Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote LV ve EasyNote TV modelleri Ivy Bridge işlemciler ile Avrupa'ya geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Packard Bell EasyNote LV ve EasyNote TV modelleri Ivy Bridge işlemciler ile Avrupa'ya geliyor






    Intel'in yeni Ivy Bridge serisini modellerine kullanmaya başlayan notebook üreticilerinin sonuncusu da Packard Bell oldu.




    Firmanın EasyNote LV ve EasyNote TV modelleri Avrupalı tüketicilere Ivy Bridge işlemcili olarak sunulacak.




    EasyNote TV modeli 15.6 inçlik ekranda 1366 x 768 piksel çözünürlük, NVIDIA GeForce GT 630M grafik birimi ile gelirken EasyNote LV modeli ise 17.3 inçlik ekranda 1600x900 piksel çözünürlük ve NVIDIA GeForce GT 630M grafik birimi ile gelecek. 




    Her iki modelde de 2TB'a kadar HDD, kart okuyucu, USB 2.0, USB 3.0 girişleri, HDMI, NVIDIA Optimus teknolojisi, Windows 7, WiFi, Bluetooth, 5 saat kullanım süresi özellikleri bulunuyor.




    Modeller Haziran ayında Avrupa'da 400 Avro başlangıç fiyatı ile piyasaya sürülecek. 

     








  • Packard Bell çok dandik
  • busaat ten sonra bu kadar çeşit içinde bunu almak çok mantıksızca bu nedir ya 630 m bari hiç olmasa 640 koy doğru değilmi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkkarabacak

    Packard Bell çok dandik


    kardeş hiç packard bell kullandın mı?bence güzel cihazlar yapıyorlar ayrıca türkiye servisi birçok firmanın servisini geride bırakır. packard bell bilgisayarım da bir sorun vardı servisi istanbulda olduğu için istanbula gönderdim gidiş geliş dahil bilgisayarı 1 hafta da yapıp gönderdiler.
  • Türkiye'ye hangi fiyat ile gelir kestirmek biraz zor ama, ideal teknik özellikleri olduğu kesin.. 2TB HDD her lüzumlumudur lüzumsuzmudur bilmem ama, Ivy Bridge güncellemesi ile yüksek performans sunar muhtemelen.
  • GT 630 nedir ya [:((]
  • her bilgisayara oyun leptopu gözüyle bakmayın direk gözünüze ilişen ekran kartı bunlar iş bilgisayarı oyun değil kaldıki normal seviye leptoplarda bulunan ekran kartları diğerlerinde çokmu farklı kart varki,avrupayla burası arasında fazla fark olmaz,normal bildiğiniz gt630m,540m kartların fiyat seviyesinde olur normal sitelerde 1300-1400 arası satılır diğerlerinde bidiğiniz gibi hepsi pahalı zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Mayıs 2012; 19:18:54 >
  • Hakikaten yani bu kadar kasmaya gerek yok, burun kıvırdığınız 630m ile Skyrim'i ultrahigh x4 AA ile oynuyorum en ufak sıkıntı olmadan. Eğer daha fazlasına ihtiyacınız varsa gidip Monster alın, Alienware alın. 1350 Liraya aldığım PB bilgisayarın özellikleri; i5 2450m 2.5ghz sandy bridge, 8gb ram, gt630m 2gb vram. Bu fiyata samsung toshiba pentium'lu laptoplar satıyor. F/P olarak gayet iyi bir marka, sadece Türkiye'de marka imajı kötü. Acer ile aynıdır ayrıca.

    http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=packard+bell
  • Packard Bell EasyNote LV 17,3 inç aldım fakat bluetooth yok.

  • Arkadaşlar LV44 aldım dün, bluetooth var mı varsa nasıl çalıştırılıyor???
  • arkadaslar cihazim Packard bell EasyNote TV bluetooth acamiyorum yardimci olursaniz sevinirim..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.