Şimdi Ara

Turkcell'in yeni iPad fiyatlandırması belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
6.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell'in yeni iPad fiyatlandırması belli oldu






    Apple'ın yeni iPad modelini ülkemize getireceğini ilk açıklayan operatör olan Turkcell bugün fiyatlandırmayı da netleştirdi.




    Firma tarafından yapılan duyuruda yeni iPad'in iletişim merkezlerinden 250MB, 1GB ve 4GB internet paketlerinin yanı sıra ilk kez sınırsız interneti paketi ile 24 ayda uygun ödemelerle sahip olabileceği açıklandı.




    Yeni iPad paketleri ise şöyle:




    Yeni  iPad 16 GB versiyonu 250MB internet paketi ile birlikte ayda 79TL, 1GB internet paketi ile birlikte ayda 86TL, 4GB internet paketi ile birlikte ayda 96TL, sınırsız internet paketi ile birlikte ayda 125TL şeklinde satılacak.




    Yeni  iPad 32 GB versiyonu 250MB internet paketi ile birlikte ayda 89TL, 1GB internet paketi ile birlikte ayda 96TL, 4GB internet paketi ile birlikte ayda 106TL, sınırsız internet paketi ile birlikte ayda 135TL şeklinde satılacak.




    Yeni  iPad 64 GB versiyonu 250MB internet paketi ile birlikte ayda 101TL, 1GB internet paketi ile birlikte ayda 108TL, 4GB internet paketi ile birlikte ayda 118TL, sınırsız internet paketi ile birlikte ayda 147TL şeklinde satılacak.




    Kontratsız fiyatı ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi. Sadece WiFi modeli hakkında da bir fiyatlandırma yok.




    Yeni iPad modeli yarından itibaren Turkcell iletişim merkezlerinden satışa sunulacak.

     








  • külahımı arıyorum turkcell
  • http://www.turkcellmedya.com/yeni-ipad-ayda-79tlden-baslayan-fiyatlar--ve-----cift-tasiyici-hiziyla-5-mayista-turkcellde-bulten_2856.html
    Yeni iPad, ayda 79TL’den başlayan fiyatlar ve “Çift Taşıyıcı” hızıyla 5 Mayıs’ta Turkcell’de
    Turkcell’in Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisi ile güncellenen 3G şebekesi sayesinde yeni iPad, sahip olduğu hız potansiyelini ortaya koyabiliyor. Böylelikle Turkcell’liler yeni iPad ile mobil internet keyfini iki kat daha hızlı yaşayacak, yeni eklenen sınırsız internet teklifi ile de bu hızdan doyasıya yararlanabilecekler.
    Paylaşın:
    04 Mayıs 2012

    Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, yeni iPad’i geniş ve cazip internet paketi teklifleri ile ayda 79TL’den başlayan fiyatlarla 5 Mayıs’tan itibaren Turkcell İletişim Merkezleri’nde müşterilerine sunuyor. Turkcell’liler Yeni iPad’in 16, 32 ve 64GB modellerine, 250MB, 1GB ve 4GB internet paketlerinin yanı sıra ilk kez sınırsız interneti paketi ile24 ayda uygun ödemelerle sahip olabilecek.

    Geçtiğimiz yıl 3G şebekesini Çift Taşıyıcı teknolojisiyle güçlendirerek çift taşıyıcı destekli mobil internet cihazlarının bağlantı hızını iki katına çıkartan Turkcell bu sistemi Türkiye’ye yaygınlaştıran tek operatör (Turkcell 3G şebekesinin %99.5’i Çift Taşıyıcı teknolojisiyle uyumlu). Bu da Turkcell’lilere, Yeni iPad’le, iPad2’ye göre 3G’de çok daha hızlı bağlantı yapma olanağı veriyor. PCnet Dergisi’nin Mayıs 2012 sayısında yer verdiği “3G Hız Testi” sonucuna göre de, Türkiye’nin “3G Şampiyonu” Turkcell oldu. Türkiye’nin 7 bölgesini temsilen seçilen 9 ilde, 59 noktada yapılan 2.136 ölçüm sonucuna göre Turkcell, 3G veri indirme ve yükleme hızıyla Türkiye’nin en hızlı operatörü çıktı.

