Şimdi Ara

2.el arac piyasasi Aziz Kancar ( KONU KAPANMIŞTIR) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.240
Cevap
5
Favori
35.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2004 model 1.4 dacia solenza rapsodi tüplü 100binde boya war kapılarda klima yok ederi nedir 8500 çok mu bu arabaya almak için
  • Farukbiyikli ara ara buradaki mesajlarina denk geliyorum,konuyu sabote eden ve saygisiz yorumlarda bulunan kisilerin basinda geliyorsun.Gerek sukru bey gerekse aziz bey butun iyi niyetleriyle bizlere araclarimizin degeri konusunda fikir veriyor.Benim Sukru beyle ozel mesaj yoluyla iletisimim oldu ve muazzam seviyede iyi niyetli bir arkadas olduguna inaniyorum,keza Aziz beyde oyle.Senin ve senin gibilerin amacini anlayamadim madem burda yapilan fiyatlandirmalardan memnun degilsiniz favori konulariniz icersinden cikarabilirsiz.Zaten beyefendilerinde" Turkiye de fiyatlandirma konusunda tek otoriteyiz "gibi bir iddalari yok ki bana gore oldukca gercekci fiyatlar veriyorlar.

    Demem odur ki iyi niyetli olarak insanlara yardimci olan Sukru ve Aziz bey gibi kimseleri taslamayin cunku yardimci olmaktan baska birsey yaptiklari yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el 3-5 liralık az yakan ilk arabam olarak ne almalıyım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makavel1

    2. el 3-5 liralık az yakan ilk arabam olarak ne almalıyım?

    fiat bis olabilir :) suzuki minivan olabilir. Dizel audi 80 falan var fiyatını tam bilmiyorum. Yada biraz masraflı golf bulabilirsiniz :)
    Yada klasik 131 ,124 en kolay cevap
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aslankiral

    Farukbiyikli ara ara buradaki mesajlarina denk geliyorum,konuyu sabote eden ve saygisiz yorumlarda bulunan kisilerin basinda geliyorsun.Gerek sukru bey gerekse aziz bey butun iyi niyetleriyle bizlere araclarimizin degeri konusunda fikir veriyor.Benim Sukru beyle ozel mesaj yoluyla iletisimim oldu ve muazzam seviyede iyi niyetli bir arkadas olduguna inaniyorum,keza Aziz beyde oyle.Senin ve senin gibilerin amacini anlayamadim madem burda yapilan fiyatlandirmalardan memnun degilsiniz favori konulariniz icersinden cikarabilirsiz.Zaten beyefendilerinde" Turkiye de fiyatlandirma konusunda tek otoriteyiz "gibi bir iddalari yok ki bana gore oldukca gercekci fiyatlar veriyorlar.

    Demem odur ki iyi niyetli olarak insanlara yardimci olan Sukru ve Aziz bey gibi kimseleri taslamayin cunku yardimci olmaktan baska birsey yaptiklari yok.

    kardeşim benim arabaya 2milyar fiyat verildi diye kızdıydım ama yalnış alnaşılma olmuş hallettik aziz hocaya saygım sonsuz




  • merhaba, 2009 dizel fiesta yeni kasa titanyum 70 bg. 56 binde.
    ne kadar eder?
  • Konu kapanmış..Bende düşüncemi yazıyorum...Burada iyi niyetle sorulara cevap bırakan insanları benim arabama şu kadar fiyat dediler deyip kırmanın incitmenin bir insaf ölçüsü varmı ? Sorunu Soruyorsun, adamlar bildiklerini yazıyorlar..Elinden malını alan yok..Ver satalım diyen yok.. Sana söven yok...Küfür yazan yok...Sat satma...Götür istediğin yerde istediğin fiyata sat...Kime ne yahu ?...Neden insanları kırıp incitip forumdan kaçırıyorsunuz ?..Cevabınıza teşekkür ederim dersiniz... Normal olan davranış budur..Burada günlerce bir çok insana cevap verdikleri için D.H. de sıradan bir insan olarak ben teşekkür ediyorum..Allah razı olsun diyorum..Saygılarımla..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: taşkafa

