Giriş: Şifre: Kayıt Ol | Şifremi unuttum (?) Giriş tercihleri: Beni Hatırla | Cevaplanan Mesajlarım'a Git
Donanım Haber Forum

3000 YTL CİVARINDA ALINABİLECEK EN İYİ LCD

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Basılabilir versiyon
Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yildiz

26 Şubat 2006; 12:35:49  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Forumdan arkadaşımız ahmetdemir bu konuda bildiklerini aktardı bende diğer arkadaşlarımızada yardımcı fikir olması açısından buraya yayınlıyorum.

Öncelikle kullanım amacınız ekran seciminde cok onemli ve bu kişiden kişiye değişiyor;
Ben kendi acımdan bakacak olursam populer turk tvsi izlemeyen, elime dizilerden, filmlere her turlu program dvd veya divx olaran gelen, ekranı mutlaka bilgisayara bağlı olarak kullanan, oyun uygulamalarıda çalıştıran ve ekran karşısında tek kişi oturan biri olarak;

16:9 aspect ratiolu, "native" cozunurlugu en az 720p hatta 1080p, kontrastı cok brighnessi ise rahatsız etmeyecek sınırlarda olan, konsol veya bilgisayar bağlantısı için Dsub-15 değil mutlaka DVI veya HDMI girişine sahip, oyun amaçlı(konsol,pc v.b.) kullanılacaksa ekranda iz bırakmayan latency suresi sorunlu olmayan bir display gerekiyor.

42-43" altında bu formata uygun ekran seçeneğimiz olarak sadece LCD teknolojisi var.

Çünkü plazmalar bu boyutta max 1024*768 cozunurlugu destekliyor, onu da destekleyen poineer XDE436 gibi ekranlar 5.5-6 milyardan başlıyor, dolayısıyla fiyat sınırımızın cok dışında.
1-3 nesil panele sahip 8xx*4xx cozunurluklu plazmalar ise gerçekten berbatlar, bir ornek olarak lig tv de mac izlerken topu bile net gosterememesini verebilirim.
Ayrıca plazmalar sanılanın aksine kontrast olarakta LCD lerden ustun değillerdir(6.ve 7.jenerasyon haric), uretici tarafından verilen 4 haneli konrast rakanları dinamik kontrast adı altında bilinçsiz tuketiciyi kandirmak amacıyla verilen bir yakamdır.

Piyasadaki LCD-TV lere gelecek olursak onlarca secenek mevcut oldugunu gormuşsunuzdur,
bunlardan 42" altında "ideal" ekran diyebileceğim model Philips 32" 32PF9830 modeli olacak, her açıdan problemsiz olan ve yukarıda saydıgım tum uygulamalarda başarıyla kullanılabilecek bu ekran ne yazikki ulkemizde fahiş bir fiyata satılmakta. Ayrıca doğubank gibi kaçak mal satan yerlerde de enazından su an için bulunmamakta.

Dolayısıyla ithalatçının gazabından ve maliyenin %40 a varan haracından kurtulmak istiyorsak doğubankta neredeyse her modeli bulunabilen, goruntu kalitesi olarak geneli gayet problemsiz, bazı modelleri ise cok canlı, cok yuksek kontrastlı olan ama istisnasız hepsinde latency problemi olan Sony Bravia serisine yonelmemiz gerekecek. Yine 32" te KLV-V32A10E ve KLV-S32A10E
modelleri en uygun secenekler olarak kalıyor.

Bunlardan pahalı ve KLV-V32A10E modeli size uygun olabilir, cok ayrıntılı incelemesini bulamasamda tv içerigini, dvd yi ve bilgisayardan gelen DVI to HDMI kaynaklı videoyu video gayet sorunsuz oynattıgını belirtiyorlar.İncelemeyi buradan okuyabilirsiniz.
http://www.cnetasia.com/reviews/home_av/tvs/0,39037588,39095329p,00.htm

KLV-S32A10E serisi ise daha cok budget television olarak geçiyor ve renk dogrulugu cok iyi değil latency konusunda ise konsollarda ve bilgisayara bağlı olarak oyun oynandıgında sorun cıkarabilir.Cok ayrıntılı incelemesini buradan okuyabilirsiniz;
http://www.denguru.com/2006/01/20/are_32_lcd_tvs_ready_for_prime_time/page10.html
http://www.cnetasia.com/reviews/home_av/tvs/0,39037588,39095380p,00.htm
Bu ürün dogubankta 2.600tl ye bulunabilmekte.