    Yeni iPad, dikkat çekici yeni Retina ekran özelliği, dört çekirdekli grafik işlemcisi, yeni A5X işlemcisi ve 1080p HD formatında video çekimi yapabilen 5 MP iSight dahili kamerası ile tablet kategorisinini yeniden tanımlıyor. Yeni iPad ince ve hafif olmasının yanı sıra, 10 saat pil ömrüne sahip. Ayrıca, Yeni iPad, dünya çapındaki şebekeler için en kapsamlı desteği sunarak, kullanıcılara seyahat ederken hemen hemen her yerden yüksek bağlantı hızına sahip şebeke üzerinden internete bağlanabilmeyi mümkün kılıyor.

    Sayın: “Turkcell, Türkiye’de Yeni iPad keyfini 2’ye katlıyor.”

    Turkcell Bireysel Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, Apple ile bir kez daha iş birliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

    “Tüm Türkiye’de Turkcell’liler Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisi ile desteklenen 3G ile yeni iPad’i 43.2 Mbps’a varan hızla kullanmanın keyfini sürebilecek. Böylece Turkcell, Türkiye’de yeni iPad keyfini 2’ye katlıyor. Muhteşem potansiyeliyle yeni iPad’in hak ettiği başdöndürücü hız bu. Biz de Turkcell olarak bu hızı daha fazla müşterimize yaşatabilmek için interneti içinde ayda 79TL’den başlayan çok avantajlı teklifler hazırladık. Samimiyetle iddia edebiliriz, Yeni iPad Turkcell’den alınır.”

    Yeni iPad için Turkcell fırsatları

    Turkcell, yeni iPad’i geniş bir yelpazede cazip internet paketi teklifleri ile beraber sunacak. Turkcell müşterileri 16GB’lik Yeni iPad’e 250MB internet paketiyle birlikte 24 ay taahhütlü olarak ayda 79 TL’ye sahip olabilecek. Mobil internet ihtiyacı yüksek olan Turkcell’liler için de 16, 32 ve 64GB’lik Yeni iPad’lere 250MB’nin yanında 1GB ve 4GB internet paketi seçenekleri sunuluyor.

    Turkcell’in internette sınırları ortadan kaldırmak isteyenlere özel teklifleri de var: Yeni iPad için, sınırsız internet paketi içinde teklifler, yine 24 ay taahhütlü olarak sunuluyor.









    (24 ay taahhütlü)


    250MB data ile birlikte


    1GB data ile birlikte


    4 GB data ile birlikte


    Sınırsız data ile birlikte

    Yeni iPad 16 GB


    79 TL


    86 TL


    96 TL


    125 TL

    Yeni iPad 32 GB


    89 TL


    96 TL


    106 TL


    135 TL

    Yeni iPad 64 GB


    101 TL


    108 TL


    118 TL


    147 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iPad açıldığında yaptiklari reklam filmini izletmeye kalksa hop gitti 250 mb.
    250 mb lik "paket" mi olur ya. Neyin paketi Allah askına 250 mb alti üstü
    Ne yani ucuz diye insanlari bu paketten aldirip sonra kotayi astin diye milleti mi soyacaklar

    Olurda bu kadar olmaz ayıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2012,250 Mb paket ile millete iPad satmayı planlıyorlar.Gerçekten komik bir durum.
  • bu kadar saçma bir şey olamaz ya 250mb nedir arkadaş dalgamı geçiyorlar yada bunlar hiç internet kulanan adam görmemiş bir video seyretsen gidiyor zaten 250gb

    upload + download hızları bir hesaplanıyor çaktırmadan duble geçiriyorlar ;)
  • Sınırsızda sınır ne kadar acaba? Bunlarda adil kullanım kotası koyarlar.
  • 250 mb internet paketi, bunlar ipad'i hesap makinası zannediyorlar galiba
  • Bu fiyatlar ile anca Harranlı Emine alır.Bir o memnun zaten.
  • 16 GB Wifi +4g modeli Toplamda 3000 Liraya geliyor sınırsız internet paketi ile. 1500 lira cihaz olsa, kalan 1500/24= 62,5 lira sınırsız internet için yerine göre iyi bir fiyat gibi görünüyor. AKK ne kadar olacak o önemli tabi.
  • Bence 4 GB'lık internet paketli 64 GB yeni iPad gayet iyi. Sadece iPad 1896 TL'ye geliyor. Sınırsızda büyük ihtimalle 15 GB adil kullanım kotası koyarlar.
  • Charlie Chaplin gibisin Turkcell.
  • Öp bizi Turkcell..