    Konu kapanmış..Bende düşüncemi yazıyorum...Burada iyi niyetle sorulara cevap bırakan insanları benim arabama şu kadar fiyat dediler deyip kırmanın incitmenin bir insaf ölçüsü varmı ? Sorunu Soruyorsun, adamlar bildiklerini yazıyorlar..Elinden malını alan yok..Ver satalım diyen yok.. Sana söven yok...Küfür yazan yok...Sat satma...Götür istediğin yerde istediğin fiyata sat...Kime ne yahu ?...Neden insanları kırıp incitip forumdan kaçırıyorsunuz ?..Cevabınıza teşekkür ederim dersiniz... Normal olan davranış budur..Burada günlerce bir çok insana cevap verdikleri için D.H. de sıradan bir insan olarak ben teşekkür ediyorum..Allah razı olsun diyorum..Saygılarımla..

    Nick mesaj uyumu budur. Aynen katılıyorum.




  • konunun takipçisiydim. piyasa fiyatı verdi arkadaşlar bence. alır veya almazsın, satar veya satmazsın kişinin kendi elinde birşey. paraya sıkışırsın 11 lira verdikleri arabayı 10 liraya verip gelirsin. ne diyelim.
    konu kapanmasa iyiydi. hayırlısı.
  • Öncelikle Yönetim'den rica'm bu mesajım silinmesin lütfen .. Silinmesi içinde zaten bi neden olmayacak mesajın içeriginde küfür yok hakaret yok saygısızlık yok.

    Dün Saat 16:00 itibariyle bir fake(sahte) üyem ortaya çıktı Nickide: Azız Kancar Benim nickim bildiginiz üzere : Az'İ'z Kancar bu fake üye imzasını avatarını vs. herşeyi benden kopyala yapıştır yapmış. Onuda geçtim benim agzımdan insanlarla konuşup yorumlar atıyor . Şimdi sayın yöneticiler telaş ve panik yaptıgımı abarttıgımı varsayabilirler ve fake üyeliklere birşey yapmıyor olabilirler . Ama ben neden telaş yapmıyayım ? Fake üye benim istemim dışında benım agzımdan insanlarla konuşuyor dalga geçiyor ve insanlar dolayısı ile sinirden üyenin nickine bakmıyor bile malum ımza benım ımzam avatar benım avatarım. Fake üye olabilir neden olmasın açar gine AZIZ KANCAR diye bi üyelik benımde ismim soyismim bu der yürütür bunda bişey yok bende bunu dogallıkla karşılarım ama imzamı avatarımı eski nickimi bile kullanıyorsa ve insanlarla benim agzımdan konuşuyorsa ben orda telaş yaparım ve frene basarım HAKLI OLARAK. çünkü kimse bu hakka sahip degil olamazda. Bu kandırmaya dolandırıcılıga bile girer..!

    Ve yönetime attıgım mailler şikayetler cevapsız kaldı onca yöneticiden birisi dönüş yapmadı bende sosyal hayatlarında işleri vardır dedim tabi isyan ettik bukadar sürede hiçbir yöneticimi girmedi foruma diye. Ama taki Şuraya kadar saat 6 itibari ile açtıgım(yoneticilerin mudahale etmemesi sonucu çaresizlikle açtıgımı belirttim özür diledim) ADIMA AÇILAN FAKE UYELİKKKK (AZİZ KANCAR) Böyle bi başlık açtım 18:23 saatlerinde yöneticiler dogal olarak konuyu kilitlediler bende bu zaman zarfından sonra sinirlerim tepeme çıktı işte madem yönetim görevinin başında ve konu kilitliyor neden bu fake üyenin önüne geçmiyor (30 mesaj atmış benım adıma 2saatte) ve mesaj atmasına hala musade edıyor yönetim dedim sinirinde etkisiyle bunun altında art niyet ararım dedim. Çünkü o saatler içinde yönetim görevinin başında ve konumu kilitledi.