32" te Panasonic TX-32LX500M, Sharp Aquos LC-32AF3M gibi cok yuksek performanslı tvler de var ama TR içinde bunlar seçenek değil, mantıksız fiyatlara satılıyorlar.

Benim sonuç olarak size bu ülke sınırları içerisinde önereceğim(önermek zorunda kalacagım) TV;

Sony Bravia "V" Serisi KLV-V32A10E modeli olacaktır. Tahminimce 3.000-3200YTL arasına doğubankta bulabilirsiniz.

TEŞEKKÜR EDERİM
Paylaş:

Pentax K10D Grand Prix + 70mm f/2.4 Limited + 43mm f/1.9 Limited + Tamron 70-200 f/2.8 + 16-45mm f/4 + 14mm f/2.8

Referanslarım ; PlutosDaddy, Moonback1903, ikarahal, ardicli2000, ttunccan, GeckoBoy, cagriemral, bytepire, R`meRt, tur.gut, akanarya2, fortress34, caver, Reis-i Eagles, Zombie, visor, odzi, necipali, Chaari_H600, ozgboy, SebastianTR, Murat.92, tolstoy_48, serkaN, uAltintas, İmportant, seboist64, adikursat, X, OverClocKing, d@ngerusly, ::ExtremE::,toonjai, hey, supremum, Savage, rabesantrata, ShaRLooT, ataruz, Xentinus, eagle fly free, ozgrozt
airfatih

26 Şubat 2006; 22:14:53  

Bunu tavsiye ederim :

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=152438&productId=evvestelmil37

AMD64 x2 4000+- Asus m2npv_mx- 2*1024 Dual DDR2 667- 320GB WD 16 mb sata2 HDD-Samsung 226 NW ------Audigy2 ZS &LOGITECH Z5500 & Crea 37" LCD TV & ACER PH530 WIDESCREEN HD PROJECTOR----
PLASTICBOOK

5 Mart 2006; 19:23:23  

TEKNOSA DA 2490 YTL FİYATA 15V AY TAKSİTLE SATILAN TOSHİBA 32WL56P LCD TV MODELİNİ KAÇIRMA DERİM BEN BUGÜN ALDIM MÜKEMMEL.HD VE PC GİRİŞ VAR.İNGİLİZ MALI.HERŞEY KALİTE.BAŞKA MAĞAZALARDA BU TV 2000 EURO KDV HARİÇ
ahmetdemir

5 Mart 2006; 20:24:23  

Sony V serisi genel anlamda belirli standartları geçmiş bir televizyon serisi, ama 32" lik modelinin onboard tuneri televizyonun gerçek potansiyelini kullanamayacak kalitede.
Bu parayı verdikten sonra terrestial PAL yayın izlemekte pek mantıklı sayılmaz, uydu receiver kullanıldığında veya HDMI-native çözünürlükte giriş yapıldığında ise gerçekten tatminkar görünti verdiği sonucunu çıkarıyorum gözlemlerimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemir -- 5 Mart 2006; 20:27:25 >

-Canon 20D, 18-55 IS, Tokina 11-16, Canon 100-400L f4.5-5.6
-Macbook Air Late 2010 1.86ghz 4gb, 128gb SSD
-i3 540 3.06ghz, 2x4gb Corsair ddr1600,Gigabyte GA-H55M, Powercolor 4890PCS+, Intel 320 120gb, WD green 1TB, Creative Gigaworks G500, Corsair HX650W
-1*3 Seagate Freeagent 1TB, 1.5tb WD, 750gb seagate, 3*1tb WD 2.5" elements, 2*500gb WD 2.5" elements
goofyitu

5 Mart 2006; 22:00:55  

toshiba nasil memnunmusunuz
dvi yok sanirim kutudan hdmi-dvi cevirici filan cikiyormu?