    Şirket için 3 tane iphone 4 aldım. Asla gelecek dedikleri tutarda fatura gelmedi. En fazla 130 lira gelir diye sattılar. 200 liradan aşağı fatura gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 4 Mayıs 2012; 13:28:41 >
  • Abartmayın arkadaşlar. Bence fiyatlar makul.

    Bende ipad 1 vardı. 4 GB üyeliğim var. Ipad'i birkaç gün önce sattım. Yeni ipad alacağım. Her ay 4 GB'a ben 40 TL para ödüyorum.

    Ben peşin alanlardan olacağım ama düz mantık bir hesaplama yapılınca 24 aylık 4 GB'lık interneti paketi bana 960 TL'ye maloluyor.

    Turkcell kontrartlı 4 gb paketli 64GB olan ürünün maliyeti 24 ayda 2.892 TL. Bu tutardan ben internet paket fiyatını çıkardığımda 1.872 TL'ye geliyor fiyatı.

    Pardon da bu fiyatı veren başka bir yer mi gördünüzü? Yurtdışından getiren bir türk şirketi bile 1.790 TL'ye getirmiyor muydu?

    Bence fiyatlar gayet makul.
  • Türkiyede Apple store bi açılsa da şu firmaların tekelciliği biraz zedelense keşke..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwain

    Abartmayın arkadaşlar. Bence fiyatlar makul. Bende ipad 1 vardı. 4 GB üyeliğim var. Ipadi birkaç gün önce sattım. Yeni ipad alacağım. Her ay 4 GBa ben 40 TL para ödüyorum. Ben peşin alanlardan olacağım ama düz mantık bir hesaplama yapılınca 24 aylık 4 GBlık interneti paketi bana 960 TLye maloluyor. Turkcell kontrartlı 4 gb paketli 64GB olan ürünün maliyeti 24 ayda 2.892 TL. Bu tutardan ben internet paket fiyatını çıkardığımda 1.872 TLye geliyor fiyatı. Pardon da bu fiyatı veren başka bir yer mi gördünüzü? Yurtdışından getiren bir türk şirketi bile 1.790 TLye getirmiyor muydu? Bence fiyatlar gayet makul.


    Kardeş bir üstteki mesajımdaki durum yüzünden bu dediğin durum asla oluşmuyor. Fatura hep yüksek geliyor ve hep bir bahaneleri var.




  • ipad i bende peşin alacağım ama her ay 1 gb için para vermek hiç de hoşuma gitmeyecek, aveada 19 turkcell de 29 sanırım. Duruma bakacağım ama 1 gb kotalı 32 gb ipad alınca aylık 21 tl ye geliyor ki çok uygun. Turkcell den ipad i peşin alıp aylık 21 tl ödeme şansımız yok mu :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomenestomen

    Bu fiyatlar ile anca Harranlı Emine alır.Bir o memnun zaten.



    gürültü kahkaha attım, hocam ömrüne bereket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fushia

    ipad i bende peşin alacağım ama her ay 1 gb için para vermek hiç de hoşuma gitmeyecek, aveada 19 turkcell de 29 sanırım. Duruma bakacağım ama 1 gb kotalı 32 gb ipad alınca aylık 21 tl ye geliyor ki çok uygun. Turkcell den ipad i peşin alıp aylık 21 tl ödeme şansımız yok mu :(

    Avea'da 1 GB'a kadar 9 TL

    Link




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrsnaki

    quote:

    Orijinalden alıntı: Fushia

    ipad i bende peşin alacağım ama her ay 1 gb için para vermek hiç de hoşuma gitmeyecek, aveada 19 turkcell de 29 sanırım. Duruma bakacağım ama 1 gb kotalı 32 gb ipad alınca aylık 21 tl ye geliyor ki çok uygun. Turkcell den ipad i peşin alıp aylık 21 tl ödeme şansımız yok mu :(

    Avea'da 1 GB'a kadar 9 TL

    Link

    iyiymiş :) umarım yarın bir aksilik çıkartıp değiştirmezler:)




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.