Şimdi Ara

HTC : Sense 4 arayüzü için yeterli zaman yoktu ancak yine de iyi durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HTC : Sense 4 arayüzü için yeterli zaman yoktu ancak yine de iyi durumda






    HTC firmasının şu an One X ve One S modelleriyle birlikte sunduğu Sense 4 arayüzü yenilikleriyle dikkat çekse de bazı otoriteler tarafından beklentilerin altında kalması nedeniyle eleştiriliyor.




    HTC'nin Sense tasarımcısı Drew Bamford, arayüzün sıkı savunucularından biri olsa da son versiyonda zaman sorunu olduğunu kabul etti.




    Laptopmag ile yapılan bir röportajda konuşan Bamford; Sense 4 arayüzünün stok Android 4.0 arayüzüne göre daha cezbedici olduğunu, pek çok noktada onu geride bıraktığını, büyük kişiselleştirme imkanı ve daha hızlı kamera performansı sunduğunu belirtti.




    One S ve One X modellerinin arayüz çalışmalarının çok yoğun geçtiğini ancak ortaya çıkan final sürümünden çok memnun kaldıklarını vurguladı.




    Ancak bununla birlikte Bamford, Sense 4 arayüzünün yayınlanmasına kadar ekibinin çok fazla zamanının olmadığını ve bu yüzden istedikleri son noktaya gelmeden modellerin piyasaya çıktığını itiraf etti. Ancak yine de ekip olarak yayınlanmış sürüm çok beğenildi. Bunun yanında gösterişli bir görünüm yerine BMW ve Mercedes'ten ilham alan mat bir görünümün kullanılması konusunda firmanın telkinlerinin olduğunun da altını çiziyor.




    Bamford üreticilerin Google'ın iç geliştirmeleri ile eş zamanlı olarak ürünlerinin piyasaya çıkışını ayarladıkları takdirde, bu tarz arayüzlerin platformun doğal görünümüne ters olmayan bir yapıda olacağını da ifade ediyor.

     








  • lanet olası arayüzlerinini bizim telefonlarada verselerdi de bizde çok memnun kalsaydık (evo3d)
  • Bundan öncede sense 3.0 ve 3.5 sürümlerinin kötü olduğunu ve sense4 ile bu durumu düzelteceklerini söylemişlerdi. Ne hikmetse sadece one serisinde olan bu sense 4 sensation gibi bir önceki modellere bile gelmedi... Güzel olan arayüzü her sürümde daha da kötüleştirmek istense bu kadar başarılı olunamaz.
  • Bu haliyle bile en iyi arayüz. Zaten güzel olan bir arayüzü daha iyi ve sade hale getirmek için aylar süren çalışma nasıl yetmiyor anlamadım ben. Sıfırdan yapmıyorsun sonuçta. Amatör kişiler tek başına 2 günde Rom çıkarıyor.
  • Bence her ne kadar aynı seviyede olmasalar dahi Touchwiz bir önceki versiyonuna göre çok yol kat etmiş ve büyük bir seviyede sense 4 ü yakalamış gibi. Sense 4 her ne kadar çok başarılı olsada yapılan ilerleme çok düşük
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

    Bu haliyle bile en iyi arayüz. Zaten güzel olan bir arayüzü daha iyi ve sade hale getirmek için aylar süren çalışma nasıl yetmiyor anlamadım ben. Sıfırdan yapmıyorsun sonuçta. Amatör kişiler tek başına 2 günde Rom çıkarıyor.


    Launcher'la rom aynı kategoride değiller, sizde biraz araştırarak stock rom'u temalandırıp rom diye sürebilirsiniz piyasaya. Onun dışında aylar nasıl yetmiyor böyle büyuk bir firma için onu bende tam anlamadım :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manyakurt

    quote:

    Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

    Bu haliyle bile en iyi arayüz. Zaten güzel olan bir arayüzü daha iyi ve sade hale getirmek için aylar süren çalışma nasıl yetmiyor anlamadım ben. Sıfırdan yapmıyorsun sonuçta. Amatör kişiler tek başına 2 günde Rom çıkarıyor.


