Şimdi Ara

IAtkos s3 kurulum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar lenovo z560 model laptopa iatkos s3 yüklemeye çalışıyorum. Hardiskimde C de windows 7 (350 GB) , D de (150 GB FAT32, birincil sürücü) ise mac için ayrılmış partisyonlar var. Torrenten iatkos s3 ü indirip boot edecek şekilde nero burning room ile bootable bir dvd oluşturdum. bios dan dvd rom öncelikli olarak boot ayarlıdır. Ancak iatkos dvd si takılı bir şekilde laptop açılmıyor. Sadece siyah bir ekran var. Öylece duruyor. Kapatıp defalarca denedim, başka bir boot dvd yazdım ama olmadı. Acaba sorun programdan mıdır? Yoksa benim hard disk ayarlarından mıdır? ACHI ayarından olabilir mi? dvd den boot ettigimde hiç bir şey gelmiyor?

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
    İŞLEMCİ: Intel Core i3-370M 2.4 GHz.3 MB Cache Bellek İşlemci
    İŞLEMCİ TÜRÜ: Intel Core i3
    EKRAN KARTI:NVIDIA GeForce 310M Max. 1 GB Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 5 Mayıs 2012; 11:28:04 >

• aynı sorunu yaşayan birisi yazmış boot edemediğini. Ama cevaptan hiç birşey anlamadım. Bazı değerler yazmış ama anlamadım.

http://www.osx86.net/10-6-snow-leopard/15499-iatkos-s3-v2-cant-run-after-installing-lenovo-g560.html
  • boot diski yanlış yazmışım. şimdi iatkos kurulum dvd sini takınca ekranda disk şeklinde "iatkos s3 version 2" , windows ntfs, windows ntfs ve hard disk simgesi olan 4 tane seçenek var. hard disk ve disk simgesini seçince pc reset atıyor ve başa dönüyor. windows a zarar gelir diye diğer ntfs olan simgelere seçmedim. bu ekranda ne yapmam gerekiyor? oysa mac adı altında fat32 lenmiş bir partion ayırmıştım.
  • off f8 de bassam, disk simgesini de seçsem hep restart atıyor. ayrıca şöyle bir mesaj çıkıyor ekranın sol üst köşesinde "efi inject get devprop string null trying stringdata iatkos"
  • arkadaşlar bir yardım edin lütfen. konuya sıfır'dan başladığım için her türlü forumu okuyarak bilgi ediniyorum. oysa bir kaç tane cevap alabilirsem işim hafifleyecek. şimdi galiba bu daha apple logosunu görür görmez restart atma sorunsalı benim işlemcimin busradio değerindenmiş. işlemcim intel i3 m370 2.40 ghz. şimdi bu busradio olarak değer 18 miş. şimdi bu bilgiyi ben hangi ekrana yazmam gerekiyor? çünkü iatkos dvd si ile çalıştırdığımda yazı yazılacak her hangi bir ekran yok. yukarıda yazdığım gibi windows partionları, bir hard disk ve iatkos'un cd simgesi çıkıyor. bunlardan windows partionlarını seçersem windows 7 açılıyor, diğerlerinde ise 1 saniye apple simgesini görüp laptop kendini restart atıyor ve bu döngü böyle devam ediyor. bu busradio yu değiştirirsem restart atmayıp, loadin ekranına geliyormuş. ama bu değeri nereye yazabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubuntu vs Kubuntu yardım!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.