Şimdi Ara

GTA 4 - Windows 8 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
27.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gta 4ü Windows 8'de kurup oynayabilen var mı? Ben zor da olsa hiç patch olmadan oynayabildim.1.04 patchini kurdugumda ise oyun açılmadı.Binbir türlü hata vermeye başladı.E bu oyun patchsiz de oynanmaz.Windows 7de hiçbir sorun yoktu.Şu an windows 7ye dönemem.Artı oyun windows 8de daha performanslı çalışıyor diyorlar.Var mı gta 4ü windows 8de sorunsuz oynayabilen ?

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Windows 7 varken neden 8'e geçtin ki? Bence 7'ye geri dön

Sistem biraz şişmişti.Windows 8 de kullanıma açılmışken bir deneyeyim dedim.Kullanım olarak gayet güzel ve hızlı.Ama bu oyunlarda sorun çıkarması kötü oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Sistem biraz şişmişti.Windows 8 de kullanıma açılmışken bir deneyeyim dedim.Kullanım olarak gayet güzel ve hızlı.Ama bu oyunlarda sorun çıkarması kötü oldu.

Bende Windows XP kullanıcısıyımdır. 2 seneye kalmadan Windows XP'de çalışan bütün programlar iptal edilcekmiş. Milleti zorla 7'ye geçirmeye uğraşıyorlar. Geçsek bile GTA III ve Vice City'yi açmakta sorun yaşabiliriz. Neyse. Windows 8 orjinal değilse yapması normal gibime geliyor. Orjinal ise çoğu oyunda sorun çıkartacak gibime benziyor

Ne orjinalinden bahsediyorsun kardeşim.Windows 8 daha beta aşamasında.Betası da herkese açık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Windows XP kullanıcısıyımdır. 2 seneye kalmadan Windows XP'de çalışan bütün programlar iptal edilcekmiş. Milleti zorla 7'ye geçirmeye uğraşıyorlar. Geçsek bile GTA III ve Vice City'yi açmakta sorun yaşabiliriz. Neyse. Windows 8 orjinal değilse yapması normal gibime geliyor. Orjinal ise çoğu oyunda sorun çıkartacak gibime benziyor

Ne orjinalinden bahsediyorsun kardeşim.Windows 8 daha beta aşamasında.Betası da herkese açık.

Kendin de diyorsun daha beta aşamasında olduğu için bu sorunlar normaldir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben GTA III yüklemiştim Windows 7'deki gibi çalışıyordu. Performans farkı yoktu ve sorunsuzdu. Ayrıca arkadaşın dediği gibi, Windows 8 henüz önizleme aşamasında olduğundan sorun çıkarabilir. Olmadı 1.7 yamasını yüklemeyi deneyin, nasılsa kaybedecek bir şey yok.
  • Sorunu çözdüm.Uygun çırağı kullanıp oyunu windows 7 uyumluluk moduyla çalıştırınca açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    max payne 2 windows 10 hatası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sorunu çözdüm.Uygun çırağı kullanıp oyunu windows 7 uyumluluk moduyla çalıştırınca açılıyor.

Geçmiş olsun. Çırak da iyiymiş.
  • arkadaşlar orjinal gta 4 üm var,windows 8 e kuramıyorum.8 de orjinal.Uyumluluktan win 7 yi seçip denedim yine olmadı napacam yardım lütfenn
  • Win 8 sürücü modeli wddm 1.2 kullanıyor buda oyunlarda Win7ye göre daha net ve keskin görüntü sunuyor lakin performans olarak win7ye nazaran 3-5 fps düşük verebiliyor zamanla daha iyi olucaktır..MS yamaları ve stabil E.kartı sürücüleri ile
  • Windows 8 minik laptop ve tabletlere gelen, hiçbir özelliği olmayan aptal bir işletim sistemi arkadaşlar. Microsoft'un tamamen şimdiki piyasadan kâr elde etme çabası içinde ürettiği bir şeydir. Windows 7 ise nasıl zamanında Windows XP kral olduysa, aynısıdır.

Oyunlarınızı Windows 7'de oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 8 minik laptop ve tabletlere gelen, hiçbir özelliği olmayan aptal bir işletim sistemi arkadaşlar. Microsoft'un tamamen şimdiki piyasadan kâr elde etme çabası içinde ürettiği bir şeydir. Windows 7 ise nasıl zamanında Windows XP kral olduysa, aynısıdır.

Oyunlarınızı Windows 7'de oynayın.

aynen katılıyorum

ayrıca windows8 e geçilecekse bile henüz erken diye düşünüyorum
  • konuyu açan arkadaş gta4'te windows 7 ile windows 8 arasında bir performans farkı var mı peki?
  • Ben birkaç oyun denedim aksine 8 daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

konuyu açan arkadaş gta4'te windows 7 ile windows 8 arasında bir performans farkı var mı peki?

Windows 8 daha iyi gibi geldi.

Ayrıca tarih tekerrürden ibarettir derler .Doğruymuş.Dün windows 8in tam sürümünü kurdum.Bugün de gta 4 yükleyeyim dedim.Oyun yine açılmadı.Google'da araştırma yaparken kendi konumu buldum Başka çıraklarla deneyeyim bakayım açılacak mı.
  • quote:

quote:

konuyu açan arkadaş gta4'te windows 7 ile windows 8 arasında bir performans farkı var mı peki?

Ayrıca tarih tekerrürden ibarettir derler .Doğruymuş.Dün windows 8in tam sürümünü kurdum.Bugün de gta 4 yükleyeyim dedim.Oyun yine açılmadı.Google'da araştırma yaparken kendi konumu buldum Başka çıraklarla deneyeyim bakayım açılacak mı.

Ben win8 kullanıyorum ve oyun gayet iyi çalışıyor

• quote:

quote:

Ben Windows8 kullanıyorum ve oyun gayet iyi çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihtnt

quote:

quote:

Hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihtnt

quote:

quote:

Hangi sürümünü kullanıyorsunuz ?

Windows 8 Pro

• Vazgeçtim 7 daha iyiydi GTA IV'te. 8'de hep bir kasma takılma vardı sanki zaten sistem çok iyi değildi direk sildim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.