Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab 2 10.1 ön siparişe başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab 2 10.1 ön siparişe başladı






    Samsung'un geçen yılın başarılı tablet serisi Tab'ın 7 ve 10.1 inçlik modellerini elden geçirerek Tab 2 adı altında piyasaya süreceğini duyurmasının ardından Galaxy Tab 2 7.0 modelini ilk olarak görmüştük. 




    Sonrasında ise Galaxy Tab 2 10.1 modelinin 4 çekirdekli işlemci ile güncelleneceği iddiaları ortaya atılmıştı. Hatta Galaxy S3 lansmanında bu modelin de tanıtılacağı beklentisi oluşmuştu. Ancak beklentilerin aksine Galaxy Tab 2 10.1 modeli çift çekirdekli işlemci ile ön siparişe sunuldu. Kısa bir süre önce de modelin ön siparişe başlayacağı belirtilmişti.




    Galaxy Tab 2 10.1 modelinde 10.1 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte PLS ekran, 1GHz hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A9 işlemci, 1GB RAM, Android 4.0.3 işletim sistemi, WiFi, GPS, Bluetooth 3.0, 3.2MP arka / VGA ön kamera, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, 50GB Dropbox alanı, 7000mAh batarya, TouchWiz kullanıcı arayüzü, Kızılötesi ile SmartRemote uzaktan kumanda uygulaması şeklinde özellikler mecvut.




    Office Depot adlı perakende sitesinde başlayan ön siparişler 11 Mayıs'taki dağıtımı işaret ediyor. Model 399$ fiyat etiketine sahip. Global satış hakkında bir bilgi bulunmuyor.




    Bu yıl özellikle 4 çekirdekli model anlamında beklentilerin üst seviyeye çıktığı Samsung görünüşe göre sadece Galaxy S3 modeli ile bizi başbaşa bırakacak.

     








  • Şu ''9'' olayından nefret ediyorum.Resmen salak yerine koyuyorlar adamı.
  • Samsung tablet tarafinda ne yaptigini bilmiyor,o kadar donanimda kenid tabletine ozel gelistrdigin arayuz sayf bile kaydirince nasil kasabiliyor??
  • Anasayfadaki CUBE nin tableti bunda daha iyi daha ucuz...
  • Merak ettimde bu sene SAMSUNG ne yapcak geçen sene devrim bu sene yerim by SAMSUNG :D
  • çinlilerin 229 dolar bu 399 dolar samsung kendini apple sanıyor galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC@DC -- 6 Mayıs 2012; 11:55:41 >
  • Bence gayet ideal donanımlara sahip fiyat ile karşılaştırıldığında bir çok kesime uygun bir telefon evet üst düzey teknik özellikli beklentiler çok oluyor ama bence bu taktik daha mantıklı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    Bence gayet ideal donanımlara sahip fiyat ile karşılaştırıldığında bir çok kesime uygun bir telefon evet üst düzey teknik özellikli beklentiler çok oluyor ama bence bu taktik daha mantıklı..


    telefon haberleri sizde yan etki yapmış sanırım, telefon derken :D Haydi onu geçtim, ideal donanım vs. fiyat yorumunuz da bir o kadar ilgi çekici (Y)
  • Samsung tablet tarafında istenileni verememeye devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.