yuyamasan

10 Aralık 2006; 14:06:00  

arkadaslar simdi sony bravia serisinde KDL-32S2020 mi daha iyi yoksa sizin soylediğiniz KLV-V32A10E bunblardan hangisi yeni teknoloji

ayko

10 Aralık 2006; 14:34:25  

vala arkadaşım teknosada 2800 ytl ye philips 32pf7331 modelini tavsiye ederim

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010281&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

tolgahankutlu

10 Aralık 2006; 17:17:36  

peki samsungun o siyah kadeh şeklindeki tv si nasıl sizce.iyimi kötümü...

reshad

10 Aralık 2006; 18:07:54  

BİR OKUMAK GEREK
zafer666

10 Aralık 2006; 21:19:30  

quote:

Orjinalden alıntı: ayko

vala arkadaşım teknosada 2800 ytl ye philips 32pf7331 modelini tavsiye ederim

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010281&CS_Category=_LCD_TV117&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

ben de bu tv yi aldım. bir aksilik olmazsa yarın elime ulaşacak. teknosa mağazalarında lcd tv peşin alışverişlerde %10 kampanya var. duvara askı aparatı dahil 2.545 TL (peşin) . teknosa.com dan ise 2.715(havale ile) alırsanız 250 TL hediye çeki kazanıyorsunuz. 32" tv ler arasında fiyat performans oranı en iyi olanlardan birisi gibi görünüyor.

http://hplies.com/
tolgahankutlu

11 Aralık 2006; 9:38:55  

samsung un tv görüntülerini buradan yollarmısın.bende onu tercih ediyorum ama birilerinin önce memnun kalması gerek.sanırım turkiyedeki tüm lcd ekran tv ler playstation 3 e uyumlu değilmiş.bunun için sony yeni bir ürün üretmiş.sony 40x 2000.acaba samsung da uymlu değilmi.ne gibi özellikleri var.buradan paylaşırsan sevinirim.

DubLanC

11 Aralık 2006; 11:41:06  

quote:

Orjinalden alıntı: tolgahankutlu

samsung un tv görüntülerini buradan yollarmısın.bende onu tercih ediyorum ama birilerinin önce memnun kalması gerek.sanırım turkiyedeki tüm lcd ekran tv ler playstation 3 e uyumlu değilmiş.bunun için sony yeni bir ürün üretmiş.sony 40x 2000.acaba samsung da uymlu değilmi.ne gibi özellikleri var.buradan paylaşırsan sevinirim.

PS3 e uyumsuzluk konusunu açabilirmisiniz ? Benim yabancı sitelerde PS3 ile ilgili gördüğüm sorunlar,

-Sadece 1080i hd formatını destekleyen eski nesil HDTV lerde maksimum 720p olan oyunların 1080i e upscale yapılamaması ve 480p downscale edilmesi.
-1080p blu-ray filmlerin 720p ye downscale edilememesi ve 480p ye düşürülmesi.

Eğer HDTV 720p ve 1080i desteği var ise oyunlarda bir sıkıntı çıkmıyor. Filmlerin 720p ye downscale edilememesi durumu için ise, Sony firmware update hazırlayacağını duyurmuş durumda.

ivbtar

11 Aralık 2006; 15:00:58  

LG derim ben sana. ama boyutu büyük istiyosan biraz daha kas paraya.kredi kartı taksit filan yap.

http://www.derbiatesi.com gerçek taraftarlar için yeni bir platform. Yeni bir tarz. Tartışın, atışın, yorumlayın, yorum okuyun, takımınıza destek olun, skorunu yükseltin ve daha pek çok şeyi derbiatesi.com da yapın. Unutmadan http://www.cimbomfener.com yazarak da girebilirsiniz.
master90

11 Aralık 2006; 22:45:57  

Viewsonic 40" kaliteli bir görüntüye sahip. Tercih edilebilir. Fiyatı diğerleri ile kıyaslandığına oldukça makul. Samsung'un ürettiği paneli kullanıyor. Bana göre tek kusuru karasal tuner olmayışı.

