal diyenler özür dilemelisiniz..!!
quote:
Orjinalden alıntı: y@nkee bana çarsıyı anlatma..senden 5 kat daha iyi bilirim carsıyı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 27 Şubat 2006; 2:32:00 >
karikatür yanlış çizilmiş..o sarı lacivertli oğlanların üstü siyah-beyaz olmalıydı..
gören de fenerbahçe formasıyla stada girdiniz sanacak..beşiktaş formasıyla girdik aziz yıldırıma da küfrettik sonra da efsana yazdık diyosanız orasına birşey diyemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSTy!!! -- 27 Şubat 2006; 2:53:15 >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aSSembLy -- 27 Şubat 2006; 4:07:37 >