    Saat 8sularıydı tam dakıkayı hatırlamıyorum mesajlar silindi ama fake üye hala ortadaydı mesajlar silinmesine ragmen BAN cezası verilmemişti. Bende mesaj silmek yetmez ban cezası gerekır dedım çünküü hala yazmaya devam edıyordu benım adıma. Saat 9 civarı girdigimde BAN cezası alan bi AZİZ KANCAR vardı oda bendim !! Sahte üye hala forumdaydı. Bunu bizzat gözlerimle gördüm ben Sahte üyeden önce ban yedım. Herhalde karıştırdılar dedım kendı kendıma ama nasıl olurdu benım üyeligim 2009 yılı ve mesaj sayım 13bin adet ama sahte üye 30mayıs 2012 üyelikli ve mesaj sayısı 30 nasıl karıştırırlar dedim kendı kendıme.! aradan yarım saat geçti sahte üye tamamen uzaklaştırıldı(teşekkür ederim). Ama benim Uzaklaştırılmam hala kalkmadı defalarca mail ve mesaj attım neden uzaklaştırıldıgımı ögrenmek adına ama hiçbir şekilde geri dönüş alamadım.

    Ve saat 14:00 civarı üyeligim aktif oldu gine ortada bir sebep yada bir açıklama yok . Benim isyanım ona ki birisi çıksın yönetimden desin kardeşim senin suçun bu idi ban verdik yada senin suçun yoktu yanlışlık oldugu için yanlışlıgı düzelttik ama kesınlıkle ne burdan ne özelden ne maıl olarak hiçbir bilgilendirme yok ortada henüz.


    Bu mekanı Kurma amacım ise gerçekten sizlere yardımımın dokunması idi ama gördümki BU MEKANI KURMAKLA YANLIŞ YAPMIŞIM. Benım fake hesapla boguşurken bile muhalefetim yapıldı millet ben o denli zor durumda iken bile beni eleştirdiler bunu anlamadım ben tamam eleştirin ama bari o durumda eleştirmeyin .. Benim marka olmak gibi bir derdim yok olamazda ama yapılanlar gerçekten kötü bana karşı. BEn bundan sonrada açtıgım her konuda parantez içinde ismime yer verecegim buna kimsede engel olamaz . Bu mekanında varolması demekki yanlışmış bizede kepenk indirmek düşer..

    Ama birde destek olan arkadaşlarım varki açtıgım konularda özelden mesaj olarak yada facebook adresımı bularak attıkları destek mesajları ile beni onure ettiler gerçekten sagolun varolun diyorum . Benım hala forumda olmamın bir sebebi varsa bununda nedeni sizlersiniz sagolun varolun

    Kimse artık bundan sonra araç bilgileri vs. yazmasın cevap verilmeyecektir (ÖZÜR DİLERİM)

    Saygılarımla
    Aziz Kancar




  • benim de bir sürü emek verip zaman harcadığım 2 ayrı konu 2 kişi yüzünden kilitlendi... sahtekarlıkla suçlandığım için kilitletmekten başka çare kalmadı.. maalesef sevgili aziz arkadaşım bu zamanda kimseye iyilik yapmamak gerek.. sinirimizin yıprandığı ile kalıyoruz.. başka da birşey olmuyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

    kardeşim benim arabaya 2milyar fiyat verildi diye kızdıydım ama yalnış alnaşılma olmuş hallettik aziz hocaya saygım sonsuz

    Konunun başında aziz kancar yazıyor arkadaşım senın aracına ben 2bin tl vermedim git verenlerle muhattap ol senden ricam birdaha kesınlıkle benım adımın geçtigi konulara mesaj atmamanız . Sürekli bu 2bin tl mevzusunu lanse etme napayım milletin agzına tıpamı takayım senın aracına 2bin tl vermesınler diye ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meteg


    benim de bir sürü emek verip zaman harcadığım 2 ayrı konu 2 kişi yüzünden kilitlendi... sahtekarlıkla suçlandığım için kilitletmekten başka çare kalmadı.. maalesef sevgili aziz arkadaşım bu zamanda kimseye iyilik yapmamak gerek.. sinirimizin yıprandığı ile kalıyoruz.. başka da birşey olmuyor..