ufuk_acar

12 Aralık 2006; 7:37:12  

http://forum.donanimhaber.com/m_10883117/tm.htm

Samsung S8530 Wave II Ana Konu
İşletim Sistemi: Bada 2.0 || Uygulama Mağazası: Samsung Apps || İşlemci: 1 GHz ARM Cortex-A8 || Grafik İşlemci Ünitesi: PowerVR SGX540 || Chipset: Hummingbird || RAM: 512 MB || Ekran: Super Clear LCD || Dokunmatik: Kapasitif || Renk: 16 milyon || Ekran Çözünürlüğü: 480x800 piksel || Ekran Boyutu: 3.7 inç || Cam: Çizilmeye ve kırılmaya dayanıklı "Gorilla Glass" || Hafıza: 2 GB dahili hafıza + 8 GB hafıza kartı (32 GB'ye kadar da artırılabilir hafıza) || 3G: 3.6 Mbps indirme (download) hızı, 2 Mbps yükleme (upload) hızı || Bluetooth: 3.0 || Kamera: 5 MP (2592x1944), otofokus, LED flaş, 720p@30fps video kaydı.
TAN34

12 Aralık 2006; 17:13:56  

MERHABA BENCE SAMSUNG'UN ÜRETMİŞ OLDUĞU 32'' LİK SERİLERDE ŞU ANDA EN İYİSİ 5000:1 KONTRASLA 32R71 VEYA 72 SAMSUNG DÜNYANIN EN BÜYÜK PANAL ÜRETİCİSİ ŞUANDA. LC VE PLİHPS ORTAKLIĞI BİLE ONLARIN PANELLERİNDEKİ RENK KALİTESİNE ULAŞAMADI. TEK KELİMEYLE SÜPER.....

mturgut

12 Aralık 2006; 19:42:24  

Tan34 merhaba,
"Philips ,Samsung'un panellerindeki renk kalitesine ulaşamadı " cümlesi şahsi fikriniz mi? yoksa teknik bir veri veya yorumdan mı alınma.

Insıgnıa Kulübü

Insignia 1.6 Turbo Cosmo DVD800 Navi Teknik Gri
Ankara , 40
http://opelinsigniaclub.wordpress.com/
TAN34

13 Aralık 2006; 12:43:40  

BEN ÇOK FAZLA GEZDİM ARAŞTIRDIM.VE SONUNDA KARAR VERDİM ŞİMDİ KULANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM. PLAYSTAİON OYUN LARINDA BİE HARİKA GÖRÜNTÜSÜ VAR.ŞİMDİ BİR SİNEMA SİSTEMİ ÇIKARMIŞLAR ŞİMDİDE ONDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. SANSUNG FANATİGİ OLDUM GALİBA TAKIMTUTUTAR GİBİ:)))

mturgut

13 Aralık 2006; 19:27:59  

Samsung'u ben de begeniyorum ama şahsi fikrim philips'in görüntü kalitesi çok daha iyi.
Bu arada küçük harf kullanmanızı öneririm .forumlarda büyük harf bağırmak anlamına gelir.

Insıgnıa Kulübü

Insignia 1.6 Turbo Cosmo DVD800 Navi Teknik Gri
Ankara , 40
http://opelinsigniaclub.wordpress.com/
bah06

13 Aralık 2006; 23:43:27  

32 inç yada 37 inç alacaksan sana önerim LG LC2R modelidir. Hem görüntüsü baz modellere göre daha iyi Samsung un R serisinide inceledim ama o fiyata 32 yerine 37 alırsın lg nin ve daha memnun kalırsın Çünkü 32 küçük geliyor. + pixel plus a kafanı takma her markada böyle bir yazılım var zaten

Satılık amd sistem
taşkafa

14 Aralık 2006; 22:03:38  

Bak kafan iyice karıştı sadece sana şunu yazayım. Bütün yazılanları okudun. kararını ARÇELİK- BEKO- VESTEL olarak uygula...Dünyanın parasını veriyorsun. Garanti süresi bitince ne olacak ? Bu tv arıza yaptıgı zaman tamirine 1800 lira ver diyecekler . çöpe atacakmısın ? Yaptıracakmısın ? Bunu düşün.. 4 yıl sonrayı.. hesaba kat....BİRDA TAMİR PARASINA RAZI OLSAN BİLE BOZULAN AYNI PARÇAYIMI YADA NE BULUNURSA BENZERİNİMİ KULLANACAKLAR ? Bunları sakin bir şekilde düşün...Pahalı bir hata yapma....Servis parça çok önemli....En az 10 yıl kullanacaksın....Para senin, tercih senin...Herkes farklı yorum yapar....Ben böyle düşünüyorum...Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Aralık 2006; 23:27:10 >

