Şimdi Ara

Foxconn'dan fansız çalışan iki yeni mini bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  •  

    Foxconn sessizliğe önem veren kullanıcılar ve kurumsal ihtiyaçlar için fansız çalışan iki yeni mini bilgisayar hazırladı. AT-5300 kodlu modeli Intel'in Atom D2700, AT-5600 kodlu modeli ise AMD Fusion E-450 işlemcisinden güç alan sistemler, 190 x 135 x 38 mm boyutlarında ve 600 gram ağırlığındaki fiziksel kasa tasarımı ile kompakt bir yapı sergiliyorlar.

     

    Barebone formunda tasarlanan yeni sistemlerin işlerlik kazanabilmesi için kullanıcıların DDR3 SO-DIMM bellek modülü ve 2.5-inç boyutunda depolama sürücüsü satın alıp kullanması gerekiyor. Fansız tasarım sayesinde sessiz çalışan sistemlerde görüntü aktarımı için D-Sub ve HDMI konnektörlerine yer verilirken, harici sürücülerle bağlantı için iki adet USB 3.0 ve dört adet USB 2.0 portunun kullanıldığını ayrıca kart okuyucusuna yer verildiğini görmekteyiz.

     

    Kablolu ve kablosuz internet bağlantısı için 802.11n ve Gigabit Ethernet özellikleriyle sunulan Nano PC serisi yeni sistemler devlet daireleri, bankalar, kamu binaları ve benzeri farklı ortamlardaki sessiz çalışan düşük güç tüketimli sistem ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilirken, yakın zamanda 200$ civarı bir fiyatlandırma ile piyasaya çıkmaları bekleniyor.

     







  • ister fansız olsun,ister cebime girecek kadar kucuk olsun.foxconn marka hiçbir sey almam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snn kullandıgın bilgisayarın anakartının markası ne olursa olsun onu üreten foxconn anakarta cıplak sekilde bak ethernet kartları üstünde foxconn yazar koskoca iphone bile foxconn yapıyor :D
  • mehmet 52: Nedenini açıklayın herkes de öğrensin... Bana göre ise son derece kullanışlı bir cihaz gibi geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet 52

    ister fansız olsun,ister cebime girecek kadar kucuk olsun.foxconn marka hiçbir sey almam


    aldığın anakart ve HDD lerin bileşenlerini foxconn üretiyor ;)
  • Bununla güzel HTPC yapilir, bir tanede usb tv karti takarsan oldu sana ayrica uydu alici.
  • Ben bir kez hata yapıp mini pc'ye bulaştım daha da alıp kullanmam ama tabii ki her mini pc aynı performansı verecek diye bir kaide yok. Download için ideal,sessiz. Fakat sürekli kullanacaksanız ileride sorun çıkarabiliyorlar.
  • Yolu Foxconn'dan geçmeyen az insan vardır şu dünyada.
  • madem anakartımı ve hdd mi onlar uretiyor hemen degistireyim onları parayı buldugum zaman.

    Foxconn 45cmx anakart kullandım.anakart kacak yapıyor benim kullanıcı hatam olmasa bile.anakartın kitapcıgında overclock ozelligi cok methedilmiş.aynı model anakart bende bir tane daha vardı.ona stabil overclock yaptım.1 ay sonra kondansatorden yanık kokusu geldi.baktım erimiş.kasamın sogutması iyi olmasına ragmen.

    Bunları geçtim.işçilerine zulmeden firmaya para vermek istemiyorum.işçilerinin intiharı yuzunden hep haberlere cıkıyor.bu yaptıklaı zulmu onceden ogrenseydim,45cmx anakartı almazdım zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu bizim memlekete de E-450 ler gelse nolr sanki?
    MSI e350 175TL 2gb Ram 25tl = 200TL

    Bunda kutusu ve adaptörü dahil(kasası), HTPC için biçilmiş kaftan. Hem bi sürü düşük ihtiyacı da rahatça karşılayacak düzeyde hemde her tür videoyu oynatıcak. e-450'lerde HDMI 1.4a desteği var, yani 3d bluray de çözebiliyor. Adam gibi web deneyimi de veriyor, herkezin Atomlardan şikayet ettiği 1080p youtube faln e-450 ile dert değil.

    İşin saçma yanı, e-450'nin yerine e-1800 diye yeni versiyonu geliyo, hd7340 gpu olan daha bizim memlekette e-450 bulamıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubisco

    Şu bizim memlekete de E-450 ler gelse nolr sanki?MSI e350 175TL 2gb Ram 25tl = 200TLBunda kutusu ve adaptörü dahil(kasası), HTPC için biçilmiş kaftan. Hem bi sürü düşük ihtiyacı da rahatça karşılayacak düzeyde hemde her tür videoyu oynatıcak. e-450lerde HDMI 1.4a desteği var, yani 3d bluray de çözebiliyor. Adam gibi web deneyimi de veriyor, herkezin Atomlardan şikayet ettiği 1080p youtube faln e-450 ile dert değil.İşin saçma yanı, e-450nin yerine e-1800 diye yeni versiyonu geliyo, hd7340 gpu olan daha bizim memlekette e-450 bulamıyoruz.



    Bu konuda sana katılıyorum. Aylardır ASUS E45M1-I DELUXE anakart veya ZBOX AD04 modelini arıyorum fakat malesef satılmıyor hiçbiryerde. Eskiden bu konuda üreticilere kızardım ama sorun onlarda değil distribütörlerde. Malesef bizi teknolojiden anlamayan onlar ne getirirse bizim şükredip alacağımızı düşünen dar görüşlü firmalar yüzünden bu durumdayız.




  • download yapmak için böyle birşey alınır onun dışında pek sanmıyorum devlet daireleri bununla idare etsin facebook oyunlarında takılır felan mazallah tüm işler durur sonra ...
  • Şuan için bunlarla oyun oynamak imkansız, pekte satılacağını zannetmiyorum.
  • at-5300 alınmaz gibi geldi bana
  • güzel tv altı pc olur. 2 sene once bu paraya anca icy box medya oynatıcı alınıyordu. harici blue ray oynatıcı ve ses kartı ile cok basarılı bir sistem olabilir.
  • Geçin bunu, rakipsiz cebe sığan mini bilgisayar ZOTAC ZBOX nano VD01 PLUS, işlemcisi Via Nano X2. Ayrıntılı bilgi linkte.http://www.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images-SRW.tpl&product_id=403&category_id=148&option=com_virtuemart&Itemid=100266&lang=tr
  • Neye göre rakipsiz, Zotac Nano AD10'da e-350 var, Nano VD01'den daha iyi o. Foxconun da ise e-450 var, 2sinden de biraz daha ileride.
  • AMD ve Intel olarak iki seçenek model verilmesi güzel, tasarım bakımından bir projektöre benziyor, o amaçlada kullanılabilir aslında..:)
  • AMD E350 versiyonunu Foxconn A3500 model ismi ile, E450 versiyonunu A3700 model ismi ile Cizgi Elektronik'te bulabilirsiniz.http://www.cizgi.com.tr/product/category.aspx?id=22
    ZOTAC'tan farki ise kendi bellek ve diskinizi takabilmeniz. ZOTAC hazir konfigurasyon olarak gelir.
  • Bir buçuk yıl önce falan nvidia ion u çıkardığında o anakartı alıp kendi el konsolumu yapmayı planlıyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.