Bildirim
Uber Crew

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sağol über Tiger2 için kamuflaj vermiştim 3üne maksat bari 350-400 metreden spotlanmayayım ama baktım sen ağır tankların hiçbirine vermemişsin hemen değiştireyim onları -
T110 da yükleyicideki mermi değiştirme yerine ammo rack olmayı azaltan perk alsan daha iyi olurdu sanki -
sağol paylaşım için herkeze yardımı olacaktır.
fakat Maus diziliminde Mühimmat depo Hp sine vermişsin bugüne kadar Maus'un deposunu patladını ne gördüm nede duydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 7 Mayıs 2012; 3:16:20 > -
-
Bia niye bazılarında varda bazılarında yok -
quote:
Orijinalden alıntı: Principes
Bia niye bazılarında varda bazılarında yok
skil 4 alınca almaya karara verdim. Diğer şeyler daha önemli. -
Garip olacak ama, Churchill aldım para kasmaya. Crewide 100'ledim bu arada :P Nasıl vereyim skilleri :P -
Kardeşler takımı full ve tüm mürettebatta olduğunda artı bunu vantilatör ile desteklediğinizde crewlerin becerisi % 121 oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deatly -- 28 Mayıs 2012; 18:05:06 > -
SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: LostAssassin
SU-85 için mürettebata skill nevereceğimi bulamadım senin Jagdtiger için verdiklerin SU-85 için de uyar mı?
obj 704 deki ayarları yap -
Is-7 için koymamışsın ama Is-4 dekini mi uygulayalım ?
Edit : Bu arada bende kv-1 var ıs-4 e gidiyorum şimdiden verelim skilleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erock986 -- 27 Haziran 2012; 22:03:33 > -
Amerikan medyum nasıl olmalı ? -
hep kızlara ağır işler yaptırıyorsun UberJager zavallıların ne işleri var tanklarda gitsinler evde el işi falan yapsınlar tşk. paylaşım için -
Hortlatam çünkü güncelleyecem -
teşekkürler. modüller ney acaba onlarıda yazabilirmisiniz :) -
Beyler konuyu wot formunda güncelledim.
Orda inceleyebilirsiniz
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/ -
quote:
Orijinalden alıntı: UberJager
Beyler konuyu wot formunda güncelledim.
Orda inceleyebilirsiniz
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/119224-tank-konfigurasyonlari-ve-crew-skilleri/
Ali eline sağlık güzel ama burayada eklemen lazım bir çok kişi orayı kullanmıyor, girmiyorlar bile, paylaşımların burdada olmalı, tabi bu benim düşüncem, gerisi sana kalmış.. -
bu skilleri perkleri nasıl değiştirebiliyon zenginmişin ha uberjager... -
hocam benim sorum şu ıs7 de ilk skil hep kardeşler takımına verilmiş bide vantilatör var öle durumda crewler %120 oluyor bildiğim kadarıyla geriyede 3 skil kaldı şimdi benim sorum şu 3 skili %120 olarakmı kullanmak daha iyi yoksa 4 skilii %100 olarakmı kullanmak daha iyi ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X