Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Evrensel / akıllı kumanda tavsiyesi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Evrensel / akıllı kumanda tavsiyesi ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shebumi

26 Şubat 2006; 13:10:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba,

henüz ses sistemini de almadım ama TV, Klima vs dahil evde ne kadar kontrol edilebilir cihaz varsa kontrol etmek için..
Evrensen kumanda ne tavsiye edersiniz..

SEPIA yada Nad iyimidir..kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim..

Tşk.

ciko44

30 Temmuz 2008; 13:10:56 

Merhaba;
yeni bir konu açmadan bu konuyu hortlatayım dedim

aşağıdaki kumandayı almayı düşünüyorum ama menzili vb. konularda tereddütüm var konu hakkında tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim

INTER LD45 EVRENSEL UZAKTAN KUMANDA
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Mumessil Club . Com
ciko44

30 Temmuz 2008; 23:31:34 

bakın birde bunu buldum, ikisinin de fiyatları birbirine yakın ve uygun gibi; acaba hangisi daha iyidir??

SEPİA SRC3000B AKILLI KUMANDA

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Mumessil Club . Com
loko

31 Temmuz 2008; 1:14:20 

Merhaba,
ben Açıkartırma sitesinde 12-13 tane dokunmatik kumanda satmış birisi olarak size Logitech marka veya oneforall marka kumanda tavsiye derim.Bu markaların destegi ve güncellemeleride mevcut.Mesela alttakiler olabilir.
http://www.sahibinden.com/logitech_harmony_525_universal_coklu_kumandaWQQaXQQ7977093WQQpXQQdisplayitem&keyword=kumanda%20logitech
veya
http://www.istegelsin.com/urun/one-for-all-urc-8305-kameleon-5-cihazli-akili-kumanda_453002.aspx?CatID=10627
loko

31 Temmuz 2008; 1:24:15 

Yada param var derseniz bu kumanda Müthiş.
http://www.teknikhaber.com/haberoku.php?id=3718

Ekteki dosya (1)
ciko44

1 Ağustos 2008; 10:58:43 

önerdiğiniz kumandalar bana bir uzaktan kumanda için çok pahalı geldi

benim istediğim sadece kumandanın sinyali güçlü olsun heryerden rahatlıkla kumanda etsin ve bütün tvlere uyumlu olsun...

Mumessil Club . Com
loko

1 Ağustos 2008; 14:51:52 

quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

önerdiğiniz kumandalar bana bir uzaktan kumanda için çok pahalı geldi

benim istediğim sadece kumandanın sinyali güçlü olsun heryerden rahatlıkla kumanda etsin ve bütün tvlere uyumlu olsun...

Hem sinyali güçlü olsun hemde rahatlıkla kumanda etsin vede bütün Tv lere uysun diyorsanız tabiki fiyatı biraz yüksek oluyor.Uygun fiyatlı ürünlerde vardır ama ne kadar kullanışlı olur bilemem.Eger yurtdışında tanıdıgınız var ise ordan getirebilirsiniz.Yurtdışında Fiyatlar baya uygun.Yada Açıkartırma sitelerinden uygun fiyata bakabilirsiniz.Siz ne kadara kadar kumanda düşünüyorsunuz?Mesela gittigidiyorda çok uygun kumandalar var,ordan alabilirsiniz.
alanya75

21 Ağustos 2008; 16:50:32 

selam shebumi ve ciko bende sizin gibi dert ettim kendime bu kumanda işini ve baya baya uğraşlardan son ra logiteck almaya alamassamda hiç almamaya karar verdim.zira ucuz olanlarda interden tutun da diğer markalara kadar muhakkak bir yerinde sıkıntı doğdu.ya tanıtmada ya sinyal gönderimde yada ne bileyim başka şeylerde. ben de kendim baya tarttıktan sonra düşündüm eğer ben akıllı kumanda aldıysam ve kumandayı elime aldıktan sonra tutupta tek tek ayrı ayrı kumanda edeceksem ne anlamı var dedim ve logıtech in aktivite menüsü aradığım kumanda olmasını sağladı.malum evde sinema sistemi lcd tv uydu harici ses kartı vs kullanan birisiyim ve logiteh 885 istedim almanyadaki arkadaşımdan dışardan geldiği için bana uygun geldi150 ytl ye ama ben kumandayı elime alınca tamamem ben den kaynaklanan sebeplerden(ergonomik gelmedi) 8 harfine benzerliği ele daha doğrusu benim elime oturmadı ve en alttaki tuşları kontrol etmek zor oldu ben de geri verdim. sonra 525 almak üzere iken ankaradan 227 ytl ye 5 taksit ile 785 aldım piyasada 400 ytl üzerinde idi.kumanda elime geçince ne kadar estetik ve kumanda ya benzediğini anladım ve aşık oldum. lafın kısası forumdaki arkadaşlarımın da yardımları ile kurdum daha doğrusu 885 için yaptığım driver i 785 e yükledim :)) ve şu an zevkini çıkartıyorum hatta bir arkadaşımız demiş biraz uğraşılsa bu alet ütü bie yapar die ben de katılıyorum hatta abartıp kafa yorarsan pazar sabahı sana bazlama bile yapar sen ne yap et logitek ten şaşma.sormak istediğin bişi olursa sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alanya75 -- 21 Ağustos 2008; 16:50:22 >

yaralı kalbimde kör bir kurşunsun,unutmam diyordun çoktan unuttun.ben senin gözünde çoktan el olmuşum ne diyeyim canın sağolsun...!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Evrensel / akıllı kumanda tavsiyesi ? Sayfa: [1]
Buraya git: