Şimdi Ara

Kapıya Gelen Pazarlamacılardan Bişey Almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Öğleden sonra Başımdan Geçen Olayı anlatayım.

evde Oturmuş tv izliyoruz kapı çaldı açtığımda 26-27 yaşlarında elemanın biri ürün pazarlamaya çalışıyor muhabbet aynen şöyle geçti
    b:ben
    s:satıcı

s: iyigünler beyefenedi sizlere kanal 7 de ikbal hanımın tanıttığı temizlik topundan hediye getirdik
    b:(şaşkın) temizlik topu derken??
    s:makinaya atıyosunuz böyle 1 sene boyunca deterjana para vermiyosunuz
    b:ben anlamam ayrıca istemiyorum
    s:eşinize sorun bayanlar daha iyi bilir ayrıca bu ürüne para vermiyosunuz tamamen hediyemiz
    b:sorayım ama kararım değişmez

(bu sırada eşimi çağırdım ürünü bildiğini ama ürünün çok fazla çakması olduğunu söyleyince iyice kıllandım)

s:ürünümüz tamamen orjinal vs. vs.
    b:hediyemi yani
    s:evet hediye
    b:o zaman bırakıp gidebilirsiniz (satıcıya zarf atıyorum ağzındaki baklayı çıkarması için :) )
    s:peki beyfendi ama bu paketlerin içinde ayrıca hediyelerimiz var içinden iphone4 laptop pc veya saat çıkabilir
    b:eee
    s:sadece bu hediyelerden biri çıkarsa sizden engellilere yardım amacıyla 49 tl tahsil etmemiz gerekiyor
    b:(içimden gülüyürum) o zaman şöyle bi anlaşma yapalım içinden iphone veya laptop çıkarsa ben size 200 tl vereyim ama saat çıkarsa siz bana 50 tl verin :)
    s:ama beyfendi bunun garantisi olmaz ne çıkacağını bilemeyiz
    b: ben kendime güveniyorum içinden %100 10 tl lik saat çıkacak
    s:saatlerimiz romanson vs. vs. dir
    b:(artık sinirlendim) almıyorum kardeşim zorlamı vericeksin
    s:(sinirli şekilde)sen bilirsin zaten size burda ürün anlatanda kabahat
    b:bedavaya vereceğin ürün için fazla tepki göstermedinmi ayrıca artık bu numaraları kimse yemez başka şeyler bulmanı tavsiye ederim
    s:(sinirli bi şekilde ayaklarını merdivene vurarak) iyi günler beyfendi...

daha önceden başıma geldiği için biliyorum içinden 10 tl lik saat çıkacak verdikleri hediye ürün zaten 5 tl falan kalanı cebe... tanıdğım herkesi uyarıyorum kapıya bedava bırakıp gitselerde kapıya gelen kişilerden bişey almayın...

• o topların çinden maliyeti 1,5 tl.

geçenlerde benzer hadise başımıza geldi. arkadaş edirne'den geliyor, işte edirne'yi seçme sebebi de psikolojimizde gümrükten avrupadan geldiği fikrini uyandırmak.
    mini hd cam, hatta türkçe kullanım kılavuzu var. ama puntoları vs. garip içinde sd kartta yok. kaç mega pixel olduğunu da bilemiyoruz.
    550 liradan aşağıya satmam dedi. bizimkiler de 150 lira veririz dedi. adam tamam dedi.

sonra biz geri caydık adam da sinirle çıktı gitti.

kısacası tam beş belası bunlar.
  • kanal7yı okuduktan sonra ipler koptu bende. guzel konuşmussun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen bizim eve de geldi iki kişi direk kapattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

kanal7yı okuduktan sonra ipler koptu bende. guzel konuşmussun

kanal7 yle alakası yokmuş zaten içeri tekrar geçtiğimde kanal7 de ürünün reklamı vardı adamın bize gösterdiğiyle reklamdakinin arasında dağlar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Exe-Lance -- 4 Mayıs 2012; 10:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestet

geçen bizim eve de geldi iki kişi direk kapattım :)

bekarken evde yanlız kalıyorum zil çaldı baktım 2 kız su arıtma cihazı satıyolar dedim gelin içerde yapın tanıtımı diye içerde kimse varmı diye sordu yok dedim o zaman bize müsaade dediler kapıyı kapatıp yarım saat gülmüştüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.SaNcHez

quote:

bekarken evde yanlız kalıyorum zil çaldı baktım 2 kız su arıtma cihazı satıyolar dedim gelin içerde yapın tanıtımı diye içerde kimse varmı diye sordu yok dedim o zaman bize müsaade dediler kapıyı kapatıp yarım saat gülmüştüm :)

yemedi tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

• quote:

quote:

serin hikaye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frankzhehe

quote:

quote:

serin hikaye.

%100 Gerçek Hikaye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.