Bildirim
Uber Crew
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sağol über Tiger2 için kamuflaj vermiştim 3üne maksat bari 350-400 metreden spotlanmayayım ama baktım sen ağır tankların hiçbirine vermemişsin hemen değiştireyim onları _____________________________ You either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain. -
T110 da yükleyicideki mermi değiştirme yerine ammo rack olmayı azaltan perk alsan daha iyi olurdu sankiquote:
Orijinalden alıntı: eminmetehan
Sağol über Tiger2 için kamuflaj vermiştim 3üne maksat bari 350-400 metreden spotlanmayayım ama baktım sen ağır tankların hiçbirine vermemişsin hemen değiştireyim onları_____________________________ bigthunder[SLTNS] -
sağol paylaşım için herkeze yardımı olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: bigthunder
T110 da yükleyicideki mermi değiştirme yerine ammo rack olmayı azaltan perk alsan daha iyi olurdu sanki
Alıntıları Göster
fakat Maus diziliminde Mühimmat depo Hp sine vermişsin bugüne kadar Maus'un deposunu patladını ne gördüm nede duydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Mayıs 2012; 3:16:20 >_____________________________ -
_____________________________ Araba yok
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Principes
Bia niye bazılarında varda bazılarında yok
skil 4 alınca almaya karara verdim. Diğer şeyler daha önemli._____________________________ Araba yok -
Garip olacak ama, Churchill aldım para kasmaya. Crewide 100'ledim bu arada :P Nasıl vereyim skilleri :Pquote:
Orijinalden alıntı: UberJagerquote:
Orijinalden alıntı: Principes
Bia niye bazılarında varda bazılarında yok
skil 4 alınca almaya karara verdim. Diğer şeyler daha önemli.
Alıntıları Göster_____________________________
-
Kardeşler takımı full ve tüm mürettebatta olduğunda artı bunu vantilatör ile desteklediğinizde crewlerin becerisi % 121 oluyorquote:
Orijinalden alıntı: villager
Garip olacak ama, Churchill aldım para kasmaya. Crewide 100'ledim bu arada :P Nasıl vereyim skilleri :P
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deatly -- 28 Mayıs 2012; 18:05:06 >_____________________________ -
SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı?quote:
Orijinalden alıntı: Deatly
Kardeşler takımı full ve tüm mürettebatta olduğunda artı bunu vantilatör ile desteklediğinizde crewlerin becerisi % 121 oluyor
Alıntıları Göster_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: LostAssassin
SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı?
obj 704 deki ayarları yap_____________________________ Araba yok -
Is-7 için koymamışsın ama Is-4 dekini mi uygulayalım ?quote:
Orijinalden alıntı: UberJagerquote:
Orijinalden alıntı: LostAssassin
SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı?
obj 704 deki ayarları yap
Alıntıları Göster
Edit : Bu arada bende kv-1 var ıs-4 e gidiyorum şimdiden verelim skilleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erock986 -- 27 Haziran 2012; 22:03:33 >_____________________________ Wot : EroKolis -
Amerikan medyum nasıl olmalı ? _____________________________ -
hep kızlara ağır işler yaptırıyorsun UberJager zavallıların ne işleri var tanklarda gitsinler evde el işi falan yapsınlar tşk. paylaşım içinquote:
Orijinalden alıntı: villager
Amerikan medyum nasıl olmalı ?_____________________________ -
Hortlatam çünkü güncelleyecemquote:
Orijinalden alıntı: s32
hep kızlara ağır işler yaptırıyorsun UberJager zavallıların ne işleri var tanklarda gitsinler evde el işi falan yapsınlar tşk. paylaşım için
Alıntıları Göster_____________________________ Araba yok -
teşekkürler. modüller ney acaba onlarıda yazabilirmisiniz :)quote:
Orijinalden alıntı: UberJager
Hortlatam çünkü güncelleyecem
Alıntıları Göster_____________________________ AMD FX-6300 // ASUS M5A97 R2.0 // Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHz // ASUS DCII TOP R9 280x // WD Blue 1TB 64MB 7200RPM // Zalman Z3 Plus // Samsung S24C350H Full HD LED // -
Beyler konuyu wot formunda güncelledim.quote:
Orijinalden alıntı: BusterBaroN
teşekkürler. modüller ney acaba onlarıda yazabilirmisiniz :)
Alıntıları Göster
Orda inceleyebilirsiniz
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/_____________________________ Araba yok
-
quote:
Beyler konuyu wot formunda güncelledim.
Orda inceleyebilirsiniz
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/
Ali eline sağlık güzel ama burayada eklemen lazım bir çok kişi orayı kullanmıyor, girmiyorlar bile, paylaşımların burdada olmalı, tabi bu benim düşüncem, gerisi sana kalmış.._____________________________ Wot:Bozkent
-
bu skilleri perkleri nasıl değiştirebiliyon zenginmişin ha uberjager...quote:
Orijinalden alıntı: bozkenttquote:
Beyler konuyu wot formunda güncelledim.
Orda inceleyebilirsiniz
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/
Ali eline sağlık güzel ama burayada eklemen lazım bir çok kişi orayı kullanmıyor, girmiyorlar bile, paylaşımların burdada olmalı, tabi bu benim düşüncem, gerisi sana kalmış..
-
hocam benim sorum şu ıs7 de ilk skil hep kardeşler takımına verilmiş bide vantilatör var öle durumda crewler %120 oluyor bildiğim kadarıyla geriyede 3 skil kaldı şimdi benim sorum şu 3 skili %120 olarakmı kullanmak daha iyi yoksa 4 skilii %100 olarakmı kullanmak daha iyi ?quote:
Orijinalden alıntı: mczaga
bu skilleri perkleri nasıl değiştirebiliyon zenginmişin ha uberjager...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X