HİLE İLE İŞ GÖREN MİHNET İLE CAN VERİR,

NAMUSA HÜRMET EDEN NESLİNE ŞEREF VERİR....
bluewawx

14 Aralık 2006; 22:57:16  

bende lcd tv konusunda kararsızım
inceleme yapıyorumda sony kdl 32s2000 ile phılıps 32pf7331 arasında inceleme yapıyorumda
sony daha pahalı geliyor. birde kararsız kaldığım lcd tvlerin arıza problemi olduğu zaman
çüzümü varmı yoksa garanti dışı kaldımı elimizde kaplamasın normal tvlerin en aşağı 10-15 yıl
acaba bunlarda nasıl bi dayanıklılık söz konusu...

dosays

9 Ocak 2007; 18:25:16  

Merhaba, geçen cumartesi Bursa Carrefour içindeki mağazada LG'nin LC2R modelini gördüm. Fiyatı da çok iyi. 37" boyutunda Philips üzerine yoğunlaşmışken araya LG girdi. Ayrıca Samsung'a da baktım, o da güzel görüntü veriyor. Sony'de ise bu boyut yok, 40" ve 32" bulunuyor, ayrıca mağazalardaki görüntülerine de inanamıyorum, bazen çok kötü duruyorlar. Toshiba'nın da bu boyutta çözünürlük avantajı var ama hala ne alınabilir bir türlü karar veremiyorum. Digiturk ile hangisi bana yarar bir fikir verirseniz çok sevinirim.

ustralı

18 Ocak 2007; 23:49:10  

Arkadaşlar ben panasonic plazmadan tutun lg samsung ve philips hepsini kullandım.(DÜKKANIMIZDA ÇOĞU MODELİ TEST ETME İMKANINA SAHİPTİK)

benim değerlendirmem şöyle:

1. panasonic plazma sinema için izlemesi çok güzel pv60 ve 600 serisi için,ve formula sahnelerinde başarılı
dezavantajları ise gözleri yorması ekranın çok az da olsa titremesi ve gün ışığında performansının düşmesi,burn in vs.. digital naturel motionun olmaması en büyük dezavantajı...

2. samsung m71 serilerinde renkler çok canlı siyah gayet başarılı ama hareketli görüntülerde hayalet gölgeler çok rahatsız edici ses kalitesi çok kötü (her zaman ses sistemi ile seyredilmiyceni düşünürsek)
av hdmı pc geçişleri ağır kalıyor kumandası basit tabi seçim paşa gönlünüzün...ama fena bir ürün değil...

3. lg fiat / performans oranına göre iyi sayılır renkler gerçek fiatı uygun işçilik kalitesi güzel...dezavantajları
kumandası çok dandik ses çok kötü hareketli görüntülerde hayalet gölgeli

4.philips ise ilk rakamı 5ve 7 ile başlayan serileri lg ile tamamen aynı diyebilirim sadece 9 ile başlayan serileri yani CİNEOS panelli modelleri mükemmel özellikle digital naturel motion ANALOG YAYINLARI DİGİTAL YAYINMIŞ İMAJI VERİYOR... ve su gibi kayan hareket var...sony bu hareketli görüntüyü eski tüplü DRC_MF filtreli tv lerinde kullanıyordu ve olağan üstü netlik elde ediyordu...renklere gelince SAMSUNG daha canlı fakat pixel plus 3 olan modelleri renk konusunda da rakipsiz dezavantajlaı ise FİATI ÇOK YÜKSEK 9 ile başlayan serilerini maddiyatı iyi olan arkadaşlara tavsiye ederim...