    Launcher'la rom aynı kategoride değiller, sizde biraz araştırarak stock rom'u temalandırıp rom diye sürebilirsiniz piyasaya. Onun dışında aylar nasıl yetmiyor böyle büyuk bir firma için onu bende tam anlamadım :D

    Onu biliyorum da 1 kişi 2 saatte rom yapabiliyorsa onlarca kişiden oluşan yazılım uzmanları ordusunun zaten güzel olan bir sense sürümünü biraz daha sadeleştirmesini aylar boyu tamamlayamaması garip.




  • yeni tasarım resim yapmak gibi birşey. birde neyin resmini yapacağını bilmediğin zaman ay yıl belli olmaz. yetmeyebilir. dahası kimbilir ellerinde kaç çeşit fikir vardı eledikden sonra bu çıktı onun ğzerşnde iyileştirmeler filan. ne kadar süreceği belli olmaz.
  • Androidin kullanimini tek iyilestirebilen resmi arayuzu bu adamlar yapiyor. Gercekten aralarinda kullanimi en basit arayuz ve gorsel anlamda da en basarilisi.4.0 daha tam inceleme sansim olmadi ama ilk firsatta bakmak lazim
  • Arayüz olarak HTC tek geçerim. Bir de ram fazla kullanmasa fevkaladenin fevkinde olacaktı ama neyse
  • Sense 4.0 gerçekten başarılı bence.Sense ne kadar iyiyse Touchwiz o kadar kötü sadece launcher bile yetmiyor AOSP rom kullanıyorum sırf Touchwizden uzak durabilmek için. Sense 4.0'ın XDA tarafından s2ye port edilmesini isterdim ama Exynosta fazla mümkün olmadığı söyleniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eng304

    Sense 4.0 gerçekten başarılı bence.Sense ne kadar iyiyse Touchwiz o kadar kötü sadece launcher bile yetmiyor AOSP rom kullanıyorum sırf Touchwizden uzak durabilmek için. Sense 4.0ın XDA tarafından s2ye port edilmesini isterdim ama Exynosta fazla mümkün olmadığı söyleniyor.


    Yıl oldu edemediler zaten.
  • merak etmeyin her yeni model ve android güncellemesi için hep ufak değişikliklerle karşımıza gelecek ama yinede en iyi arayüz htc sense'tir .
  • one dan port edilen sürümü kurmuştum DHD ye Android 4,0 ve sense 4,0 ile vallaha offical gingerbread ve sense 3,5 ile yaşanan sorunlar bunda yoktu. Eğer HTC 1senelik cihazlara bile bu güncellemeyi vermezse çok ayıp eder. Çalışmıyor diye kestirip atmasın. Gerçi resmi android 4,0 geldikten sonra sense 4,0 ı rahat portlarlar ama resmi olarak gelmesi daha ciddi bir firma olduğunu gösterir.
  • HTC Sense 4'de bence çok başarılı bir iş çıkardı beklentilerin altında kalıyormuş..
    Tabi tabi en iyisi ya o yüzdedndir, ne bekliyorlarsa kalkıp kendileri yapsınlar :)
  • En basit arayuz touchwizdir. Sense kadar gosterisli olmayabilir.ama en hizlisidir.
  • Ben çok memnunum ancak güncellemeleri sık sık değil net bir şekilde yapmalılar. Şuana kadar 2-3 ufak güncelleme geldi ancak şöyle net bir güncelleme ile durumu toparlamalalır. Mağazalardaki demo cihazları kullanan arkadaşlar forumda estiriyor, kamerası kötü ekranı kasıyor vs. diyerek yangın yapıyorlar. Bunun önüne geçmeli HTC .
  • Samsung bekletiyoda ne oluyor sanki ne duzgun bada 2.0 nede TouchWız cıkarabılıyor.
  • HTC'nin arayüzü 3 olsun 3.5 olsun 4 olsun hepsi Touchwizden iyidir ...
  • Touchwiz ile sense karşılaştırılması bile yanlış olur ikisinide kullanan biri olarak sense üzerine tanımam, sen haricinde tek kullanabileceğim android 4.0 kendi ara yüzü olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.