    Aynen katılmaktayım onca saat emek vererek hizmette bulunmaya çalıştım karşılık beklemeden ama kıymet bilinmedi diyelim

    Bende anladımki iyiligi kaldırmıyor bu forum bizde kapatırız dedik




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

    quote:

    Orijinalden alıntı: FarukBıyıklı

    kardeşim benim arabaya 2milyar fiyat verildi diye kızdıydım ama yalnış alnaşılma olmuş hallettik aziz hocaya saygım sonsuz

    Konunun başında aziz kancar yazıyor arkadaşım senın aracına ben 2bin tl vermedim git verenlerle muhattap ol senden ricam birdaha kesınlıkle benım adımın geçtigi konulara mesaj atmamanız . Sürekli bu 2bin tl mevzusunu lanse etme napayım milletin agzına tıpamı takayım senın aracına 2bin tl vermesınler diye ?

    fiyat vereni yetkili sandıydım çok uzattınız
  • Arkadaşlar,7-12 bin lira arası alabileceğim araçlar hangileridir?Fiyat aralığını çok tutuyorum çünkü başlarda broadway düşünüyordum ama millet uçmuş
    Karar verme aşamasında yardımcı olursanız memnun olurum.
  • KONUDA HİZMET VERMEMEKTEYİZ ARTIK ..

    Edit: Yazmadan önce okuyun
  • Ben de emekleriniz için teşekkür ederim, herkes isminizi yazmanıza takılmış, olabilir kendine marka değeri katmak istiyordur belki ne fark eder ya da neyi değiştirir. Burada önemli olan, soru soran arkadaşlara içtenlikle cevap vermesidir. İster adını yazsın, fotoğrafını koysun bana bir şey beklemeden yardım ediyorsa ben o insanı takdir ederim.

    Toplumca ve forumca biraz daha hoş görülü olmaya ihtiyacımız var, ama ne yazık ki herkes birbirinin hatasını kolluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcornek

    Ben de emekleriniz için teşekkür ederim, herkes isminizi yazmanıza takılmış, olabilir kendine marka değeri katmak istiyordur belki ne fark eder ya da neyi değiştirir. Burada önemli olan, soru soran arkadaşlara içtenlikle cevap vermesidir. İster adını yazsın, fotoğrafını koysun bana bir şey beklemeden yardım ediyorsa ben o insanı takdir ederim.

    Toplumca ve forumca biraz daha hoş görülü olmaya ihtiyacımız var, ama ne yazık ki herkes birbirinin hatasını kolluyor.

    Beni taniyanlar oyle bir derdim olmadigini bilir zaten.. Cekemeyenlerin uydurdugu kuyruklu yalanlar iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz hocam bence sakin olun. Yönetimde sorunlar olabiliyor bende 6senedir buradayım neler gördü neler.. Fake olayı tuz biber oldu. Biraz dinlenip sıfırdan yeni konuyla başlarsınız ve ilk mesaja fiyat bilgisi hariç yorum istemiyorum dersiniz bence faydalı güzel ve popüler konu iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün imzamdaki araç için ben de fiyat istemiştim beyden.Verdiği fiyat gerçekten piyasasına oldukça yakınmış, 3-5 galeri ve pazarı gezince anlaşılıyor zaten neyin ne olduğu.Otomobil bölümündeki en yararlı konulardan biriydi, yazık olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.