Şimdi Ara

Uber Crew

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Uber Crew
     Uber Crew

AMX 50 FOCH 155
     Uber Crew
     Uber Crew

Entwicklung E-50 M
     Uber Crew
     Uber Crew

Entwicklung E-100
     Uber Crew
     Uber Crew

Maus
     Uber Crew
     Uber Crew

JagdTiger
     Uber Crew
     Uber Crew

Jagdpanzer E-100
     Uber Crew
     Uber Crew

T110e5
     Uber Crew
     Uber Crew

T110e4
     Uber Crew
     Uber Crew

IS-4
     Uber Crew
     Uber Crew

IS-7
     Uber Crew
     Uber Crew

Object 268
     Uber Crew
     Uber Crew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 1 Eylül 2012; 12:26:04 >

• Sağol über Tiger2 için kamuflaj vermiştim 3üne maksat bari 350-400 metreden spotlanmayayım ama baktım sen ağır tankların hiçbirine vermemişsin hemen değiştireyim onları
  • T110 da yükleyicideki mermi değiştirme yerine ammo rack olmayı azaltan perk alsan daha iyi olurdu sanki
  • sağol paylaşım için herkeze yardımı olacaktır.

fakat Maus diziliminde Mühimmat depo Hp sine vermişsin bugüne kadar Maus'un deposunu patladını ne gördüm nede duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Mayıs 2012; 3:16:20 >
  • Ben burda e-50 yi koymayı unutmuşum :)

Uber Crew

Ben bizim kızlara Laser beam taktım . O yuzden Yüksek isabet ile oynuyorlar. Bana Özel item Siz alamazsınız :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 18 Mayıs 2012; 20:01:22 >

• Bia niye bazılarında varda bazılarında yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Principes

Bia niye bazılarında varda bazılarında yok

skil 4 alınca almaya karara verdim. Diğer şeyler daha önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epic Games Hesabı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garip olacak ama, Churchill aldım para kasmaya. Crewide 100'ledim bu arada :P Nasıl vereyim skilleri :P
  • Kardeşler takımı full ve tüm mürettebatta olduğunda artı bunu vantilatör ile desteklediğinizde crewlerin becerisi % 121 oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deatly -- 28 Mayıs 2012; 18:05:06 >
  • SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı?

obj 704 deki ayarları yap
  • Is-7 için koymamışsın ama Is-4 dekini mi uygulayalım ?

Edit : Bu arada bende kv-1 var ıs-4 e gidiyorum şimdiden verelim skilleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erock986 -- 27 Haziran 2012; 22:03:33 >
  • Amerikan medyum nasıl olmalı ?
  • hep kızlara ağır işler yaptırıyorsun UberJager zavallıların ne işleri var tanklarda gitsinler evde el işi falan yapsınlar tşk. paylaşım için
  • Hortlatam çünkü güncelleyecem
  • teşekkürler. modüller ney acaba onlarıda yazabilirmisiniz :)
  • Beyler konuyu wot formunda güncelledim.
    Orda inceleyebilirsiniz

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Beyler konuyu wot formunda güncelledim.
    Orda inceleyebilirsiniz

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/

Ali eline sağlık güzel ama burayada eklemen lazım bir çok kişi orayı kullanmıyor, girmiyorlar bile, paylaşımların burdada olmalı, tabi bu benim düşüncem, gerisi sana kalmış..
  • bu skilleri perkleri nasıl değiştirebiliyon zenginmişin ha uberjager...
  • hocam benim sorum şu ıs7 de ilk skil hep kardeşler takımına verilmiş bide vantilatör var öle durumda crewler %120 oluyor bildiğim kadarıyla geriyede 3 skil kaldı şimdi benim sorum şu 3 skili %120 olarakmı kullanmak daha iyi yoksa 4 skilii %100 olarakmı kullanmak daha iyi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.