Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Firefox mobil ve Windows 8 versiyonları aynı tasarıma sahip olacak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Seçkin Yorumlar Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: [1]
Giriş

6299 Mesaj
ING'de uygun kredi alırken tanıdığa ihtiyacın yok »
4 Mayıs 2012; 13:48:44 

Windows 8 için Firefox tarayıcısını geliştirmeye devam eden Mozilla vakfı, tarayıcı tecrübesini tüm platformlarda aynı şekilde yaşatacak bir tasarım üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Bir sunuyla açıklamayı yapan Mozilla, sade, kullanıcı dostu ve tüm platformlarda aynı Firefox hissini verecek bir kullanıcı tecrübesi sunmayı amaçladıklarını kaydetti. Android, Windows 8 Metro, Boot to Gecko, klasik masaüstü gibi pek çok platform bu kapsamın içerisinde.

Mozilla, tarayıcının görsel stilini, hitap ettiği platformların geleneksel özellikleriyle harmanlıyor ve bu zor süreci vakfın Kilimanjaro adlı girişim yürütüyor. Kilimanjaro kullanıcı odaklı tüm Firefox projelerinin çatısını oluşturuyor.

Örneğin masaüstü platformları için Australis adında yeni bir tasarım geliştirildi ve tasarım eğimli sekmeler, daha basit bir menü ve pek çok geliştirmeler getiriyor. Sunularda mobil kullanıcı arayüzü ile Australis tasarımının görsel uyumluluğunun giderek arttığı göze çarpıyor. Bunun yanında Mozilla daha fonksiyonel bir başlangıç sayfası ve indirmeler için daha temiz bir arayüz de sunmayı planlıyor.

Windows 8 Metro arayüzü için de çalışmalarını sürdüren Mozilla, bu sayede Firefox'a daha fazla fonksiyon kazandırmayı amaçlıyor. 

Platform birleşimi çalışmalarını sürdüren Mozilla detaylı bir videoyu da kısa süre sonra yayınlayacağını açıkladı.

417 Mesaj
4 Mayıs 2012; 15:42:58 

"Firafoz" ne demek sevgili editörüm.

3364 Mesaj
4 Mayıs 2012; 15:58:46 

Firefox bu kadar azim ile çalışıyor, hedefine odaklanıp çalışmalara devam ediyorsa en iyisini sunacağına şüphem yok..

1724 Mesaj
4 Mayıs 2012; 16:15:17 

yeni arayüzle androidte akıyor şimdilik stabilite sorunları var o kadar

||ECS G41T-M7|Asus GT430(LP)|Foxconn SFF CASE|HP 2311x 23"|8GB RAM|Intel Pentium E5500|HTPC||||Ubuntu GNU/Linux|13.04 Gnome-Shell||
||SonyEricsson Xperia Neo V|32GB|with LiveSound HiFi||||Android|Ice Cream Sandwich 4.0.4|| Powered by Android/Gnu/Linux
DELİORMANLI.............İzleniyorsun Tıkla Öğren

4775 Mesaj
4 Mayıs 2012; 16:34:29 

Android'de yeterince iyi işler çıkardıkları söylenemez. Tarayıcıyı açmak bile bir zulüm açıkçası. Oldukça ağır çalışıyor ve kararlı çalışmıyor. Bu konuda Firefox'un örnek alması gereken tarayıcılar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

775 Mesaj
4 Mayıs 2012; 17:04:41 

Mozilla'yı taktir ettim şimdi,her platforma kendisine has özelliğini yansıtacak şekilde yanaşmak iyi.

137 Mesaj
4 Mayıs 2012; 19:11:32 

Firefox bir fikir verdim onlarada yazdım eğer onu uygularlarsa büyük bir artı olur onlar için bu bütün kişiselleştirme ayarları ve kısayolları online olarak saklama hesap mantığı ile koruma bir çok insanın işine yarar

8839 Mesaj
4 Mayıs 2012; 21:50:51 

Gayet iyi gözüküyor.

2516 Mesaj
4 Mayıs 2012; 21:55:54 

şu indirme yöneticisini değiştirsinler yeter

10812 Mesaj
4 Mayıs 2012; 23:13:24 

firefox yerinde sayıyormuş gibime geliyor artık.. uzun zamandır bu tarayıcıyı kullanıyorum ama en son hissedilebilir bir değişimi 4. sürümde yaşadık ve ondan sonra çokta hissedilir bir gelişme yaşadığımı söyleyemem. arka planda ciddi geliştirmeler olduğu aşikar ama bir chrome gibi kullanıcı deneyimini etkileyen farklılıklar yaratamıyorlar...

25043 Mesaj
6 Mayıs 2012; 17:41:02 

tasarımı çok beğendim ama hala konsept.

bence aynı tasarımın olması her zaman iyi olur mac kullanıyorum firefoxa alışıyorsun birde windowsa geçince aman tanrım eklentiler nerdeydi falan :/

şu kasmalarıda önlerlerse tadından yenmez

10 Mesaj
12 Mayıs 2012; 21:53:29 

firefox yerinde sayıyormuş gibime geliyor artık..

25043 Mesaj
14 Haziran 2012; 10:11:34 

At last, soomene who comes to the heart of it all
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar » [Donanım / Hardware] » Anasayfa Haberleri » Firefox mobil ve Windows 8 versiyonları aynı tasarıma sahip olacak
Sayfa: [1]
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.093