5. SONY yılların sonisi sınıfta kaldı...eski performansından eser yok resmen arızalı cihaz sattılar...sadece V SERİSİ İLE W serisi lg ayarında sayılır...

ewet arkadaşlar seçim sizin bana soracak olursanız hangisini seçersin diye

cevabım :HİÇBİRİSİ bu teknolojilerin eksikleri çok fazla ...plazma ve lcd...( en az 3 yıl sonra derim ve tr de yaşadığımızı varsayarsak hd uyumu da olsun ne olur ne olmaz derseniz SAMSUNG SLİM FİT 70 ekran 4:3 eski format tipi tv alırdım) UNUTMAYIN Kİ YAYINLARIMIZ DAHA STEREO BİLE DEĞİL KALDI Kİ 16:9 HİÇ DEĞİL HD NE ZAMAN OLUR ONU DA ALLAH BİLİR) PARANIZI ÇÖPE ATMAYIN DERİM GEÇİŞ DÖNEMİNDE BİLE DEĞİLİZ ... NORMAL BİR UYDU ANTENLE 100HZ BİR SONY TÜPLÜ BİLE BENCE 7 YIL RAHAT MODASI GEÇMEZ İNSANLARIMIZ EKMEK PARASI BULAMAZKEN HD FANTAZİ BENCE ALANLAR DA ÇİÇEK BÖCEK DEMOLARIYLA İDARE EDİYORLAR KENDİMİZİ KANIRMAYALIM HD OLAYI GÜZEL BİR BULUŞ AMA TÜRKİYEDE OLDUĞUMUZ İÇİN BEKLEMELİYİZ HENÜZ ERKEN DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN ...TEKRAR DİYORUM SEÇİM PAŞA GÖNLÜNÜZÜN...GÜZELLİKLER TÜRK İNSANIMLA OLSUN HEP......................................

megan
bluviaggiatore

29 Eylül 2010; 17:04:05  

bunu tavsiye ederim
http://www.upucuza.com/products.php?categoryId=1065&productId=29952

MrSwaH

29 Eylül 2010; 18:08:43  

Dostum 3 sene öncesine 3 sene önceki tv yi tavsiye etmişsin :)

PANASONIC TX-P42V20E
TOSHİBA L650-11F
LOGITECH Z-5500
SONY ERİCSSON CYBER-SHOT® C903
Dağılın

24 Kasım 2010; 10:38:55  

quote:

Orijinalden alıntı: MrSwaH

Dostum 3 sene öncesine 3 sene önceki tv yi tavsiye etmişsin :)

arkadaş konunun ne zaman açıldığına dikkat etmemiş

_AMADEUS_

24 Kasım 2010; 10:46:09  

4 sene öncesi ürün ve fiyatlarına baktım da konuda, 32 ınc tv 3000 tl den gidiyor, vay anasını sayın seyirciler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AMADEUS_ -- 24 Kasım 2010; 10:48:05 >

Ego,aklımıza gelebilecek tahmin edebileceğimiz en kötü güven dolandırıcısıdır.Çünkü onu görmezsiniz.En büyük sorun, egonun bakacağınız son yerde saklanması.Kendi içinizde.Düşüncelerini, sizinkiymiş gibi saklar.Onun duyguları,sizin duygularınızmış gibi.Onu siz zannedersiniz.İnsanların egolarını koruma ihtiyacı sınır tanımaz.Kendinden öte, daha değerli içindeki gerçeği daha iyi ayırt eden bir şey olduğunu kabullenemez.Bu hayali dış düşmanı yaratırken genelde kendimiz için bir düşman yaratırız,sonra o, ego için gerçek bir tehlike olur.Ama aslında onu da ego yaratmıştır.Kafanızdaki ses ne derse desin.''dış düşman diye bir şey yoktur.''Düşmana dair tüm fikirleriniz egonun düşman olarak yansımasıdır.Bu bağlamda dış düşmanlarımızın hepsini kendimizin yarattığını görürsünüz.En büyük düşmanınız kendi fikirleriniz, kendi cehaletiniz...kendi egonuzdur....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri] » Televizyonlar » TV Tavsiyeleri » 3000 YTL CİVARINDA ALINABİLECEK EN İYİ LCD
Sayfa: [1]
Buraya git:

Başa Dön

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil